Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Vona: a korrupción kívül semmi nem működik az országban

Magyarországnak radikális változásokra van szüksége, mert jelenleg a korrupción kívül semmi nem működik az országban - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke vasárnap Debrecenben.
A Jobbik miniszterelnök-jelöltje a zsúfolásig megtelt Oláh Gábor utcai sportcsarnokban, több mint 1.500 résztvevő előtt mondott beszédében hangsúlyozta: van kiút a jelenlegi gazdasági válságból. Nem kell több hitel, nem kell több multinacionális tőke és nem kell több megszorítás - sorolta. A magyar embert nem "megszorítani kell", hanem munkát kell adni neki - mondta.

Vona Gábor szerint a Jobbik hatalomra kerülve újratárgyalja majd az általuk "nemzetközi uzsorának" nevezett államadósságot, megadóztatja a multinacionális cégeket, amelyek jelenleg Európa legnagyobb állami támogatását kapják Magyarországon, és felszámolja a korrupciót. Ezt csak az az erő teheti meg, amelyik egyedül nem érintett benne, vagyis a Jobbik - hívta fel a figyelmet. A pártelnök arról is beszélt, hogy átalakítanák a szociális rendszert: a segélyt közmunkához kötnék, a családi pótlékkal pedig "a tisztességes gyermeknevelést és nem a megélhetési gyerekgyártást" kívánnák támogatni. Mindenre van megoldás, csak politikai akarat kell hozzá - mondta Vona Gábor, utalva a nyugdíjasok helyzetétre, a rendfenntartásra és a magyar mezőgazdaság piacának szélesítésére.

A politikus sürgette a nemzettudat helyreállítását, amelyet szerinte az elmúlt évtizedekben az oktatással, a kultúrával és a médiával tettek tönkre. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje végül arról beszélt, hogy április 11-e nem egyszerű választás lesz, hanem "népszavazás az elmúlt 20 évről". Bátorságra biztatta a résztvevőket, hogy merjenek a radikális változásra, s annak képviselőire: a Jobbik jelöltjeire szavazni.

Olvasóink írták

107 hozzászólás
 • 107. jánosi 2010. március 04. 14:39
  „103.
  Nem kell aggódni ! a jobbik ha bejut ugyanúgy besimul a parlamenti pártok közé, mint a többi !
  Tudod a pénz, a hatalom csábító és ők sem szentek ! De nem ám !”
 • 106. vonLichthofen 2010. március 04. 13:29
  „104/105 mérgező chemical /bocs - vitriol2/,

  megint csak - sok, fölösleges, értelmetlen és hazug/hamis.
  talán segítséget nyújt számodra, ha nem idézel innen onnan felelőtlenül, de hátralépsz egy két lépést és hideg fővel megkísérled a valóságot /a tényeket/ felmérni és véleményedet e tények alapján formálni.
  Ha ezt teszed talán még van elég időd, hogy változtass a mostani eléggé merev álláspontodon és a többi józanul gondolkodó magyarral együtt a Jobbikra szavazol.”
 • 105. vitriol2 2010. március 04. 10:45
  „vonLichthofen 2010.03.03. 16:45 -nek. ugyan a jobbikus női(?)élharcosával kapcsolatos "kritikádat" nem nekem cimezted, de válaszként egy kis adalék a "Fő(nöi?) arcotokrol":
  ,, Dr. Morvai Krisztina tehetségét és ambícióit általában az aktuális divatáramlatban igyekszik kamatoztatni, mivel itt ígérkezik számára a leggyorsabb és legnagyobb siker. Amikor az volt a trendi - az SZDSZ fénykorában -, a zsidó homoszexuálisok és leszbikusok hatékony szószólója volt a megrontás életkori határának csökkentéséért. Később hasonló sikerrel kamatoztatta tehetségét az ultraliberális és családellenes feminista mozgalmak keményvonalában, még bestsellert is írt Terror a családban címmel, amit legalább annyian elkapkodtak, mint a Magunkfajták címűt. Most a radikális jobboldal hullámán lovagol"
  -
  -a most "buzizok" pártjában lévő M.Krisztina korábban így viszonyult a homosexualitáshoz:
  "A felnőttkort elért állampolgár sze­xualitása azonban - mégha olyan nemi preferenciát is választ, amely ,,társa­dalmilag haszontalan" vagy a többség szemében erkölcstelen - magánügy"
  -M.K. Eu. parlamenti "ténykedésről igy irtak:
  "a képviselőnőnek mindegy volt, hogy Kuba, a Lisszaboni Szerződés, az olasz médiapluralizmus, vagy a transzatlanti bírósági együttműködés volt az ülés témája, ő szinte minden alkalommal a 2006. októberi magyar eseményekkel szórakoztatta képviselőtársait. Morvai beszédében egyúttal felkérte iráni barátait - az ellenzékieket és kormánypártiakat egyaránt -, hogy segítsenek a magyarok emberi jogainak a megvédésében összegzi az EP-képviselő tevékenységét a Policy Solutions.”
 • 104. vitriol2 2010. március 04. 10:42
  „vonLichthofen 2010.03.03. 16:45 -nek.
  tudod én az utobbi hetekben csak a Ti szélsőjobbos hanlapjaitokrol idézve "támadlag Bennetek". tudod haver annál nincs is jobb mikor pédául kiderül. hogy a jobbikuss "alapszervezeti honlapjaitok" nem müködnek, illetev a "központotok" SOKSZOROSITVA2 SAJÁT MAGÁT ALAPSZERVEZETI HONLAPNAK ADJA EL MAGÁT. tUDOD KERESD FEL AZOKAT A HONLAPOKAT és megláttod, hogy igazat irtam.ű
  tudo azt a "hazugságot sem én találtam, ki hogy pártod és vezéred tavaly több szélsőjobbos alakzattal és személlyel együttmüködési "megállapodást irt alá, tudo ahol "a magyar radikális jobboldal prominens képviselői, és megbeszélték a jövőbeni együttműködés, a közös cselekvés formáit, módozatait. Jelen volt Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya, Zagyva Gy. Gyula, a HVIM elnöke, Toroczkai László szervező és a HVIM alapítója, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg szóvivője, Budaházy György,... " tudod én erröl tavaly a Ti egyik(barikád nevü) honlapotokrol értesültem, és tudod amit az egyik "résztvevőről" elsősorban most Neked és a nemzetiszocialista elvü elv-társaidnak bemásolok szintén a Ti honlapjaitok egyikéről teszem. tehát az egyik echte nemzeti szocialista elvü/gyakorlatu "együttmüködötök:
  "Tyirityán Zsolt
  A Betyársereg szóvivője, Tyirityán Zsolt Az úgynevezett NS-vonalon kezdett politizálni, a társadalmat megfertőző problémák miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonallal került kapcsolatba a kilencvenes évek végén, akikkel 2000-ig tevékenykedett közösen. Innen kiválva a Vér és Becsület nevű szervezet munkájában vett részt, ennek főszónoka és egyik vezéralakja lett. Ekkor már az elnyomó rezsim is felfigyelt rá, főleg azután, hogy a Vér és Becsület 2003-ban az 1945-ös hős budapesti kitörésre emlékezve, a Becsület Napján a Kossuth téren nagy sikerű demonstrációt tartott, amelyet egyébként több száz fős zsidó és bolsevik csürhe próbált megzavarni. Itt emlékezetes, felrázó, lelkesítő, de az ellenség szemszögéből ijesztő beszédet mondott a betyár. Ezután Zsoltot egy koncepciós perbe fogták, amely során a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai is kihallgatták, akik nem is titkolták, hogy a politikai tevékenységére kíváncsiak. A bíróság szintén ezt firtatta. Végül faji alapon elkövetett súlyos testi sértésért 1,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit Magyarország legszigorúbb büntetés-végrehajtási intézetében, a Sátoraljaújhelyi Fegyházban kellett
  tudod "madarat tollárol, embert(pártot) barátjárol(együttmüködőjérőr) ....... ismerhető meg/fel”
 • 103. t-a-ibi 2010. március 03. 21:17
  „01. hozzászólás jánosi
  92.
  Lemaradtam valamiről ? melyik körzetben indul Attila Hun Király ?

  Na ez a hiba, nem tájékozódnak az emberek, --hát a te körzetedben indul,--- lemaradtál a fórumáról?
  Tessék oda figyelni.

  Egyszerűen nagyszerű dolog, hogy az országban ennyien hívei a Jobbik országmentő programjának.
  Hiába az emberek, rájöttek csak,- és csakis a jobboldalban hihetnek.
  Miért is?- mert a parlamenti pártok közös erővel tönkretették az országot.

  Egyik sem különb a másiknál, maszop-szadesz maffia itt, emdéef segédlettel, fityesz-kádéenpé maffia ott.
  Az emberek csak a fejüket kapkodják, amit ezek műveltek-művelnek.”
 • 102. ValóSág 2010. március 03. 20:18
  „Úgy könnyű ám kopogtatócédulákat gyűjteni, hogy a Fidesz részére kérem, de ne írják rá a képviselő nevét, majd ráírjuk! Pannonhalma környékén, és Pér könyékén így szedték ki csalárd módon a emberektől az ajánlószelvényeiket! Mindenhol azt mondták, hogy a Fidesz részére gyűjtik. Mindenhol megmondták, hogy ők a Fidesznek akarjk adni. Nem baj, mondták ők, majd beviszik! Jó pár darabot konkrétan tudunk, akiktől elvitték. Éremes lenne utánajárni, hol landoltak vajon! A jobbik sunyi, alattomos párt! Csak más hátán tud előremenni!
  Különben a Bayer Zsolt személyesen vonagábornak címezte a levelét! Pörzsesanyi pedig magára vette! Na már személyisége sincs senkinek a jobbikban? Azt a szöveget pedig, hogy valaki diktálta Bayernak a levelet, arról csak annyit, mindenki magából indul ki! Pörzsének vajon ki diktálhatta? Egyébként csak mocskolódás.”
 • 101. jánosi 2010. március 03. 19:20
  „92.
  Lemaradtam valamiről ? melyik körzetben indul Attila Hun Király ?”
 • 100. vonLichthofen 2010. március 03. 16:45
  „akinemfél és vitriol2,
  fiúk a ti hozzászólásotoknak annyi köze van a valósághoz mint a velünk tömegesen egy hazában élő indiai származásúaknak a munkaszeretethez. Semmi!
  vitriol2 azért mert szajkózot sületlenségeidet/hazugságaidat a Jobbikról, attól még nem fogod megváltoztatni a történelem természetes menetét. Módszered olyannyira régi - ti. agyonbeszélni és túlkiabálni a másik felet jobbára hazugságokkal -, hogy az már visszaköszön. Melyik törzsnek is van évezredes tapasztalata ebben a vitamódban? Melyik tér el azonnal a témától amikor látja, hogy igazi tényekkel és nem üres chadovával áll szemben? Abban a tekintetben jó munkát végzel, ui. sokat, fölöslegesen és hiteltelenül/üresen beszélsz.

  akinemfél te egy más eset vagy ugyan, de ugyanabból a fészekaljból.
  Ha gyp-s módon Kriszta néne néven nevezed Magyarország EU képviselőjét azzal nem Őt hanem magadat minősíted/le/. Már tudjuk, hogy veled nem lehet sem vitázni sem észérvekkel/tényekkel meggyőzni téged mert világlátásod meglehetősen rigid és beszűkült.
  De engedd meg, hogy megkíséreljem mégegyszer.
  Dr Morvai Krisztina egy jogász, egyetemi tanár az adott területen. Így joga, kötelessége hogy felkarolja azok ügyét akiket bizonyitékok nélkül vádolnak és tartanak fogva. Budaházy Gyurka ellen még nem mutattak fel semmilyen bizonyítékot sem, és fogadok, hogy az egész hercehurca csak liberális választási fogás. A Jobbik Parlamentbe kerülése után Gyuri szabadlábra kerül majd hősként.
  Fiúk, ti itt nem győztök meg senkit félreveztőnek szánt hozzászólásaitokkal.
  Akinek van szeme a látásra az úgyis tudja, hogy merre hány centi, akinek meg nincs az nem olvassa a Kisalföld.hu forumát.

  Ünnepelljük együtt a Jobbik Parlamenti helyeit Áprilisban!”
 • 99. Abrafax 2010. március 03. 12:52
  „89. adalfold
  Te ...... ez egy online szavazás, ezzel max azt lehet felmérni, hogy a politikafanatikusok és az internetfüggök közös halmazából mennyi a jobbikos szimpatizáns. Azt is csak akkor, ha fizetett bérszavazók még nem fedezték fel az oldalt!”
 • 98. vitriol2 2010. március 03. 10:58
  „és egy ujabb jobbikus "szemfényvesztés.
  van a jobbik honlapkán egy olyan rubrika", hogy
  "Alapszervezeti honlapok" itt szinte minden hazai települést feltüntettek-mintha mindenhol lenne jobbik alapszervezet- na de a lényeg!!!
  bármelyik településre linkkelsz ugyanaz az "oldal" (központi honlap oldala)jelenik meg. Hát valoszinü ilyen "igaz" lehet a mindenhol ott vagyunk "kijelentésük, mint az, hogy már csak 5 helyen nincsenek meg a "k.cédulák", pedig hát csakBp.-en 7-8 helyen még a felét sem tudták "begyüjteni.”
 • 97. vitriol2 2010. március 03. 09:31
  „ezt irta: 91. t-a-ibi 2010.03.02. 19:52
  "Nagyon jó a visszhangja a Jobbik választási fórumainak.
  Az is sokat jelent, hogy mindenhol "teltházas", az érdeklődés."
  egy magánvélemény az "oriási" érdeklödésről:
  mikor még dr.Torgyán remekelt és járta a vidéket-korteskedett- én is minden Sopronban megtartott Torgyán "revün" résztvettem. mert érdekes "szinfolt"ja volt az akkori politikai életnek Torgyán Bubu. és most hol is van. és egy másik, hasonloan viszonyultam Csurkához is- szerettem IRODALMI müveit- tehát ahol lehettt "megnéztem és elolvastam".és a lényeg az egyikre se szavaztam. amit irtam annak mai vetületét nagyon jol bizonyitja a-jobbik szerinti- GYÖZEDELMES kopogtatocédula gyüjtésük jelenkori állása is.”
 • 96. vitriol2 2010. március 03. 09:28
  „jobbikus fiuk/lányok!!! tényleg hány kopogtato cédulátok van már? ne az "örömodát" irjátok le hanem a valoságot.ű
  Baradlay 2010.03.02. 23:22 ."tolvaj" jelszodraű
  "A leghosszabb bűnlajstroma a Magyar Országos Véderő Egyletben is aktív két gárdistának van. Egyikük egy mindössze 34 éves Békés megyei férfi, akit 1999-2002 között nyolcszor büntettek, egyebek mellett különös visszaesőként elkövetett lopássorozat és rablás miatt. A másik, 10 évvel idősebb biztonsági vállalkozó férfi, aki Szolnok környékén aktív, őt gazdasági (adócsalás) és erőszakos tettek (egyebek mellett súlyos testi sértés, garázdaság, rongálás) miatt ítélték el összesen tízszer, az ellene hitelsértés miatt indult eljárás még nem fejeződött be"
  ja és Riho miért is "tárolt" majd adott tovább löszereket?”
 • 95. Baradlay 2010. március 02. 23:22
  „"Hajjaj",milyen igaza van! Tolvaj komcsik!”
 • 94. akinemfél 2010. március 02. 23:09
  „t-a-ibi !
  Igazad van. Mondjon le Kriszta néne,ha ekkorát hibázott és a Jobbik szavazatok tízezreit veszíti el e miatt a butaság miatt ! Hajrá Jobbik ! Mondjon le Kriszta néne !”
 • 93. FB 2010. március 02. 21:12
  „köszönöm t-a-ibi;)”
 • 92. t-a-ibi 2010. március 02. 20:04
  „Micsoda szenzáció! -magyarok nyilai.
  Hülyék!--minden Magyar gyerek tanulta/ja, hogy a magyarok nyilaitól ments meg uram minket.
  Ezek ha így folytatják, még Atilla Hun Királyt uralkodót, is letartóztatják.

  Még az sem akadály, hogy több mint ezerötszáz éve halott, keresnek egy klónt.
  Bizony ha ma élne jobbikos lenne, és a hatalom kiszolgálói üldöznék is érte.

  Eljön a Magyarok ideje és akkor, tiszta lesz hazánk ez a gyönyörű Kárpátmedence, a magyarság szülőföldje!”
 • 91. t-a-ibi 2010. március 02. 19:52
  „88. hozzászólás FB

  Segítek március 4 csütörtök 18 órától

  Nagyon jó a visszhangja a Jobbik választási fórumainak.
  Az is sokat jelent, hogy mindenhol "teltházas", az érdeklődés.
  Hiába akik nem hazudnak azokra kíváncsiak az emberek.
  Pedig akkora az ellenszél, főleg a parlamenti bűnözők részéről.

  Azért meglehetne érteni őket, hát ki nem félne a felelősségre vonástól?- -de csak meglehetne, mert nem értem meg aki bűnözői útra lép annak számolni kell a lebukástól.”
 • 90. Goldmund 2010. március 02. 19:44
  „89.hsz-ra:

  Kedves adalfold!
  Közgazdaságtanhoz laikus vagyok, de őszintén érdekel az a bizonyítás! Laikusnak is van esélye megérteni?Hol tudnám megnézni? Esetleg e-mail címre küldenéd? Ha igen, írd meg és megadom!”
 • 89. adalfold 2010. március 02. 19:08
  „ezt MINDENKINEK ajánlom, amit érdekel, hogy hogyan is áll a választás várható eredménye.
  minden esetre elgondolkodtató.

  http://poll-r.hu/poll/1004445

  meg az is ,hogy köztudottan bokros nem tudta igazolni a diplomáját.
  és az is érdekes, hogy a BME-n (műszaki egyetem) a makroökonómia előadás elejét képzezi bokros egy csomagbeli lépésének vizsgálata. kezdőszinten bebizonyításra kerül bokros hozzá nem értése a közgazdaságtanhoz.
  elképesztő példa.
  akit érdekel, azzal megosztom.”
 • 88. FB 2010. március 02. 14:41
  „most láttam (ha minden igaz) dr Nagy Gergely lakossági fórumot tart a Krúdyban csütörtök este? időpontot nemláttam, neten meg nem találom^^
  igaz a dolog?”
107 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lendvai: az MSZP felemelt fejjel vág neki a választásoknak

Az MSZP felemelt fejjel, nem felemelt kézzel indul neki a választásoknak - jelentette ki Lendvai… Tovább olvasom