Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Győzelemre készül a Jobbik

– A Jobbik komoly esélyese a választásoknak – jelentette ki Vona Gábor hétvégi győri fóruma előtt.

Nem a harmadik vagy a második helyre törnek tehát, s hozzátette: ˝Az MSZP-re olyan vereséget akarunk mérni, mint az SZDSZ-re mértünk az európai parlamenti választásokon.˝

A fórumon a jelentős számú hallgatóság előtt Vona Gábor a számonkérést mint a megoldás kezdetét említette. Olyan törvényeket kell hozni, mondta, hogy a politikusok többé ne tehessék tönkre az országot. Többek között a munkahelyteremtés fontosságát hangsúlyozta, merthogy csak dolgozó ember fizet nyugdíjjárulékot. A magánnyugdíjpénztárakat pedig megszüntetné, álláspontja szerint a nyugdíj állami felelősség. Beszélt még a gazdaság rendbetételéről, a hitelállomány újratárgyalásáról, a bankrendszer magyarrá tételéről, a korrupció felszámolásáról.

A fórumon a három helyi jelölt is szót kapott. Farkas Ádám (1. sz. választókerület) elsődleges szívügyeként említette a vidék felvirágoztatását, a magyar föld megvédését, a magyar termékek előnyben részesítését. Hofbauer Sándor (2. sz. vk.) a mezőgazdaságra épülő feldolgozóipar újjáélesztését tartotta lényegesnek. Nagy Gergely (3. sz. vk.) kiemelte, az egészségügy nem üzlet, s a betegségmegelőzés fontosságát hangsúlyozta.

Olvasóink írták

111 hozzászólás
 • 111. Luighi 2010. április 09. 20:15
  „Szavazz a JOBBIKra!

  Mindenki, aki valódi, és TELJES ELSZÁMOLTATÁST akar egy új erőtől, mely nem érintett az elmúlt 20 év korrupciójában.
  Aki olyan kormányzó erőt akar, mely a MAGYARSÁG ÉRDEKEIT tekinti elsődlegesnek és nem a nemzetközi tőkéjét.
  Aki megvédi a magyar földet, és vízkincset, terheket csökkent és munkahelyeket teremt, újjáéleszti a vidék mezőgazdaságát és feldolgozóiparát.

  Hajrá JOBBIK! Magyarok, legyünk Európa sikernemzete!”
 • 110. adalfold 2010. március 31. 10:53
  „Morvairól van egy könyvem."Magunkfajták" címmel riportkönyv. bayer zsoca" írta az ajánlást:
  "nem hagyhatjuk magára azt, aki ki mer állni helyettünk" (20079
  bayer megfogalmazta a fidesz pártmentalitását. amíg ki mer állna valaki végre az igazság mellett, ,,helyettük", addig rendben minden.

  orbán mondhat szépeket székely testvéreinknek Tusnádfürdőn, hogy ,,autonómia feltételével szavazzuk meg csak Románia uniós csatlakozását", nem muszáj betartania szavát. Utólag korrigálja a kiépített médiabirodalma.
  Amikor azonban egy fidesz rendezvény folytatásaként fideszes ünneplők is támadást szenvednek, néhányuknak leesik a tantusz, látva orbán acélaudis menekülését. "ők ezt tudták, s csak nem szóltak nekünk?"
  ekkor tűnnek fel ebből az 50 évvel ezelőttihez hasonló tömegből olyan hangok, melyek csalódnak orbánban, vagy a következő napok szokásos fideszes semmittevése után döbbennek rá az elnyomásra.
  így született Morvai a nemzeti oldalon. egy szaktekintély,aki több kormány (orbán és meggyesi) meghívására dolgozott, nemzetivé vált.
  ezen mit nem lehet érteni?
  Bayer és a fidesz "elhibázta". semmit nem tettek, nem mertek szólni. GYENGÉK. így született a Jobbik, mely kimondja az igazat, mer szólni, mer gondolkodni, mer konzultálni, az emberek közé menni - a jobbik tehát nem olyan mint a fidesz.”
 • 109. Árpád-házi 2010. március 28. 18:25
  „105. hozzászólás laposibenö 2010.03.27. 12:10

  Akadájozzuk meg a Fidesz_Jobbik koalaciót! Az MSZP megörzi a nyugdíjak vásárlóértékét!

  Te szerencsétlen!Van neked nyugdíjas ismerősöd???Ekkora baromságot írni!”
 • 108. adalfold 2010. március 28. 10:15
  „NE ENGEDD A GYURCSÁNY-KORSZAKOT FOLYTATÓDNI,NE ENGEDD A FIDESZT A KÉTHARMADHOZ!”
 • 107. adalfold 2010. március 28. 10:15
  „pintérsándort folytatva...pintérsándor, orbán kegyeltje, az ország leendő belügyminisztere
  (belügy+igazság+honvédelem egy tárca lesz, mert orbán sem híve a demokrácia alapját jelentő montesquieu-i hármas-osztásnak.....- amit gyurcsány ,,feltalált", az orbán folytatja)
  annak idején üzlettársa volt gergényi péternek, aki felelős a 2006-os rendőri túlkapásokért, ezért őt le is váltották.
  tehát a fidesz egy országgyűlési képviselőjének megvakításában, egyáltalán az okt.23-i astorián ünneplő fideszesek (és nem fideszesek) elleni lovasrohamban baráti szinten fidesz kezek is benne vannak.
  nem lennék meglepődve, ha kiderülne, ősződöt is a fidesz szivárogtatta ki, és számos túlkapásban benne vannak oligarchái (pintér- széles-simicska stb), hogy így készítsék elő a terepet, egy megválasztott
  EGYPÁRTRENDSZERNEK 2010-től. de ez már csak elmélet.mindenesetre a média két részből áll: fidesz és mszp.hga valóságot akarsz, netezz. sokat.(és akkor még az is kiderül tán, miért fasisztázzák a jobbikot:D)
  NE ENGEDD A GYURCSÁNY-KORSZAKOT FOLYTATÓDNI,NE ENGEDD A FIDESZT A KÉTHARMADHOZ!”
 • 106. háté 2010. március 27. 13:41
  „Ha nem történt szabálysértés, akkor miért nem vonják felelősségre a letartóztatásra parancsot kiadó-utasító, bűnöző- egyedeket?

  A Pesti Központi Kerületi Bíróság szabálysértés hiányában szüntette
  meg az eljárást az egyik előállított gárdistával szemben. A bíróság
  álláspontja szerint (ami most természetesen azonos volt az ügyvédi
  érveléssel) a fűben békésen ülve demonstrálni - akár egyenruhában - nem meríti ki a garázdaság tényállását - áll Hunyadi Gábornak, a Jobbik jogsegélyszolgálata vezetőjének pénteki közleményében.

  Ez a döntés alkalmas lenne arra, hogy az összes megvádolt személy
  esetében felmentő döntés szülessen, azonban a magyar bírói gyakorlat
  sajnos következetlen. Továbbá hatással van a folyamatban lévő
  "jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség" címén indított
  eljárásokra is, hiszen ha a földön ülők a cselekményükkel nem követtek el semmi törvénybe ütközőt, akkor a rendőrök miért intézkedtek velük szemben? - teszi fel a kérdést Hunyadi.

  Láthatod, a Jobbikhoz kötődök,-szimpatizánsok, jobbikos tagok,--törvénytisztelő állampolgárok!

  Ezért szavazz a Jobbikra!”
 • 105. laposibenö 2010. március 27. 12:10
  „Akadájozzuk meg a Fidesz_Jobbik koalaciót! Az MSZP megörzi a nyugdíjak vásárlóértékét!”
 • 104. #Kötekedő_ 2010. március 27. 10:29
  „boby2 Természetesen a jelen esetben szemtanúra gondoltam.

  Tipikus jobbikos reakcio, es ha beigazaolodik, akkor meg azt mondjatok, ja O is csak ember etc..”
 • 103. lótusz 2010. március 27. 08:51
  „ajánlom mindenkinek a barikád magazint, érdekes leleplezések pl fideszről is.”
 • 102. háté 2010. március 26. 21:08
  „Ha a Jobbik nyer, magyar viszonyokat teremt a magyar hazában.
  Akinek nem teszik, lehet fogni a bőrönd fülét, /persze üresen/ és ellehet húzni.

  A piros-fehér-zöld zászló mellé- az árpád-házi -zászló is méltó helyére fog kerülni.

  Ha szebb jövőt akarsz utódaidnak, ha a Szent Korona alkotmányát szeretnéd vissza kapni, ha az őseinktől kapott föld újra virágzását szeretnéd,-----szavazz a Jobbikra!”
 • 101. HR_XAR 2010. március 26. 18:36
  „Felhúzhatjuk a fekete zászlót országunkra, ha a jobbik nyer. Elindítják a folyamatot egy második Trianon felé ...”
 • 100. boby2 2010. március 26. 09:50
  „Természetesen a jelen esetben szemtanúra gondoltam.
  Ezernyi dolog lehet, miért tartanám elképzelhetett-lenek hogy nem bérenc ,hogy nem kapott ezért pénzt ?Minthogy azt sem tartom hogy Morvai hazudik .

  Egy térfigyelő kamera felvételeire énis kíváncsi lennék(persze ha van)

  De nem érném bocsánatkéréssel itt többről van szó mind egyszerű szabálysértés.”
 • 99. GYMS 2010. március 26. 09:01
  „98!
  Nem tanúkról, hanem szemtanúkról beszéltem, ami messze nem ugyanaz. (Ti. az eset messze nem bírósági, csak legfeljebb pszichológiai eset...) Azért ha lett volna az esetről felvétel, mint a Lengyel Zoltánéról, akkor valaki már bocsánatot kért volna és nem hiszem, hogy ez a valaki a munkáját végző közterület-felügyelő lenne...”
 • 98. boby2 2010. március 26. 07:56
  „Azért olvasuk el a másik fél véleményét is
  http://www.hirszerzo.hu/cikk.morvai_krisztina_az_uj_horvath_agnes.144700.html

  GYMS hol olvastál tanukról?De ha még lenne is ez nem perdöntő a mai világban 10000forintért talál tanukat bárki színte bármire.

  Valamelyikük hazudik de sosem tudjuk meg hogy melyikük.Ami bíztos ,hogy tilosban parkolt.De azért az furcsa,hogy pont egy képviselő nincs tisztában azzal hogy ilyen esetben nem élhetne a mentelmi jogával.Életszerűt len az is,hogy tele őrjöngni az utcát ,hogy mindenki halja hivatkozik a büntethetetlenségére mikor tisztában van vele,hogy pártja egyik intézkedése a mentelmi jog eltörlése.Na és Rogán vezér is milyen hősiesen kiált "egy"ellenőr mellett .
  Nem tisztem megvédeni őket de a napokban hetekben felhozott ügyek ellentmondásosak,tele csúsztatásokkal rágalmakkal,feltételezésekkel.Mi lesz a holnapi föcim :Abszurd jobbik vezére két napja nem cserélt alsógatyát .Így akarja irányítani az országot?

  Egyiknek sem hiszek sem morváinak sem az ellenőrnek sem a sem a blikknek sem a Gyurcsánynak sem a Viktornak.De a jobbik elleni lejáratási kampány túl átlátszó.”
 • 97. GYMS 2010. március 26. 00:08
  „Az esettel kapcsolatban ezt is érdemes elolvasni:

  http://www.gondola.hu/cikkek/70424”
 • 96. GYMS 2010. március 25. 23:23
  „95.
  Ezt mondja a Hisztina...a szemtanúk viszont másként emlékeznek. Hm...”
 • 95. háté 2010. március 25. 21:14
  „65. hozzászólás Nahááát
  háté! Mit is cáfolt Vona? Csak röhöhgni lehet rajtatok!

  <moderálva>

  Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több, a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak - rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel - sikertelenül.)

  Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikusbűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

  A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-szel, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

  Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, ,,megvezetni".

  Morvai Krisztina

  a Jobbik európai parlamenti képviselője”
 • 94. háté 2010. március 25. 21:09
  „Igy mulat egy fityeszes.

  Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szarozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. Igaz, nem tegnap volt, de a kérdés adott: mi változott azóta a Fideszben, vagy Zsótiban? Talán azóta Simicska becsületes lett? Vagy nem lett az, de most már lehet vele nőkről beszélgetni? Esetleg Tóth Béla már nem kér kiskanalat a málnaszörphöz? Vagy Széles Gábor pótolja ezen hiányosságokat? Ki tudja? Ha a mindennapi Fidesz- és Bayer tevékenységből indulunk ki, akkor megállapíthatjuk: minden a régi. Bayer is, a Fidesz is, talán egy rövid időre mi változtunk meg, annyiban, hogy hittünk nekik. Ennek viszont már vége!

  Bayer Zsolt alábbi cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:

  Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez

  "Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen, hogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el.

  Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón.

  Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan űrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység.

  Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket."”
 • 93. #Kötekedő_ 2010. március 25. 18:38
  „http://jobbik.eu5.org

  Ne feledjük ezt se el.. Vona hallgat..”
 • 92. jörg 2010. március 25. 16:20
  „Ha még nem volt elég....

  http://www.magyarhirlap.hu/online/jobbik_szavay.html”
111 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Radnóti Ákos a Fidesz országos listáján

Győr - Országgyűlési képviselőjelölt lett Radnóti Ákos, a Fidelitas országos választmányának… Tovább olvasom