Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Feljelentést tett a kónyi polgármester

Aller Imre kónyi polgármester a győri városi ügyészségen feljelentést tett a közelmúltban nyilvánosságra került hangfelvételen hallhatók miatt.

Ezen helyi önkormányzati képviselőjelöltek és polgármesterjelöltjük arról beszélgettek, miként lehetne lejáratni a hivatalban lévő községvezetőt az októberi választásokig.

– Ahogy ígértem, megvizsgáltam a törvényes jogi lehetőségeket és a felvételen szereplő képviselők ellen tettem feljelentést – tájékoztatta a portálunkat Aller Imre. – Természetesen megjelöltem a forrásokat is, a hangfelvételt és a sajtóban megjelent írásokra is hivatkoztam. Úgy érzem, ezt polgármesterként és magánemberként is meg kellett tennem.

Az ugyanis, ami a felvételen hallható, csorbát ejtett becsületemen. Az ellehetetlenítésemet és megbuktatásomat tervező képviselők nemcsak engem sértettek meg, hanem a falu közösségét is.

A polgármester érdeklődésünkre megjegyezte: Németh Marica iskolaigazgató – a felvétel egyik szereplője – ügyében is megkezdték a vizsgálatot. Egyelőre az önkormányzaton belül.

– Minden jogszerű lépést megteszünk, amihez szakértők segítségét kértem. A történtek után kérdés ugyanis, hogy nem vált-e a közalkalmazotti jogviszonyához méltatlanná az igazgató – tette hozzá.

Kérdésünkre elmondta: a megbuktatására törekvő képviselőtársaival találkozott már azóta. Ám az ügyről nem váltottak szót.

Olvasóink írták

 • 17. bübü 2010. szeptember 20. 20:57
  „Így van! Az Imre meg fogja nyerni a választást. Ez nem is kérdés.A Marica meg mivel egy seggel két lovat akart megülni,szegény most arról az egyről is leesett. Megkapja az úti lapját,aztán mehet munkát keresni!!!
  De hova is?!?”
 • 16. Platon 2010. szeptember 19. 16:34
  „Így jár a falu is, meg van a karmester.”
 • 15. Platon 2010. szeptember 19. 16:11
  „Ajánlat
  http://www.youtube.com/watch?v=uUQHzV5dW2g”
 • 14. embertelen 2010. szeptember 19. 10:59
  „István50-nek! Kár fröcsögnöd! Aller ,,elvtárs" meg fogja nyerni a hatodik választást is. Nem azért, mert ,,elvtárs", hanem azért, mert jó és eredményes polgármester. Ez azért lesz így, mert ezt rajtad kívül nagyon sokan tudják a faluban.”
 • 13. tosa2 2010. szeptember 19. 09:08
  „12. Máshova is került már "véletlenül" magnó ! Igaz ?”
 • 12. Platon 2010. szeptember 19. 08:55
  „A tanítvány követi mesterét, és veszti hívei hitét. Egy "véletlenül, valakitől odakerült magnó" a fő kampány fogás. Nyomás gyakorlása még 2 hétig. A függetlenségnek oda!!!! Ez nagyon pártkatonás viselkedés, nem a falu érdeke már ez a dolog, soha nem is volt. Minden feljelentés, minden sajtónyilvánosság keresés csak a parázs szítása, a tűz kialudt. A tűz őrzőjét pedig vezetői utasítják újragyújtani.”
 • 11. SPS 2010. szeptember 19. 00:09
  „Ajánlom szíves figyelmetekbe ezt a kis videót:

  http://gonyu.network.hu/video/politika/urh_szavazz_ram”
 • 10. sorok_közt 2010. szeptember 18. 23:16
  „István50!
  Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy az igazgatónő és társai talpig becsületes emberek, és példájukat követnie kell minden igaz magyarnak?”
 • 9. 1120 2010. szeptember 18. 22:39
  „"-Hülye vagy, Imre? Tegyél már feljelentést!
  -Hagyjál Csabi... Nem teszek.
  -Te nem vagy normális! Mondom: tegyél feljelentést! Ez a minimum!!!
  -Te...nem érdekel ez az egész... A kónyiak feljelentés nélkül is el fogják tudni dönteni, hogy én kellek-e nekik, vagy a Marica...
  -Te ezt nem érted, Imre. Ez politika. Az elvtársak egy része már a börtönben van, de sokan vannak, akik rövidesen szintén odakerülnek. Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy ne vágjunk vissza! A Központi Bizottság...akarom mondani a Választmány vigyázó szemeit Kónyra veti! Hát így ellenkezz...
  -Akkor legyen..."

  És lőn.”
 • 8. reggi 2010. szeptember 18. 20:44
  „Még az a jó, hogy nem a vallások képviselői vannak a parlamentben. Lehetne kezdeni az anyázás, hogy ki milyen vallású -szerncsétlen emberek, akik mindíg tudnak valamire hivatkozni a múltból. Aki ezt teszi belenézett-e a tükörbe? Lehet, hogy korábbi rendszerben csak a trágyát tologathatta, vagy csak megtűrték, persze az is lehet, hoygy vezető volt..., több embert irányított. S ha igen milyen vezető volt? Most lehet fikázni és oldaltól függően mocskolódni. Azt kellene nézni, hogy kinek milyen a teljesítménye a köz javára! Nem ?”
 • 7. István50 2010. szeptember 18. 17:57
  „Accrának: Tessék felmenni a valasztas.hu oldalra! A független Aller elvtársat meg tetszik találni az MSZP listán! Akkor miről is beszélünk?!”
 • 6. varpeter 2010. szeptember 18. 17:14
  „Mocsadék a fityisz is, a maszop is... ugyanazon a bolsevik emlőn nevelkedtek OVi csapatának tagjai, ahogy Fletóé is. Egykori MSZMP-s, KISZ-es vezérek itt is, ott is... Kinek a múltját kell akkor fikázni? Mindig csak az egyik oldalét? Ugyan-ugyan!
  Győzzön a Jobbik!
  Abszurdisztán - 2010.”
 • 5. Accra 2010. szeptember 18. 17:07
  „Túloldalon ugyanennyire "független" jelöltek állnak, tehát egálban vannak. (Narancsos szórólapon szerepelnek, de Alpár függetlennek titulálta őket.)
  A mesterének kivolta pedig nem menti fel az ellenfelet a becsületesség alól. Én legalábbis rohadtul unom a "másiktöbbetlopott" védekezést.”
 • 4. István50 2010. szeptember 18. 16:26
  „Aller vergődik, fröcsög és terel. Nem csoda! Volt kitől tanulnia. Mestere és védelmezője Molnár Csaba!
  Nézzenmár magába is! Ön szerint mennyire erkölcsös és becsületes dolog becsapni egy egész falut?! Miért az áll a szórólapján, hogy "független jelöl"t? Miért nem vállalja fel MSZP-s múltját és főleg JELENÉT!
  Aller elvtárs! Csatát még nyerhet, de a háború elveszett...”
 • 3. sziszifusz 2010. szeptember 18. 15:14
  „Én elhatárolódom önmagamtól és elnézést kérek az igazságtól-tisztességtől!Nevüket oktondi módon szájamra vettem.Holott nem is ismerem őket és csak politikai szándékból cselekedtem.Sújtson a választási győzelem.”
 • 2. v 2010. szeptember 18. 14:13
  „mem vergődés
  jogos lépés
  az igazgatót meg fegyelmivel el kell távolítani: ilyen példa nem példa a gyerekeknek
  Módos Dezsőt simán kirúgták fele ekkora dologért
  hajrá IMI!”
 • 1. andor47 2010. szeptember 18. 12:37
  „Nem kell vergődni Aller, már nem tart soká! :-)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pro Urbe: ˝Emberközpontú városfejlesztés˝

Helyi erőkkel megvalósított, emberközpontú városfejlesztést szorgalmaz a Pro Urbe. Tovább olvasom