Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Becsúzlizták a pécsi MSZP-s iroda ablakát

Feltehetően csúzlival lőttek az MSZP egyik pécsi irodájára péntekre virradó éjjel - közölte a rendőrség.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az elsődleges helyszíni vizsgálatok alapján az elkövető nem légfegyvert, hanem csúzlit és kavicsot használt, ezzel ütött lyukat az ablaküvegen. A rendőrség rongálás szabálysértés miatt indított eljárást.

Az esetről Szili Katalin baranyai szocialista országgyűlési képviselőjelölt számolt be péntek délelőtt újságíróknak, aki mondta: az elkövető feltehetően légfegyvert használt a Nagy Ferenc téri épület elleni támadáshoz, de senki sem sérült meg. "Az eset nagyon jól jelzi, ami ránk vár a csatározások és árokásások területén a következő időszakban - jegyezte meg a volt házelnök, hozzátéve, szeretnék Pécsett a rendet megőrizni.

Olvasóink írták

 • 19. akinemfél 2010. április 09. 22:25
  „KI MAS LENNE ALKALMAS AZ ORSZAG IRANYITASARA MINT VONA GABOR ? A NEP NEVEBEN ! IMADOM A GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREG PROGRAMJAT - OLVASD EREDETIBEN A WWW.JOBBIK.HU-N A HIVATALOS PROGRAM 70-72.OLDALAN. ELEG VOLT A NYUGALOMBOL ES A LAZASAGBOL - JOJJON A RADIKALIS VALTOZAS !
  SZAVAZZ A JOBBIKRA = A KOTELEZO SORKATONASAGRA SZAVAZOL ( A HIVATALOS PROGRAM 71.OLDALA) !
  SZAVAZZ A GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREGRE,AMELY GRIPEN VADASZGEPEKKEL(71.OLDAL) TAMADNI IS KEPES LESZ !
  VERUNKET A HAZAERT - EZ MA MINDEN MAGYAR VAGYA ! JOJJON A JOBBIK TV MINDEN CSATORNABOL (WWW.JOBBIK.HU A HIVATALOS PROGRAM 54.OLDALAN) ! A NEP NEVEBEN - SZAVAZZ A JOBBIKRA ES A KATONAI ALLAMRA ! OLVASD A PROGRAMOT EREDETIBEN A WWW.JOBBIK.HU-N. KEZD A 70-72.OLDALON ! HURRA !
  GYOZUNK !”
 • 18. GYMS 2010. április 09. 20:45
  „Na jó...innen már minden értelmes ember eltűnt, csak a Jobbikosok győzködik még egy ideig egymást arról, hogy szavazzanak a Jobbikra. :)
  Igazán mulatságos fiúk vagytok, de akadt egy sokkal jobb esti programom! ;-)
  KIKAPCS! SZEVASZ!
  Találkozunk vasárnap este, immáron a TÉNYEK birtokában!
  Üdv mindenkinek:
  GYMS”
 • 17. Luighi 2010. április 09. 20:36
  „Szavazz a JOBBIKra!

  Mindenki, aki valódi, és TELJES ELSZÁMOLTATÁST akar egy új erőtől, mely nem érintett az elmúlt 20 év korrupciójában.
  Aki olyan kormányzó erőt akar, mely a MAGYARSÁG ÉRDEKEIT tekinti elsődlegesnek és nem a nemzetközi tőkéjét.
  Aki megvédi a magyar földet, és vízkincset, terheket csökkent és munkahelyeket teremt, újjáéleszti a vidék mezőgazdaságát és feldolgozóiparát.

  Hajrá JOBBIK! Magyarok, legyünk Európa sikernemzete!

  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D”
 • 16. GYMS 2010. április 09. 20:30
  „Az ilyen kampánybeszédeknek mi értelme? A saját tábor már megvan, az ingadozókat meg süket dumával képtelenség megnyerni. Szóval: kár a gőzért-szerintem. :)”
 • 15. Luighi 2010. április 09. 20:08
  „Szavazz a JOBBIKra!

  Mindenki, aki valódi, és TELJES ELSZÁMOLTATÁST akar egy új erőtől, mely nem érintett az elmúlt 20 év korrupciójában.
  Aki olyan kormányzó erőt akar, mely a MAGYARSÁG ÉRDEKEIT tekinti elsődlegesnek és nem a nemzetközi tőkéjét.
  Aki megvédi a magyar földet, és vízkincset, terheket csökkent és munkahelyeket teremt, újjáéleszti a vidék mezőgazdaságát és feldolgozóiparát.

  Hajrá JOBBIK! Magyarok, legyünk Európa sikernemzete!”
 • 14. GYMS 2010. április 09. 19:23
  „Ejnye...néhány éve még fegyverrel és a rendőrpalotát...
  Most meg csúzlival egy vidéki pártházat? És pont a pécsit... :)
  Nahát, micsoda véletlenek vannak! :DDD”
 • 13. háté 2010. április 09. 18:56
  „Szerintem azért csinálták a komcsik, mert a választások után privatizálni akarják és így olcsóbb-lepusztultabb!

  A LEGFRISSEBB HÍR A VÁLASZTÁSOK KAPCSÁN!

  Egy ember van ma Magyarországon aki alkalmas a miniszterelnöki posztra, Ő Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke.
  Gábor fiatalsága ellenére, elég tapasztalatot tudott megszerezni, hogy az Ország irányítását ellássa!
  Van olyan segítő csapat mellette, akik képesek a nemtelen támadások kivédésére, de ehhez az Szent Korona alkotmány bevezetése szükséges.
  A régi-új alkotmány megoldaná hazánk jogi rendezését, eltöröltetnének olyan mocskosságok amelyek a Magyar nép szólászsabadságát korlátozzák, amit persze a parlamenti pártok megszavaztak!
  Nem kel jönni azzal, hogy a fityesz tartózkodott, az annyi mintha igennel szavazott volna,--igaz is vajon miért nem szavazott nemmel?--a likud testvérük miatt!

  Egy párt van ma hazánkban, akiben lehet bízni, az a Jobbik!

  Vasárnap két X-et a Jobbik mellé!”
 • 12. akinemfél 2010. április 09. 15:36
  „VONA GABOR MINDENT A NEP NEVEBEN MOND ! HOGY MERIK OT FELJELENTENI ?!!
  CSAKIS A JOBBIKRA ERDEMES SZAVAZNI - A NEP NEVEBEN ! SZAVAZZ A KOTELEZO SORKATONASAGRA (WWW.JOBBIK.HU A HIVATALOS PROGRAM 71,OLDALAN),A GARDA FELFEGYVERZESERE ES ALLAMI TAMOGATASARA (UGYANOTT), A GIGANTIKUS ALDOZATOK ARAN LETREHOZOTT GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREGRE (MEGLEPO RESZLETESSEGGEL A 70-72.OLDALON - TAMADAS GRIPEN VADASZGEPEKKEL ?!!) !
  A FIATALOK MA IS MIND A VERUKET AKARJAK ONTANI A HAZAERT ! ELEG A LAZASAGBOL ! JOJJON A GARDISTAK ALTAL SZERKESZTETT JOBBIK TV MINDEN CSATORNABOL (OLVASD EREDETIBEN AZ 54.OLDALON!) ! MOST SZEP LENNI KATONANAK - INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = A MUNKANELKULISEG MEGOLDASA ! A NEP NEVEBEN CSAKIS A JOBBIKRA FOG SZAVAZNI MINDENKI ! HURRA !!!”
 • 11. jörg 2010. április 09. 15:33
  „VONA GÁBORT FELJELENTETTE AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTER

  Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken a Legfőbb Ügyésznél feljelentette törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás bűntettének gyanúja miatt Vona Gábort, a Jobbik elnökét és miniszterelnök-jelöltjét.

  Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pénteki közleménye emlékeztet: Vona Gábor pártja csütörtöki kampányzáró rendezvényén kijelentette, hogy a Jobbik nem fogja megtagadni a Magyar Gárdát, és ő a Parlament első napján Gárda-mellényben fog megjelenni. A tárca szerint a Jobbik elnöke ezzel a nagy nyilvánosság előtt elhangzó kijelentésével a köznyugalom megzavarására alkalmas, általános engedetlenségre uszítás bűntettét követte el.”
 • 10. laposibenö 2010. április 09. 15:18
  „Jobnyik ám a keresztanyád a Kövér Laci! Ti ajnároztátok eszt a szélsőséges bandát kétszinü Fidesznyikkok
  mos meg a ti pofátokra is már másznak aztán mással akarjátok elvitetni abalhét? Orrbán Viktor polgári ökörköréböl került ki a Vona azt hiszed ezt mások nem tudják?”
 • 9. jörg 2010. április 09. 15:03
  „laposibenő és más egyéb jobbnyikok!

  Útravalóul:

  BETELT A POHÁR

  2010-04-09 13:10
  Betelt a pohár: alapítója hagyja ott a Jobbikot (+videó)

  Kilépett a Jobbikból Rocskár György, a párt szegedi szervezetének korábbi elnöke. Döntését a Jobbik utóbbi időben megváltozott politikai irányvonalával indokolta. Elfogadhatatlannak tartja azt is, hogy olyan emberek kerültek a pártba, akiknek csak megélhetési politizálást jelent a Jobbik.

  http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=316712

  NESZTEK!!!!”
 • 8. laposibenö 2010. április 09. 14:55
  „Kösztudott hog szerintetek mindenki aki nem Fideszes az ostoba meg komsi. A nyugdijas az nyugger aki már kinyulhatna mer akor már végre megtudnátok nyerni egy választást. De ez nem ugy müködik hogy munkanélkül kisegeltetekk husz évet és maj most ti it tejhatalmat szereztek. Már régesrégen bukoot párt vagytok csak bevagytok gözölve. Szomoru éjszakátok lessz!”
 • 7. GYMS 2010. április 09. 14:43
  „6.!

  Nagy arca annak van, aki (mint te is) még mindig bízik az MSZP feltámadásában...habár annak nem nagy arca van...az csak szimplán ostoba. :)
  Hogy mi "rezeg", azt meg már megint te akarod eldönteni a választópolgárok helyett... Türelem, már csak kettőt kell aludni a nagy pofáraesésedig! :D”
 • 6. laposibenö 2010. április 09. 14:34
  „5 Jo lessz viszaveni a nagy arcbol Fideszeském. Rezeg nagyon már ám az ötven százalék is!”
 • 5. GYMS 2010. április 09. 14:14
  „3.!

  Legfeljebb a Kossuth szobor Bázakerettyén...na, az van leleplezve! :DDD”
 • 4. GYMS 2010. április 09. 14:12
  „3.

  Hogy miért nincs vita? Azért, mert az 1%-os párt miniszterelnök-jelöltje (Istenem...de vicces), tudván, hogy csütörtök délelőtt SENKI nem fog ráérni az előre rögzített programjai miatt, magához rendelte(!!!) valamennyi párt miniszterelnök-jelöltjét, pontban 11 órára.
  A koreográfia előre le volt játszva, csakhogy porszem került a gépezetbe! Az LMP-nek ugyanis NINCS miniszterelnök-jelölje (mert ők nem akarták magukat közröhej tárgyává tenni), éppen ezért (naívan) úgy gondolták, hogy egy közgazdásszal (Bokros) egy közgazdász vitázzon (Scheiring Gábor). Csakhogy ezt meg a kampányfőnökük (Somogyi Zoltán) nem engedte, mert nem ez volt az előre megírt forgatókönyvben.
  Összegezve: a "lángész" Bokros mindenkivel vitázna, kivéve azzal, aki a vitára való invitálást elfogadja. Azaz: BESÜLT A CSODAFEGYVER! :DDD
  (Még hozzátenném, hogy az LMP közgazdásza egy 28 éves srác...szóval tőle tojt be a bajusz... :))”
 • 3. adalfold 2010. április 09. 13:24
  „ORWELLI DIKTATÚRA,FIDESZ
  CENZURÁLT HÍREK A FIDESZES MAFFIA MÉDIÁBAN

  http://www.kisalfold.hu/valasztasok2010/jogsertesek_miatt_feljelentest_tesz_az_ovb/2151165/

  MIÉRT ?NINNCS VITA?
  MERT FÉL ATTÓL, HOGY NEM LEHET DIKTÁTOR!

  ÍME.LELEPLEZVE.”
 • 2. laposibenö 2010. április 09. 13:14
  „Csak a Fidesz aszt jelenti hogy mindenki komcsi aki nem rájuk szavaz! Az itt az idő meg azt hogy a B listák felálítására! A Fidesz mindenn eszközzel eröltetet hatalomra törése az ötveness évek népi demokráráciájának a leképződése. Ezért minden más pártra a Jobbik kivételével leadot szavazat a demokrácia meleti szavazat is. Eszt leghatékonyaban a MSZP tudja képviselni!”
 • 1. akinemfél 2010. április 09. 12:58
  „CSAKIS A JOBBIKRA ERDEMES SZAVAZNI - A NEP NEVEBEN ! SZAVAZZ A KOTELEZO SORKATONASAGRA (WWW.JOBBIK.HU A HIVATALOS PROGRAM 71,OLDALAN),A GARDA FELFEGYVERZESERE ES ALLAMI TAMOGATASARA (UGYANOTT), A GIGANTIKUS ALDOZATOK ARAN LETREHOZOTT GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREGRE (MEGLEPO RESZLETESSEGGEL A 70-72.OLDALON - TAMADAS GRIPEN VADASZGEPEKKEL ?!!) !
  A FIATALOK MA IS MIND A VERUKET AKARJAK ONTANI A HAZAERT ! ELEG A LAZASAGBOL ! JOJJON A GARDISTAK ALTAL SZERKESZTETT JOBBIK TV MINDEN CSATORNABOL (OLVASD EREDETIBEN AZ 54.OLDALON!) ! MOST SZEP LENNI KATONANAK - INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = A MUNKANELKULISEG MEGOLDASA ! A NEP NEVEBEN CSAKIS A JOBBIKRA FOG SZAVAZNI MINDENKI ! HURRA !!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pécsi MSZP: le kellene mondania a polgármesternek

Tóth Bertalan baranyai szocialista országgyűlési képviselőjelölt szerint a Fidesz csalt a tavalyi… Tovább olvasom