Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Tavaszi pucera Kimlén, avagy így kell takarítani a természetben! - sok-sok fotó

"A betontörmeléktől a vödrön, a kávéfőzőn, a tévén és a flakonokon át az ülőgarnitúráig minden a konténerbe került" - közölte Tudósítónk.

"Kimle aktív lakossága, a civil szervezetek képviselői, vállalkozók szívesen vettek részt a hagyományos, "Tavaszi Pucera" névre hallgató akcióban.

Hulladékban sajnos az idén sem volt hiány, délelőtt folyamán rengeteget sikerült összegyűjteni azon polgártársaink után, akik mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kidobálják szemetüket az utak mellé, erdők aljára. Csapatunknak a falu mellett az 1-es út vonalában Istvánpusztától Lickópusztáig, továbbá Kimle és Novákpuszta között sikerült rendet tenni.


Tavaszi pucera Kimlén - fotók: Grundtner Gábor (Tudósító)

 A betontörmeléktől a vödrön, a kávéfőzőn, a tévén és a flakonokon át az
ülőgarnitúráig minden a konténerbe került. Még szinte nem is végeztünk, mikor már valaki két zsák ruhát dobott a gyűjtőedénybe... Benne legalább volt annyi, hogy nem mellé szórta.

Jó érzés volt végig gyalogolni a megtisztított területen, mert láttuk, hogy az ébredező természet is fellélegzett. Csak reménykedni tudunk abban, hogy előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy nem dobálja szét a szemetet.

Kimle Község Önkormányzata valamennyi résztvevőnek köszöni a Pucerában való részvételt, örömmel nyugtáztuk azt is, hogy egyre többen hallják meg a hívó szót" - írta Olvasónk, Grundtner Gábor.


Galéria kép

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így ebédel a sikló Mosonmagyaróváron - képgaléria

"Nem láttam még ilyet élőben, csak természetfilmekben" - írta Tudósítónk. S tényleg nagyszerűek a… Tovább olvasom