Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Szappanopera: Így parkolunk

Győr - Nézze meg tudósítónk legújabb gyűjteményét arról, hogyan parkolnak Győrben. Felhívnánk figyelmüket a dinnyét vásáróló hölgy módszerére.

Parkolás forever!


Leparkol mert dinnyét vesz.
Leparkol mert dinnyét vesz.


És guggolva is megbézi
És guggolva is megnézi.


miért nem megy tönkre a gyep.
Miért nem megy tönkre a gyep.Szabályos lehajt a járdáról.
Szabályosan lehajt a járdáról.

Olvasóink írták

 • 17. Fafnír 2008. július 22. 20:35
  „Nagymama. Ezen nem kell csodálkozni. Én a Bartók, Csaba kereszteződésben a Kristály étteremnél szoktam látni érdekes helyeken parkoló RR- rendszámű autókat. A civilnek álcázott kocsikkal a közeg is istentelen módon tud parkolni, de a felmatricázott "versenyautókkal", szinte mindig teljesen korrekt módon a parkolóba állnak! :)”
 • 16. nagymama 2008. július 22. 15:08
  „Tisztelt Illetékes!
  Felhívom figyelmüket a Tihanyi Árpád és a Lehel út sarkán levő zöld területre, ahol rendszeresen parkolnak SZABÁLYTALANUL a kocsik. Nem kijelölt parkírozó az odébb van 100m-re. Teljesen kikopott már a fű, tiszta sár minden.
  Párszor láttam a területfelügyelőket, rendőröket nem csináltak semmit elsétáltak a kocsik mellett. Akkor hogy is van ez? Mindenki ott parkol ahol kedve van?”
 • 15. helomi 2008. július 22. 10:55
  „legalább a jardára állt volna fel az a néni a kocsival.amugy meg jo kis csaj lehet............”
 • 14. luigi700 2008. július 21. 21:49
  „Itt a Galaxy fitness studiónál ahol a dinnzés kép késyült egyébként rendszeresen a járdán állnak meg, pedig az edzőterem mögött kiépített parkoló van. Csak hát a "nehéz" edzésterv annyira lerontja egyesek fizikai állapotát, hogy jártányi erejük sem marad, hogy a kocsijukhoz hátravonszolják megkínzott testüket, így nem marad más választásuk, mint a tilosban megállni a fitnesterem előtt. Csak azt nem tudom, hogy az Adyvárosi rendőriroda éber őrei miért nem látogatnak el arra egy jegyzettömbbel a kezükben. Lenne mit írni nekik. Üdv”
 • 13. anoním 2008. július 21. 21:09
  „Hát elég siralmas az egész. Nem tudom mit szólna hozzá a hölgy, ha meghúznák a kocsiját. Ennélkül is elég nehéz kikanyarodni a Földes G. útról a Kodályra, mert bal oldalt a szabályosan parkoló autók elég jól akadályozzák a kilátást.”
 • 12. Egy másik Accentos 2008. július 21. 20:31
  „Kedves Mindenki!
  Én ma tilosban parkoltam. Igen, beismerem. Na nem a dinnyés csaj módszerével. Annyi a gond, hogy a Liezen-Mayer utcai terhesgondozónál egyszerűen nem lehet megállni, csak kb. 1 kilométerrel arrébb. Kismamaként viszont nagy ívben teszek a táblára. Leglábbis ott. Máshol én is betartom. Amúgy nem csak a parkolással vannak orbitális problémák Győrben, egyesek suttyó módon vezetnek...”
 • 11. mtt 2008. július 21. 20:19
  „Ne bántsuk, lehet hogy rendőrfeleség....”
 • 10. matriné 2008. július 21. 19:51
  „A szabálysértőknek vannak személyiségi jogaik! Ezért nem lehet úgy fotózni és közzétenni a rendszámunkat, mert akkor a rendőrök is megláthatják és ha a főnök parancsba adná a felderítést, akkor az nekik munka lenne! Annyi is lenne fotósnak!”
 • 9. Fafnír 2008. július 21. 19:33
  „Mi ezzel a gond? Kreatív megoldásokat látunk a parkolásra :DDD

  (Mielőtt kígyót meg békát, követ és egyéb istentelen dolgokat vágnának hozzám elárulom, én sem értek egyet a fenti parkolási megoldásokkal.)”
 • 8. vki aki tud parkolni 2008. július 21. 18:14
  „Erre kell egy ikarus 256-os zuzógép. Kíváncsi vagyok fel merne-e jelenteni ha meghúznék egy ilyen szabályosan parkoló HP-t”
 • 7. Kubu 2008. július 21. 17:59
  „Hát a parkolás nem az erőssége az embereknek, mért festik fel a parkolni tilos jelzéseket, ha mégis odaparkol nap mint nap valaki?
  Persze a rendes parkoló tőle 15-20 méterre van.
  Akik meg ezeket büntetik 40 méterre elsétálnak, és egy csekket se töltenek csak beszélgetnek...”
 • 6. Accentos 2008. július 21. 17:34
  „Ne álljanak a fűre,egy csomó más hely van,ahol parkolni lehet.Apanelok között a tenyérnyi zöld terület miért nem maradhat meg tényleg zöldnek? Vagy odaszaratják a kutyákat,vagy valami egoista tuti elfoglalja,na,ezeknek a szobájába mennék be én sáros cipővel a szép szőnyegükre toporogni!”
 • 5. közlekedő 2008. július 21. 16:54
  „Egyébként a füvet nem kell félteni, néha kell neki hogy ráálljanak, csak az állandó kitaposást ne bírja. Lásd saját udvarunk, ahol minden nap végigmegyek autóval, vagy motorral, sőt traktorra is mégis szép és semmi baja sincs. Egyébként meg én is utálom az önző módon parkolókat, akik nem törődnek másokkal, hogy látható-e a kereszteződés miattuk, lehet-e tőlük közlekedni, stb.”
 • 4. cs 2008. július 21. 16:46
  „Sok üzletbe már van mozgáskorlátozottaknak akadálymentesített feljáró,szerintem azon keresztül még autóval is simán be lehetne menni a boltokba! Ugyan márt miért gyalogolnánk a bolt elől hiszen az már túl messze van!”
 • 3. Gyalogosbarát 2008. július 21. 16:07
  „Közelebbi felvétel nincs a hölgyről....legalább csinos?”
 • 2. Icsi 2008. július 21. 15:34
  „Ez nagyon gáz, ha valaki így parkol.
  Inkább gyalogolok, de normális helyre teszem a kocsim.”
 • 1. Okoskodó 2008. július 21. 15:21
  „Jajj ugyan már!!! Most nem tudom ezen mit kell annyit rágódni!!
  Az autó megáll bárhol, hisz 4 kereke van, nem dől el, nem kell nekitámasztani valaminek stb. így miért ne parkolhatnánk ahol éppen akarunk?? Meg különben is "...csak egy pillanatra álltam meg..." Komolyra fordítva, sajnos a gyakorló vezetők nagy százaléka (sajnos a hatóságra is ez vonatkozik) nem is ismeri a megállásra, várakozásra vonatkozó szabályokat!! Akkor mit is várunk el tőlük?? A büntetés meg népszerűtlen lenne, pont ezért??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jég ezúttal Nyúlon és környékén pusztított

Nyúl - Több településen is pusztított a jég vasárnap. Nyúlon 5 perc alatt szinte mindent letarolt -… Tovább olvasom