Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

VV4 - Olivér megy párbajozni

Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a Villa vagányára, így Olivér lett a ValóVilág 4 második kiválasztottja. Szerdán kiderül, kit visz magával párbajozni Olivér.


Megkezdődött a második Kiválasztás: a ValóVilág 4 első kiválasztottja Éva volt, a Törtető lányt hatan jelölték meg. Éva Leonidászt hívta ki Párbajra, amit végül a szőkeség megnyert, így visszatérhetett a villába. Ezért Éva most védettséget élvez, tehát őt ma nem jelölhetik meg a többiek!

Videó a kiválasztásról >>

Stohl András - miután tájékoztatta a lakókat az esti eseményekről -, feladatot adott Gombinak, Olivérnek és Alekosznak. A Szépfiúnak a bőröndöt, Alekoszéknak pedig a kiszavazó táblát kellett behozniuk a raktárból. Miután mindenki visszatért a nappaliba, Stohl András ismertette a Kiválasztás szabályait. A Villalakók ezt követően egy-egpapírlapra felírták a számukra legellenszenvesebb személy nevét, akivel a jövőben nem szeretnének együtt élni.A folytatásban felidéztek néhány kevésbé kellemes emléket, amiből kiderült, hogy hol feszülnek a legnagyobb ellentétek a társaságban, hogy mik voltak idáig a legjelentősebb konfliktusok.

A sort Éva kezdte, a Törtető lányt a párbaj utáni fogadtatásáról kérdeztük. A Villalakók többsége ugyanis Leonidászt várta vissza, a görög srác helyett azonban Éva tért vissza.

Részletek >>

Olvasóink írták

 • 6. pancser 2010. december 28. 23:31
  „Gondolom az RTL fizet a Kisalföldnek a cikkért, minél több a kattintás annál többet. Üzlet az egész világ. Az ilyen műsorokat ha rajtam állna egyszerűen betiltanám a megasztárral együtt. Mivel beleszólásom nincsen, marad az, hogy nem nézem. A nagy baj az, hogy nem tudom kikerülni, folyton belebotlom. A nézőközönsége ennek a műsornak legműveletlenebb, legtudatlanabb, legiskolázatlanabb rétegekből kerül ki. Kell hülyíteni a szerencsétleneket, nehogy kikerüljenek a szellemi és a fizikai nyomorból. Minél többen vannak annál jobb nekik ott fönn. Persze ezt csinálni a műveletlen tömeggel, ehhez gyomor kell és hatalmas cinizmus. Egy tisztes értelmiségi népét szellemi magasságokba karja emelni, nem lenyomni a sárba és ezen meggazdagodni!”
 • 5. hehe08 2010. december 28. 21:48
  „a szájhős.....
  egy részt néztem eddig.... amikor ez a kedves fiatalember szarig alázott egy lányt......
  bátor volt.... :))))))
  ha a gyerekem ilyen műsort néz..... agyonvágom :))))))
  (nehogy ilyen hülye legyen mint én.... ) :))))”
 • 4. ugyanmár 2010. december 28. 21:17
  „ez a való baromság egy nagy rakás sz@r, nézze az akit leköt az ilyen, ha már egyszer be van kapcsolva a tv, van sokkal külömb műsor ennél, nem is értem erre hogy lehet igény”
 • 3. Aranymag 2010. december 28. 19:48
  „Erről annyira felesleges ide írni!! Aki akarja nézze meg, de én nem akarok még olvasni sem erről az egész szánalmas sz@rságról.
  Na vazze, hát nem elolvastam??!! :o))”
 • 2. annobon 2010. december 28. 12:28
  „Nagypapaaa, ez meg micsodaaa?? : "egy-egpapírlapra"”
 • 1. IV.Béla 2010. december 28. 11:16
  „Kicsit meleg akkor a hangulat nálatok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TV néző: a ValóVilág és a családi filmek taroltak

Az év utolsó hetén az RTL Klub valósághow-ját, a ValóVilág4 hétfői műsorát nézték a legtöbben.… Tovább olvasom