Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

VV- Alekosz nyeri az idegek harcát

Legalábbis ezt állítja az édesapja. Nagy Tibor szerint Béciék pár hét múlva idegroncsként bolyonganak majd a villa falai között.

Annyi bizonyos, hogy hihetetlen nyomás nehezedik a félgörög szoknyapecérre, ám lakótársai hiába kiabálnak rá kígyót-békát, ő jól bírja a strapát - írja a blikk.hu.

– Azért viselkedik így az Alekosz-ellenes ötös fogat, mert nem ismerik őt. Mi persze csak mosolygunk, és tudjuk, mi következik. Azt hiszik, a folyamatos üvöltözéssel megtörik Alekoszt, pedig valójában saját magukat teszik idegbeteggé – véli az édesapa. Alekosz módszere egyszerű: nem veszi fel a kesztyűt, mindenre nyugodtan, mosolyogva válaszol.

Közben pedig folyamatosan idegesíti az ellenfeleket, növeli a feszültséget. Tudja, hogy falra másznak a mozgásától, a hangjától, a modorától, ám ahelyett, hogy visszavenne a sajátos stílusából, inkább rádob még egy lapáttal, hadd pukkadjanak meg a rosszakarók. – Példaként ott van Laci esete. Amikor Alekosz győztesen tért vissza a párbajról, Laci nekiesett. Szerintem azt hitte, Kambodzsában van, olyan agresszíven támadta a fiamat.

A teljes írás>>

Olvasóink írták

 • 3. N.G 2011. március 06. 22:32
  „Nem vagyok meleg, de Alekosznak drukkolok énis !
  Magát adja!
  Kár hogy Oli nincs már bent!
  Ketten vitték Alekosszal a primet!
  De már nincs bent Oli, ezért nem is igen nézem!”
 • 2. máris 2011. március 06. 18:02
  „RUDI ! Te süket és vak vagy !! Csak a link alakok szavaznak rá ! Ugye Te nem az vagy ????”
 • 1. RUDI 2011. március 06. 16:20
  „Alekoszt kedvelem , az első naptól kezdve ön magát adja , egy különleges karakter.Most hogy még nehezebb a helyzete szerintem erősebb lett,hisz lassan nem lesz támasza, azért remélem, hogy az Éva kitart mellette.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szandikára került a zöld kendő

Végül csak sikerült elérnie Szandikának, amit szeretett volna: kimehet párbajozni! Tovább olvasom