Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Új kereskedelmi igazgató a TV2-nél

Új igazgató irányítása alatt és más szervezeti struktúrában folytatja munkáját a TV2 kereskedelmi igazgatósága. Steve Varcoe az új kereskedelmi igazgató, elődje, Kovács Krisztián 11 év után, közös megegyezéssel távozik a csatornától.
„11 évet töltöttem el a TV2-nél, szakmai pályafutásom meghatározó korszaka volt ez, sok jó emlékkel, de most eljött a váltás ideje. Kollégáimnak sok sikert kívánok a továbbiakhoz" – mondta Kovács Krisztián.

Steve Varcoe, aki 9 éven át az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, majd az R-time ügyvezető igazgatója volt, december óta tanácsadóként segítette az igazgatóság munkáját.

"Kovács Krisztiánnak hálával tartozik a csatorna az elmúlt 11 év profi és lelkiismeretes munkájáért, sok sikert és izgalmas szakmai kihívásokat kívánok neki további karrierjéhez. Steve Varcoe személyében a televíziós értékesítés nagy öregje érkezik a csatornához, akinek stratégiai gondolkodásához és mély piaci ismereteihez kétség sem férhet" - mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója.

További változás, hogy Török Eszter vezetésével új struktúrában dolgozik tovább az értékesítési osztály, ahol Csikesz Erika és Falvai Eszter eddigi értékesítési menedzserek értékesítési csoportvezetőként folytatják munkájukat.

Megyeri András vezetésével új szervezeti struktúrában végzi feladatait az üzletfejlesztési osztály is. András csapata a szponzorációs ajánlatok kidolgozása és értékesítése mellett a médiatörvény által lehetővé tett új hirdetési felületek piacra való bevezetésével, a hirdetői márkákra szabott integrált kereskedelmi együttműködések kialakításával és a terjesztési bevételek kezelésével kapcsolatos feladatokat látja el.

A szervezeti változások következtében Novák Beáta bevételgazdálkodási osztályvezető, Pesthy Krisztián, üzleti elemzés csoportvezető, és Koltai Andrea, digitális média kereskedelmi csoportvezető közös megegyezéssel távozik a TV2-től.

A marketing igazgatóságot érintő szervezeti változás Grexa Liliána, vállalati marketing és kommunikációs csoportvezető távozása. A szakember 8 év után közös megegyezéssel hagyja el a csatornát. Feladatai egy részét Dévényi Patrícia, vállalati kommunikációs menedzser veszi át. A változás következményeként a vállalati kommunikációs csoport megszűnik, a munkát részben a marketingkommunikációs terület, részben a kereskedelmi igazgatóság látja el a jövőben.

Olvasóink írták

  • 1. rommel 2011. március 08. 18:58
    „Ebből is látszik hogy az RTL és a TV2-t ugyanaz a politikai érdekkör mentén késziti hir müsorait.Talán jobb lenne ha kiegyensúlyozottabb politikai müsorok lennének a jövőben!Előre is köszönjük...........ANTI-BAL-OLDALI ELLENÁLLÓK SZÖVETSÉGE”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földönkívüli élet a déli sarkvidéki meteoritokban?

A röntgenmikroszkóppal készült meteoritfelvételeken látható rostszálak és zárványok szakértők szerint valóban úgy néznek ki, mintha baktériumok lennének. Tovább olvasom