Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Ufók a piac felett: szemtanúk szerint kötelékben repültek

Ufókat látott Sebestyén Éva és Kovács Emese tegnapra virradóra budapesti kertjükből.
A furcsa tárgyak alakzatban repültek, majd háromfelé válva eltűntek az éjjeli égen. Hasonló jelenséget észleltek többen előző és aznap éjszaka az országban -írja a Bors.

Elsőként szombatról vasárnapra virradóra, éjfél után Mádon észleltek ufójelenséget. Észak-nyugatról 8–12, határozottan látható, kör alakú fényfolt mozgott lassan délkeleti irányba, kettős sorba rendeződve. A fényes jelenségek hosszú percekig láthatóak voltak, majd eltűntek az égboltról. 

Hétfő este negyed tíz körül hasonló jelenséget észlelt egy fővárosi lakos:

– Az autóból pillantottam meg a Bosnyák téri piac felett nyolc vörös, az égen lebegő gömböt. Fejre állított V-alakban repültek, az egyik szára három, a másik öt gömbből állt. Időnként eltűnt egy-egy, sőt a helyét is változtatta némileg. Hazasiettem a kamerámért, de mire visszaértem, már csak öt gömb volt az égen: egy állandó jelleggel, a másik négy időnként eltűnt. Ekkor rögzítettem őket.

Hasonlóan nyolc gömböt látott este kilenc körül a szerencsi P. László. Sebestyén Éva és Kovács Emese a XV. kerületben ugyanebben az időben észlelte a jelenséget - olvasható a Bors cikkében.

Olvasóink írták

  • 3. tricse 2011. augusztus 16. 14:22
    „Én is láttam anno! Kétszer is! Ha lett volna nálam kamera akkor se tudtam volna használni,mert az ember nem hisz a szemének,illetve le se akarja venni róla a szemét!:)))))”
  • 2. miracle 2011. augusztus 16. 11:59
    „Ilyenkor senkinél nincs se kamera, se kamerás mobil...”
  • 1. pappe 2011. augusztus 16. 11:20
    „UFO-kutatóknak mondjuk jó lenne bemutatni azt a filmet. Mert a Bors eredeti cikkében is csak egy fotó látható, szigorúan aláírva, hogy "illusztráció". Ezeknek a fényében inkább ez is csak amolyan "kacsareptetésnek" tűnik... Hiába a bulvár az bulvár marad. Sokkal szomorúbb, hogy a Kisalföld egyre gyakrabban vesz át híreket a bulvármédiából. Ami ugye - valljuk be - színvonalesést jelent sokunk számára.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

15 éves fiú erőszakolt meg egy 13 éves lányt

A tizenöt éves fiú a londoni zavargások pánikját kihasználva megerőszakolt egy tizenhárom éves lányt… Tovább olvasom