Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Stohl drogozásra bátorítja a tiniket

Saját példájával akarja elrettenteni a srácokat, de kiskapukat hagy a kábítószert kipróbáló gyermekek számára, ezzel veszélyezteti a fiatalokat iskolai beszámoló körútján a bódultan balesetet okozó Stohl András, állítják a megelőzésben jártas szakemberek.

Kiverte a biztosítékot a vezeklésből iskolai drogmegelőző körúton részt vevő Stohl András a drogprevenciós szervezeteknél.

A színész szerintük senkitől nem kért tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen nyelvezettel és milyen tartalommal kellene a diákokat eltéríteni a droghasználattól, ezért laikusként veszélyes butaságokat mond. A szervezetek több képviselője is beült András előadásaira, s azt mondják, azonnal változtatni kell a szövegezésen. A témában péntek reggel szólalt meg először szakértő, az ATV reggeli Start című műsorában. Dr. Németh Zoltán, az SOS Egyesület a Szenvedélybetegekért orvos elnöke azt szorgalmazza, Stohl Andrásék keressék meg őket a fiatalok érdekében.

A teljes cikk >>

Olvasóink írták

 • 3. háté 2011. június 26. 12:12
  „Ez a senki - lelki végtermék, nagyon jó propaganda az "idegen" génfertőzött élőlényeknek!
  Legjobb hirdetője a "liberális" -kufár eszmének, hol az ember az utolsó a sorban, - minden fölülírja: a hazugság, a szenny, a mocsok, drog, uzsora, "a-kétapa", "kétanya" - és hajléktalan-nincstelen emberi maradványok!”
 • 2. blaze 2011. június 26. 10:29
  „Meglepő mindig számomra, hogy vannak akik Stohlnak amnesztiát adnának akkor is , ha 5 embert megölt volna...
  Stohltól olyan messze van az őszinteség, mint Makó jeruzsálemtől! Akkor voot önmaga, mikor lelécelt szépen a helyszínről, még mentőt se hívott a sérülteknek...Viszont jól meg tudja játszani magát és a túságosan egyszerű emberek megeszik ezt szépen...”
 • 1. Nut10 2011. június 26. 09:47
  „Ezt a baromságot, aki ezt leírta, vagy mondta..... ez csak rosszindulat lehet. Higgyék el unom már a Stohl körüli mizériát, de, hogy ezért járná megfeszített munkával az országot, hogy esetleges rosszul kifejtett mondatáért egy ilyen hülye cikk legyen? Ez mindennek a teteje. Éppen, hogy elrettentést akar csinálni, a saját példáján keresztül.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hullámzó német szomszédsági kapcsolatok

Az Allensbach közvélemény-kutató intézet tanulmánya szerint a II. világháború befejeződése óta első… Tovább olvasom