Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Sátánisták: elvágták az ukrán fiú torkát és megitták a vérét

Rituális, sátánista szertartás keretében előbb fejbe verték, elvágták a torkát, végül megitták a vérét egy fiatalembernek Harkovban. A december elsején elkövetett borzalmas gyilkosság tetteseit a napokban tartóztatták le.
A 18 éves Gennagyij szülei december 5-én jelentették be fiuk eltűnését. Az ukrán rendőrség eleinte semmilyen nyomra nem bukkant, mígnem befutott egy jelentés, miszerint az egyik harkovi temetőben egy fiatalember holttestére bukkantak, akit valamilyen sajátos rituálé szerint végeztek ki. A halottban a szülők az eltűnt fiút ismerték fel.

A szálak végül Gennagyij barátaihoz vezettek, akikről kiderült, hogy "A sötét erőkben és az éjszakában hívő hegyi mise" nevezető szekta tagjai.

A meggyilkolt fiatalember csak nemrég lépett be a sátánista közösségbe, ahol még csak ministránsként szolgált, de barátnője, a 20 éves Jelena azonban már a szekta egyik papnője volt. Gennagyij nem sokkal a halála előtt állítólag arról beszélt Jelenának, hogy az öngyilkosság gondolatával foglalkozik. A papnő felajánlotta, hogy legyen ebben a szekta szolgálatára. December 1-én éjjel négyesben kimentek a helyi temetőbe, ahol az egyik szektatag egy fémcsővel előbb leütötte az áldozatot, majd Jelena egy szablyával elvágta a torkát, végül a kiömlő véréből mindannyian ittak. A papnőt és két tettestársát a napokban tartóztatta le a harkovi rendőrség - tudta meg az MTI az ukrán UNIAN hírügynökségtől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos beteg a Barátok közt Berényi Miklósa!

Megpecsételődött Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben? A vállalkozó ugyanis tüdőrákban szenved,… Tovább olvasom