Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Miss Bikini szépségverseny: szikrázó napsütés, gyönyörű lányok

Enesei lány is indult a Miss Bikini Hungary szépségversenyén, ahol csinos bikinis lányok sereglettek a budapesti Margitsziget Palatinus Strandjára vasárnap.


Az ott fürdőzők meg is lepődtek, hogy honnan termett itt hirtelen ennyi csinos lány. Az időjárás is kegyes volt, így mindnyájan felsorakozhattak, és bemutathatták szépségüket. Némelyeknek a lába, másoknak a háta és dekoltázsa volt különösen esztétikus. A napfényben megcsillanó szép testek, ringó csípők mosolyt varázsoltak a strandolók arcára. A verseny győztese Kálmán Szilvia lett, aki a legszebb láb kategóriában is nyert.


Miss Bikini International Hungary 2011 Augusztus... by FairCo


A koronát a zsűri elnöke, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház plasztikai sebészetének vezetője helyezte a fejére. Pataki doktor számos szépségversenyen zsűrizik; portálunk Tőle kérdezett a verseny részleteiről:

- Plasztikai sebészként hogy tekint a versenyző lányokra? Milyen kritériumok alapján pontoz?

- Elsősorban szakmai szemmel nézem őket. A szép arányok, az egyéni variabilitás sokszínűsége inspirál. A szépség, a szimmetria, az ideális formák, arányok és kisugárzások harmóniája tevékenységem meghatározó elemei. Ezek a pontozás kritériumai is. Ezek a versenyek számomra állomások a Női Szépség megismerésének soha be nem fejeződő útján, és hozzájárulnak ahhoz, hogy pácienseim igényeit is minél jobban megismerhessem. A sok szép lány mindig megihlet. A magyar lányok páratlan szépsége egyébként is világszerte közismert. Ezt a természet ajándékának tartom, genetikai sokszínűségünk egyik ékes bizonyítéka, amire büszkék lehetünk.

Fotó: Miki Bemer
A Miss Bikini Hungary 2011 csoportképe a döntős versenyzőkkel. Fotók: Miki Bemer

Az első három helyezett: középen Kálmán Szilvia győztes, balra Tóth Angéla második, illetve Szalai Evelin harmadik helyezettek
Az első három helyezett: középen Kálmán Szilvia győztes, balra Tóth Angéla második, illetve Szalai Evelin harmadik helyezettek.


- Hogyan lett a Miss Bikini Hungary Szépségverseny zsűrielnöke?

- Talán a szakmámból adódóan; mivel a szépség megtartásával, helyreállításával és tökéletesebbé tételével foglalkozom. A főszervező Répás Lajos harmadszor kért fel, hogy szépségversenyein vállaljam el a zsűri elnökséget. Megtiszteltetés és igyekszem eleget tenni a feladatnak, hiszen mint a főszervezőnek, nekem is az az alapelvem, hogy egy igazi versenyben, a versenyek nyertesei szakmai és művészi alapon kiválasztott hölgyek legyenek. A zsűri összetétele és a szavazás menete szerintem biztosítja ezt.

Az öt legszebb, akik közül a versenyen négyen már különdíjat is nyertek
Az öt legszebb, akik közül a versenyen négyen már különdíjat is nyertek.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a zsűri elnöke az első három helyezettel.
Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a zsűri elnöke az első három helyezettel.

A vasárnapi verseny győztese tehát a 17 éves Kálmán Szilvia, aki fodrásznak tanul. Tapasztalt versenyző egyébként első, és második udvarhölgye Tóth Angéla (16), illetve Szalai Evelin (16) is, akik fiatal koruk ellenére mind, mind megjártak már több rangos szépségversenyt is.


A jelentős eseményen a közönséget két fiatal tehetség, Hoffman Ricci és Ilyés Jennifer szórakoztatta, de feltűnt VV Jerzy is, és vállalta a megmérettetést a VV nyertes Alekosz menyasszonyjelöltje is, aki ezúttal nem vitte el a pálmát.

Ilyés Jenifer és Hoffman Ricci énekel
Ilyés Jenifer és Hoffman Ricci énekel.

Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2011. augusztus 11. 13:34
    „Az utolsó képen lévő pocakos pasas miért nem indult? Én biztos rá szavaztam volna.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élve temette el újszülöttjét egy 23 éves nő

Élve temette el néhány órával a szülés után gyermekét egy 23 éves anya a romániai Máramaros… Tovább olvasom