Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Ironmant teljesít a 71 éves nagymama

Eddie Brocklesby három fiú édesanyja, emellett négy unokája van. Túl van négy Ironmanen, pedig 50 éves koráig egy métert sem futott.
A 71 éves Eddie Brocklesby hatalmas tettét csodálja Anglia. A londoni nagymama ötvenesztendős kora után kezdett el futni orvosi tanácsra. Nem kötöget odahaza, inkább intenzíven sportol - írja a Bors.

– Az én példám is bizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni. Úszni bármelyik korosztály tud, és az otthoni torna sem ütközik akadályokba. Ahogy az ember erősödik, úgy veszi észre, hogy mindenre képes - mondta Eddie.


- Ahogy az ember erősödik, úgy veszi észre, hogy mindenre képes. Nekem egy idő után kevés lett az otthoni mozgás és az úszás, ezért futni kezdtem.

Minden akkor fordult még komolyabbra, amikor a férjem azt mondta, nem tudom lefutni a félmaratont. Azóta négy maratont teljesítettem, a legjobb időm 3 óra 56 perc.

A mozgás nem csak az ember testének, de a lelkének és az idegeinek is jót tesz. Azóta négy Ironmanen is túlvagyok: az unokáim Őrült Nagyinak hívnak, de imádják, amit csinálok.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A turisták ürülékének szaga rontja a Fudzsi levegőjét

A nyári roham után a japánok legmagasabb hegyére látogató helyi illetékesek nagy halom ürüléket és… Tovább olvasom