Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Igaz vagy hazugság? Névtelen levélben írta meg valaki VV Fanni halálának körülményeit

Tízoldalas vallomást kapott a rendőrség. Ha hinni lehet a kézzel írt levélnek, akkor egy vidéki disznótoron itatták le és drogozták halálra a lányt. Ezután tüntették el az élettelen testét.
Újabb fordulat! Titokzatos tanú bukkant fel az eltűnt valóságshow-szereplő ügyében. Az illető levélben juttatta el vallomását az RTL Klubhoz, amiben – ha hihetünk a leírtaknak – Fanni utolsó estéjéről mesél – írta meg a Bors.

Különös szál került elő, ami segítheti a VV Fanni eltűnésének és feltételezett meggyilkolásának ügyét, és amibe lap is belekeveredett. Az RTL Klub legnagyobb meglepetésére ugyanis tegnap reggel egy olyan levél landolt a csatorna postázójában, amin a Bors van megjelölve feladónak, és amiben az ügy kapcsán megírt és kivágott cikkeink mellett egy kézzel írott vallomás is lapult.

 
Kép forrása: borsonline.hu


A Fókusz szerkesztősége megosztotta a lappal a tízoldalas levél tartalmát, aminek – bár senki sem írta alá, „Tomi vallomása 2018. március 18." a címe.
„Fanni gyilkosságát partidrog okozta, egy szülinapi bulin, ami egy vidéki faluban volt, egy disznóvágás napján" – ezzel kezdődött a levél, amelyben az illető azt is megemlíti, hogy a lány kábítószer mellett alkoholt is fogyasztott, és ebbe halt bele, holttestét pedig eltüntették.

A titokzatos levélíró tehát azt állítja, tud Fanni utolsó estéjéről. Az új szemtanú felbukkanása mind a tévé, mind a szerkesztőség dolgozóit megdöbbentette.

De amennyire elképzelhető, hogy a levélküldő állításai igazak, olyannyira feltételezhető az is, hogy csak egy ízléstelen tréfa az egész, ugyanis a kamerafelvételek bizonyítják, hogy B. László az albérletéből cipelte le Fannit, és tette az autójába.
 
A rendőrség vizsgálja a levelet.
Kép forrása: borsonline.hu


A küldeményt elolvasva a tévétársaság tanácstalan volt, így tárcsázták a Bors szerkesztőségét, hogy megtudják, tényleg a Bors címezte-e a levelet, ami akár kulcsfontosságú is lehet – amire a válasz természetesen nem volt.
Miután az RTL Klub megbizonyosodott gyanújáról, miszerint nem a lap a tényleges feladó, az egyik ott dolgozó a rendőrségre sietett a furcsa irománnyal.

A kapitányságon azonnal jegyzőkönyvbe vették az esetet, majd ujjlenyomatot vettek a csatorna alkalmazottjától, hogy a későbbiekben a levélen esetlegesen megtalált, másik ujjlenyomattól el tudják majd különíteni.

– Mi teljesítettük állampolgári kötelességünket, a többi pedig a nyomozók és a bíróság feladata lesz – tudatta a Fókusz stábja.
"Nagyon felzaklatott a levél, de elképzelhetetlennek tartom, hogy vidéken járt volna az eltűnése napján a lányom. A barátnője is arról vallott, hogy vásárolni voltak Budapesten, majd hazavitték Fannit a lakásába. Amikor bemehettünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul" – mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Katalin.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, és azóta nem adott életjelet magáról. Eltűnésével egy dunaújvárosi vállalkozót, B. Lászlót gyanúsítják, akit hét nappal a lány eltűnése után előzetes letartóztatásba helyeztek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön tudja, miért szerencsétlen nap a péntek 13? 11 év, és talán mind meghalunk!

Ön tudja, miért szerencsétlen nap a péntek 13? 11 év, és talán mind meghalunk!
Miért terjedt el, hogy szerencsétlen ez a nap? Vajon ki vagy mi tehet róla? A gyíkemberek? A francia… Tovább olvasom