Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Holtan találták Sylvester Stallone fiát

Holtan találták Sylvester Stallone fiát

Sage Moonblood Stallone 36 éves volt. Hollywoodi otthonában találták halva. A rendőrség szerint a lakásban nincs nyoma bűncselekménynek.

mti - 2012.07.14. 05:46
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Halva találták hollywoodi otthonában Sylvester Stallone színész Sage nevű fiát - jelentette be helyi idő szerint még pénteken a színész egyik ügyvédje.

Sage Moonblood Stallone 36 éves volt. Halálának körülményei még nem ismeretesek. Az ügyvéd szerint jól volt, különféle ügyekkel foglalkozott, és házasodni készült.

Sage Moonblood Stallone jól volt, különféle ügyekkel foglalkozott, és házasodni készült.
Sage Moonblood Stallone jól volt, különféle ügyekkel foglalkozott, és házasodni készült.

A Los Angeles-i rendőrség szerint a lakásban "nincs nyoma agressziónak vagy bűncselekménynek", de mindenképpen kivizsgálják az ügyet. A nyomozás egyelőre kezdeti szakaszban van - írta a The New York Post.

Sage Stallone a színész legidősebb fia volt. Két filmben is játszott az apja oldalán: 1990-ben a Rocky V-ben, 1996-ban a Daylight - Alagút a halálba című alkotásban.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. soproni 2012.07.14. 17:46

"A sztárhírekkel foglalkozó, általában jól értesült TMZ.com weboldal ugyanakkor rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy Sage Stallone gyógyszertúladagolásban halt meg, ágya mellett rengeteg üres gyógyszeres üveget találtak."Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...