Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Hátborzongató: halott bátyja kísérti a nőt - videó

A nő már ötször elköltözött, hátha úgy megszabadul a szellemtől. A parajelenségek azonban nem szűnnek, és biztosra veszi, hogy halott bátyja háborgatja a túlvilágról.
A 33 éves Donna Ayres szokatlan, paranormális jelenségekre lett figyelmes az otthonában. Kanalak táncolnak, tárgyak mozognak, a csillár pedig magától hintázik.

A nő úgy gondolja, hogy egy kopogószellem háborgatja őt, méghozzá halott testvérének kísértete - írja a Mirror.

A négygyermekes anya már ötször elköltözött, hogy a jelenségek megszűnjenek. Bátyja, Paul még 2009-ben halt meg, a jelenségek ekkor kezdődtek. Kapcsolatuk akkor sem volt fényes, állandó nézeteltérések jellemezték.

A nő elmesélte, hogy több sérülést, horzsolást is szerzett a kísértet miatt, egyszer pedig még az ágyhoz is odaszögezte, amikor rátámadt.

"A testvérem halála után kezdett pokollá válni az otthonom. A legrosszabb azt hiszem, az volt, amikor az ágyhoz szorított, nem tudtam megmozdulni. Soha nem felejtem el, óriási trauma volt" - mesélte Donna.

"Van okom azt gyanítani, hogy a szellem az öcsém, aki korábban halt meg. Nem voltunk jóban, ezért most visszatért, hogy kísértsen" - tette hozzá a nő.

A Donnának állítólag sikerül kamerával felvennie a parajelenségeket, amiben a levitáló kanalakat és egyéb furcsaságokat láthatjuk.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cuki: így nyújtózkodik egy lusta mókus - videó

A mókusoknál is ugyanolyan nehezen indul a nap, mint nálunk: ásítozással, nyújtózkodással, és ágyban… Tovább olvasom