Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Hajdú Péter vagyona után nyomoz az APEH

Hajdú azt állítja, tiszta a lelkiismerete, várja a vizsgálatot. Sok „ártatlan" sztár akadt már fenn az APEH rostáján.

A Bors értesülései szerint rászállt a sztárokra az adóhivatal. Az elmúlt hetekben több híresség ellen is vagyonosodási vizsgálat indult, többek között Zoltán Erika, Pély Barna, Balázs Fecó, Bódi Sylvi és Hajdú Péter után kutatnak. A közismert producer vélhetően a bazilikában tartott fényűző esküvőjével, méregdrága luxusterepjárójával, épülő villájával és utazásaival hívta fel magára a figyelmet. Úgy tudjuk, egy rosszakaró bejelentése alapján, utazásai miatt indult a vizsgálat. A tévés lapunktól tudta meg a hírt, majd utánanézett.

– Valóban vizsgálódnak ellenem – kezdte Hajdú. – Természetesen állok elé! Nincs mitől félnem, tiszta a lelkiismeretem.

Gyôzike szerint, aki ellen szintén folyt vizsgálat, Hajdúra hosszú, idegőrlő időszak vár.

Hajdú Péter
Hajdú Péter


Az APEH szóvivője, Bakonyi Ágnes megerősítette, hogy valóban megszaporodtak a sztárok ellen indított vizsgálatok.

– Az utóbbi időben sok sztár akadt fent a rostánkon, amióta a különböző show-műsorokban bepillantást engednek az életükbe.

További részletek >> 

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. koromvirag 2009. március 26. 07:27
  „Szeretném, ha az Apeh az után is nyomozna, hogy hova tűnt a pénzem, amit vissza kellene, hogy kapjak. Már 39 napja eltűnt!!! Persze, ha adófizetési kötelezettségem keletkezik, akkor azt a bevallás benyújtásával egyidejűleg meg kell fizetnem! Így jár az, aki elektronikusan adta be a bevallást, mondván, az gyorsabb. Ha-ha-ha! A papírok országa vagyunk és úgy tűnik az is maradunk!”
 • 22. Imcsi 2009. március 21. 14:04
  „A pécsi cipzáros ügyhöz:
  Az eladó helyében tűt és cérnát adtam volna a hölgynek, hogy varrja meg maga a cipzárt!”
 • 21. Sally 2009. március 20. 19:00
  „Hajrá APEH! :DDDD”
 • 20. MTT 2009. március 20. 16:03
  „utálommmmmmmm
  mongyon le mongyon le”
 • 19. Koko04 2009. március 20. 08:46
  „Az MSZP tévéadójának egyik sztárja ellen a vizsgálat elsőre több, mint meglepő. A csoda viszont az lenne ha találnának is valamit. Ha pedig nem, akkor jövőre már felesleges lenne a vizsgálat, hiszen most tisztázódik minden, vagy nem?”
 • 18. k 2009. március 19. 19:59
  „Kedves 19. ideals .
  Az, hogy az említett cikkhez nem lehet hozzászólni, az csakis a véletlen műve lehet. :)”
 • 17. RickCartman 2009. március 19. 19:19
  „Igazából tök mindegy, ki ez,akár politikus is lehetne ilyen arccal és hanggal.
  A lényeg tényleg az lenne: az APEH végezze a dolgát.Rendesen.Kivétel nélkül.Mindenkivel szemben.Velem szemben is, nagyvállalkozóval szemben is, cippzárassal szemben is, hajdúpéterekkel szemben is, korra, nemre, névre való tekintet nélkül.Elvégre állami cég, a mi pénzünkből dolgoznak, mi fizetjük őket, akkor elvárhatom, hogy végezzék a dolgukat.Minden megkülönböztetés nélkül.Tök mindegy, 150 Ft-os cippzár, vagy limuzin, politikus, vagy celeb-bubus, én, vagy te vagy ők, mert ha már kivételeket teszünk, akkor jogosan mondhatja a "nagymenő"is, hogy ő is kivétel akar lenni.Itt nem lehet helye belátásnak meg lelkizésnek, és édesbús történeteknek.Dolgozni kell, azaz kivetni, kifizettetni, behajtani.Pont.Egyszerű!”
 • 16. értelem 2009. március 19. 18:40
  „Igazából valamennyi politikust is meg kellene vizsgálni!Kiindulásként vizsgálni milye volt 1989-ben,milye van most,mennyit kellett volna adóként befizetni ezen különbség alapján,mennyi az egyenleg és szerintem mindet lehetne küldeni a börtönbe,.A legnagyobb adócsalók közülük kerülnek ki.De ebbe a körbe tartoznak amilliárdos,magyar élelmiszerfeldolgozóipart tönkretevők,osford cégekbe vagyonukat kivivők is.”
 • 15. Muaddib 2009. március 19. 18:00
  „Én sem szeretem ezt, digitális limonádét, ami manapság a tévébe folyik.
  De ez a negatív irigység, amit itt néhányan írnak.
  Én sem szeretem Hajdú Pétert de, nem szidom, hanem nem nézem!
  Én sem szeretem a sztárok nagy többségét, ezért nem nézem és kész.
  Tv csatornák nagy többsége kereskedelmi csatorna, a reklámokból tartják fent magukat, illetve profitot termelnek.
  Mivel ezeket a műsorokat elég szép számmal nézik ezért ezek az emberek lettek a sztárok.
  Teljesen felesleges irigykedni.
  A hatalom mindig az ilyen együgyűeket használja fel saját céljára, besúgónak, talpnyalóknak, stb
  Egymást jelengetjük fel, addig sem azzal foglalkozunk, amivel kéne.”
 • 14. PrettyWoman 2009. március 19. 17:59
  „8! Ha ez igaz, az nagyon durva! Mocskos állatok. Nem is értem, egy-két molotov-koktél miért nem az APEH-irodákban landol?”
 • 13. osztógép 2009. március 19. 17:15
  „ki a tököm ez a hajdú péter? honnét kéne ismerni?”
 • 12. jirzi1 2009. március 19. 15:49
  „Szerintem meg lehet még hogy is mondják szépen :etnikum”
 • 11. SAmu 2009. március 19. 15:41
  „Szégyen az országra, hogy ilyen és még sok hasonló "tehetségeket" - "sztárokat" tartunk (jól) el. Az orvosok meg mennének külföldre...
  Ha a 8. sz hozzászólás 150 ft-os tétele milliós büntetést kap, itt akkor mennyi lenne a jogos?”
 • 10. thermoline 2009. március 19. 15:24
  „Ki az a Hajdú Péter?”
 • 9. RickCartman 2009. március 19. 15:10
  „Csak az igazágérzetem háborog, tudom, hogy aki csalni akar és tud, az ezután is fogja csinálni, nem ringatom magam illúziókba.Csak legalább ne az orrunk előtt, magukat sztárnak tituláló egyének vágjánk a képünkbe, hogy ezt nektek, ti csak bámuljatok bennünket, lúzer nézők, mi pedig tök jól vagyunk, és mindenki tehet egy szivességet.Ha a Kajmán-szigetekre menti, mentse(szerintem ez még ahhoz is pancser), de legalább ne parádézzon fel-alá a sok panelproli képernyőjén.”
 • 8. mindigatutit 2009. március 19. 15:09
  „naggyon durva,ha igaz!
  Sürgős zipzárjavítást kért egy nő az egyik pécsi boltostól. A rövidáruüzlet profiljába nem illő tevékenységet végül ingyen végezte volna el az eladó, de a hölgy addig erősködött, míg egy sör árát, 150 forintot rá nem tukmált a segítőkész boltosra. A szívességet kérő néhány perc múlva már APEH-ellenőrként tért vissza egy 50 ezer forintos büntetéssel, a bolt tulajdonosa, az eladó felesége pedig egymilliós csekket kapott.

  Furcsa ,,próbavásárlásról" tájékoztatta a Baranya megyei internetes oldalt az egyik pécsi boltos. A Citrom utcai rövidáru-kereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó szerint a nő egy gyerekkabátot tartott a kezében, s előadta, hogy elromlott a zipzárja. Kérte a férfit, hogy javítsa meg. Az eladó közölte vele, hogy csak rövidáruk eladásával foglalkoznak, semmiféle javító szolgáltatásuk nincs. A hölgy azonban erősködött, hogy megfázik a gyereke, mert kint nagyon hideg van. Végül az eladó megsajnálta és szívességből megjavította a zipzárt.

  Ekkor a hölgy kérdezte, mivel tartozik, az eladó mondta, hogy semmivel, de a nő unszolására fizetségként végül egy üveg, 150 forintos sörben állapodtak meg. A hölgy odaadott egy kétszázast, az eladó pedig visszaadott egy ötvenest. A hölgy távozott, majd egy perc múlva visszajött társával, és bejelentették: APEH-ellenőrök. Végül az eladót 50 ezer forintra, a tulajdonost, vagyis az eladó feleségét pedig egymillió forintra bírságolták meg.

  Marton Ferenc, az APEH sajtóreferense az ügyről az adótitok miatt nem mondhatott az internetes lapnak részleteket. Arról azonban beszámolt, hogy revizoraik ennek a próbavásárlásnak a során is az általánosan elfogadott szabályok szerint jártak el.

  (Forrás: bama.hu)”
 • 7. pancser 2009. március 19. 14:39
  „A hozzászólások tipkusan kárörvendők. Egyáltalán nem biztos az adócsalás. Akiknek volt eddig ellenőrzésük azok az általam különben nem kedvelt Győzikéhez hasonlóan nyilatkoznak. Valami hasonló, mint amikot Pelikán pincéjében megtalálják a feketén vágott disznó, melyet a gyerekei miatt elrejtett a népi hatalom elől.
  A reakció majd erre az lesz, hogy minden titokban megy ezután, rejtegetni fogják a vagyont, ma ennek számos módja van. A be nem fizetett adó máshol landol, mondjuk a Karib szigeteken. Utazási iroda sem kell, azt sem kell világgá kürtölni, hogy elutaztunk, elkölteni a "megtakarított" milliókat. Szóval mindennek van színe és visszája! Akkor aztán kétszer is meglopják az államot egyszer az adóval, másszor meg a forgalmi adóval például, meg hogy kinn építenek villát a déli tengereken!”
 • 6. xo16zy 2009. március 19. 14:31
  „Öcccsém! Ha ennnnyyyyire böszmén néz majd az APEH-ellenörökre is, akkor azok csak legyinteni fognak egyet szánakozóan és otthagyják :-D.”
 • 5. Becsület 2009. március 19. 12:25
  „Jó napot Mindenkinek!
  Nem tudom, hogy mit várnak az elemzők? Mosoly országot? Szerintem azt kellene felsorolni ami jól működik Magyarországon, az rövidebb lenne! Mit panaszkodnak az emberek! A saját sorsukon nem tudnak segíteni! Megtakarítás! Miből? Minimálbérből!? Nem mindenki bankár, politikus! Jó példa olvasható, hallható Amerikából! ING vezetőinek, vissza kell fizetni a pofátlanul fel vett milliókat! Magyarországon a recesszió alatt is osztogatják a jutalmakat egymásnak! Akkor miről szól a történet? Nincs semmi baj Magyarországon! Ja, hogy egy-két ember hőbörög, meg lehangolt és pénze sincs! Na és!”
 • 4. RickCartman 2009. március 19. 10:28
  „Igy van, gyerekek, szégyen, hogy ilyen " munkáért " egyáltalán pénzt lehet kapni(szakmai szempontból minősithetetlen mint az Esti Frizbi, mint a Névshowr), mást meg mit csinál ezen kivül, amiből Bazilikára, luxuslimuzinra tellik?Esetleg abból, hogy egy modellcsajnak csinált gyereket, és ennek ürügyén viritanak cimlapon?Az már önmagában szégyen(szegény gyerek..), ennél nagyobb szégyen nem kell..Ez idáig még hagyján, böszme, elhizott, nagyarcú kis senki, de hogy ebből ENNYI PÉNZ keresni???Na ne....úgyhogy HAJRÁ APEH, és keményen büntetni a legkisebb stikliért, ugyanúgy, mint bárki mást, és behajtani, végrehajtani keményen, mint bárki másnál!(És ne hagyjátok elkenni, annyira azért nem befolyásos ez a fickó...)”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cozma-gyilkosság: Nem vállalja Raffaelt a sztárügyvéd

Mégsem vállalja Marian Cozma meggyilkolásával vádolt Raffael Sándor védelmét Magyar György. Ezt maga… Tovább olvasom