Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Győztünk! Dávid a döntőben!

Tovább jutott a Megasztár következő, s egyben utolsó döntőjébe a győri Fekete Dávid. A fiú Király Viktor ellenfele lesz a végső megmérettetésen...
Szombat este ismét tovább jutott Fekete Dávid a Megasztár döntőjében. Ezúttal a zsűri szavazott először: Király Viktort juttatták a végső döntőbe. Lakatos Krisztián és Fekete Dávid között a nézők döntöttek: Dávid jutott be a december 20-i mindent eldöntő versenybe. A győri fiúért ezrek szurkoltak a képernyők előtt és a stúdióban is. December 20-án, szombaton kiderül, hogy ki a jobb - Fekete Dávid vagy Király Viktor lesz-e 2008 legjobb hangja?

Korábban:

Budapest - A győri Fekete Dávid ma este már a döntőért énekel – a Megasztár 4. a véghajrához érkezett. Ellenfelei egyben a barátai is: Király Viktorral és Lakatos Krisztiánnal küzd meg Az év hangja címért.

A hét során nem nagyon volt olyan nap, amikor ne adott volna hírt valamelyik sajtóorgánum a Megasztár 4. szériájának még versenyben lévő három tagjáról – így a győri Fekete Dávidról is. A fiúk gokartoztak és thai masszázst is kaptak, szombaton azonban már nem az imázsépítés, hanem a hang, illetve a produkció számít csak.

Dávid eddig simán továbbjutott minden fordulóból – annak ellenére is, hogy a zsűri nem mindig kényeztette el (sőt!) pozitív kritikáival. Az biztos, hogy a győri fiú biztosan támaszkodhat rajongótáborára, de azt többször nyilatkozta lapunknak is, hogy számít a Kisalföld olvasóinak szimpátiájára. Így érdemes telefonálni vagy SMS-t küldeni az érdekében, ami már nem csak az adás idején tehető meg. Dávid telefonszáma: 06-91/63-62-63, kód: 05; SMS: 17631, DÁVID. (A hívás/SMS díja bruttó 240 forint.)

Olvasóink írták

81 hozzászólás
 • 81. georgbob 2008. december 09. 15:24
  „Akkor már inkább Robbie Williams... Tud swinget és más műfajt is. Ha nem láttad az előző szériát elárulom, (Novák Péter volt a dirigens) kutya kötelessége volt mindenkinek a kapott feladatot elvégezni, nem nagyszájúan kijelenteni, hogy ő márpedig csak a szeretett műfaját támogatja. NA ,EZÉRT NEM MEGASZTÁR DÁVID ÉS KRISZTIÁN. Egész egyszerűen nem tudják teljesíteni a feladatot...”
 • 80. 1olvasó 2008. december 09. 12:39
  „Szerintem nem csak azért jelentkezett a megasztárba mindenki, mert " pop és rock énekes" akar lenni. Hanem mert szeretne érvényesülni a saját műfajában. Arról senki nem tehet, hogy a zsűri éppen azokat tartotta meg, akik nemigazán alkalmasak megasztár címre. Rossz döntés volt egyesek esetében. Király Viktor pedig csak azért fog nyerni, mert ő "kapható" mindenre amit kérnek tőle, versenytársaival ellentétben. Az már más kérdés, hogy milyen színvonalon adja elő. A legnagyobb nyertes pedig Krisztián lett. Ő fogja a legtöbbre vinni és meg is érdemli úgy gondolom.”
 • 79. bettyna 2008. december 09. 10:44
  „Egressy, én senkinek a vallását nem bántom, de azon ismerőseim, akik a hitgyülekezet tagjai, elmondták, hogy családjuk jövedelmének nagy része egyházukat illeti, beszolgáltatás formájában, s én csak gondolom, hogy a közösség pedig ebből finanszírozhatja az sms-eket, amiket Dávid kap (mert bocsi, én 15 éve zenélek, ha nem is vagyok őstehetség, azt hallom, hogy Dávid hamis).
  Szóval én nem keverek ide vallási dolgokat, inkább Túrabakancsot kérdezd erről (amúgy nem ő vagy, csak más néven?).”
 • 78. latakacs 2008. december 08. 19:08
  „Továbbra is csak azt kérdezem. háború volt, hogy győztünk? Ki volt az ellenség?:)”
 • 77. Egressy 2008. december 08. 17:44
  „bettyna!
  Ebből is látszik, mennyire szánalmas vagy! Minek ide keverni ilyen vallási dolgokat?”
 • 76. georgbob 2008. december 08. 17:07
  „1 olvasó...
  Lehet nem volt tökéletes, de összeségében (tánc,ének, műfaji választások sokszínűsége) még messze lekörözi Dávidot megasztár alkat szempontjából. Ja, és ezt Dávid is így látja, hallva néhány megnyílvánulását a céljaival kapcsolatban. Ha egyszer nem pop-rock zenész akar lenni, mit keres itt???”
 • 75. musicalrajongó 2008. december 08. 15:32
  „Köszi bettyna, az én ismerőseim között is akad hitgyülis, tehát most már mindent értek :(
  Szomorú...”
 • 74. bettyna 2008. december 08. 15:17
  „Musicalrajongó, nem azért, mert megyénkbeli, hanem mert hitgyülis, ezért a hitgyüliseknek (akiknek máskor pl. ki "kell" állni az aluljáróba újságot reklámozni), rá KELL szavazni.

  Azért Király Viktor korábbi nyilatkozata beszédes: "Krisztián a tehetsége, Dávid a szavazóbázisa miatt ellenfél". No comment.”
 • 73. musicalrajongó 2008. december 08. 15:12
  „Elég érdekes, hogy a hozzászólók közül szinte senkinek nem tetszik Dávid hangja és előadásmódja (megjegyzem nekem sem, nagyon halovány "tehetség", estek ki sokkal tehetségesebbek), de akkor kik küldik rá azt a sok-sok szavazatot? Csak azért küldeni Rá szavazatot, mert megyénkbeli? Nem jó ez így!!!”
 • 72. Sophia 2008. december 08. 15:00
  „Elég szomorú,hogy egy Megasztárt szimpátia alapján szavaznak meg és nem a tehetség alapján.Büszkeséggel tölthet el bárkit,hogy a városából való az egyik jelölt de csak ezért rá szavazni.....hát!Remélem a végső szót a zsűri mondja ki!
  Valaki már megjegyezte a hozzászólások elején,hogy a műsorvezető nem e műsorba illő és ezzel maximálisan egyet is értek.Rémes a rikácsolása és a hozzászólásai is meglehetősen együgyüek!”
 • 71. Katoca 2008. december 08. 14:16
  „Elég jól beindult ez a fórumbázis.:-D Nem ártana, ha látná mindezt a TV2 szerkesztősége is:-)”
 • 70. bettyna 2008. december 08. 14:08
  „Túrabakancs, szerintem ha családfakutatásba kezdesz, rájönnél, hogy te is "félmagyar" vagy, vagy negyed... ez rossz megnyilvánulás volt, rajtad kívül senki nem cigányozott meg zsidózott itt. (Emlékezz rá, alig 80 éve lekezdték kitenni ezeket az embereket a kulturális életből, Magyarországnak elég szar is lett...) Ha nem ilyen kérdésekkel foglalkoznánk ebben az országban, hogy ki honnan jött, nem így néznénk ki.”
 • 69. 1olvasó 2008. december 08. 14:03
  „56. georgbob!
  Hát én egyiket sem keverem. Király Viktor Michael Jackson- Billie Jean előadásáról beszélek. Rossz volt hallgatni szerintem
  .http://www.youtube.com/watch?v=dZMGhI3P1rY”
 • 68. 1olvasó 2008. december 08. 13:47
  „Zenelady! Teljesen egyetértek azzal a különbséggel, hogy Dávidnak is jó hangja van a mucicalhez.”
 • 67. elemér 2008. december 08. 13:37
  „Kint éllni nehogy jó, de még jobb lehetöségek is vannak. Nemkell hogy megasztárt nyerjen valaki.”
 • 66. lHunter 2008. december 08. 13:24
  „Ritus71!
  Viktort a zsűri juttatta továb!A két b.u.z.i. biztos lát benn valami fantáziát! XD”
 • 65. Ritus71 2008. december 08. 12:54
  „Hello
  Én is a Krisztiánnak szurkoltam az elejétől kezdve. Azt meg én se értem, hogy a Viktoron mit esznek az emberek. Hangja az szinte semmi.Menjen vissza oda, ahonnan jött. Miért nem amerikába indult a megasztárban? Mert ott semmi esélye se lett volna. Kinnt élni jó,itthon meg elveszi az igazi magyarok elől a lehetőséget?Ezek után biztos a Dávidra szavazok, még ha tényleg nincs is olyan jó hangja.”
 • 64. elemér 2008. december 08. 12:12
  „Szerintem nehogy a zsüri nem konyitott, mert itt egész másrol van szó.”
 • 63. Túrabakancs 2008. december 08. 12:11
  „Remélem nem tűnik rasszista megnyilvánulásnak, de azért az bosszantó, hogy a Magasztár
  döntőiben sorozatosan cigány és zsidó származású versenyzők kerülnek! Persze ha az
  adást is ők hozzák létre, akkor mit várjon az ember... A nép meg mint a birkák rajon-
  ganak értük, sajnos nem tudják hogy mi van a háttérben! Az meg eleve rossz döntés volt,
  hogy a végső "összecsapásban" nincsen egyetlen egy lány sem, nem jó ez így! A zsűri meg...
  inkább nem írom le! Amúgy ők is egytől- egyig "félmagyarok" .”
 • 62. Catherina 2008. december 08. 11:15
  „60.zenelady: én nem fikázni jöttem, hanem egyetérteni mert tejesen igazad van! csak ennyi.”
81 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szlovák-magyar határon épül fel az európai Las Vegas?

Pozsony–Jarovce - Amerikai nyugdíjasokat szállásolna s kaszinóztatna a világ legnagyobb… Tovább olvasom