Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Gazdaságos távolsági elérés

A nürnbergi NCP Engineering GmbH kommunikációbiztonsági cég bejelentette, hogy piacra dobta a világ első, Windows 7 operációs rendszerhez alkalmazott univerzális IPsec VPN-kliens csomagját.

Ez a szoftver amellett, hogy illeszkedik az összes 32 és 64 bites MS operációs rendszerhez, a könnyű és gazdaságos távolsági elérés (Remote Access) érdekében olyan általános teljesítményparamétereket tartalmaz, mint a VPN Path Finder technológia, optimalizáció a 64 bites rendszerekre, illetve a legújabb meghajtók és a WLAN roaming támogatása. Ugyancsak nagyon fontos, hogy kompatibilis minden ismert gyártó VPN Gatewayével.

Az NCP Secure Entry Client legújabb, 9.2-es verziója eleget tesz a 64 bites Windows-rendszerekre alkalmazott VPN-kliensek egyre bővebb igényeinek, és megfelel az olyan cégek legfőbb követelményeinek, amelyek egyetlen univerzális IPsec VPN-klienst akarnak használni heterogén IT-környezetben. A konzisztens működési és felhasználói felület révén csökken a cégek ügyfélszolgálati és oktatási költsége. Az új verzió fénypontja az ˝NCP VPN Path Finder technológia˝. Ez a teljesítményjellemző azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy IPsec-adatkapcsolatokat hozzanak létre olyan tűzfalak mögött, amelyeknek a portkonfigurációja általában lehetetlenné teszi az IPsec-kommunikációt (például szállodákban vagy nyilvános hotspotoknál).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marihuánával házalt a 19 éves fiú

Kábítószerrel házalt - mint hajdanán a porszívóügynökök - egy férfi az Egyesült Államokban. Tovább olvasom