Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Frekvenciaháború: Népszavazás Bochkorékért

Mozgalommá terebélyesedik a két népszerű kereskedelmi rádió megmentésében reménykedők akciója.

Valóságos népi mozgalommá duzzadt a két nagy kereskedelmi rádióért küzdők összefogása. Továbbra is SMS-ek, telefonok, levelek százai érkeznek a stúdiókba a szimpatizánsoktól, sőt, több internetes portál aláírásgyűjtésre buzdítja látogatóit. A Sláger Rádió egyik rajongója népszavazást akar kezdeményezni annak érdekében, hogy semmissé tegye az ORTT határozatát: november 18-tól megszűnik a Sláger és a Danubius Rádió sugárzási joga.

– Sohasem vettem részt hasonló dologban, magam sem értem, hogy jutottam erre az elhatározásra. Kétségem sincs afelől, hogy a referendum érvényes lenne, és az eredményében is biztos vagyok – mondta el Szili János közgazdász, aki munkájánál is előbbrevalónak érzi, hogy segítsen a két megszüntetésre ítélt országos adó megmentésében.

– Három és fél millió ember érzéseivel játszanak a döntéshozók, ezért ha találnék egy olyan csapatot, amelyik a kezdeményezésem mellé áll, akár minden szabadidőmet feláldoznám a népszavazás sikeréért – tette hozzá Szili. Bochkor Gábor aláírná a népszavazást kezdeményező ívet.

További részletek a BorsOnline oldalon >>

Olvasóink írták

103 hozzászólás
 • 103. csajszi23 2009. november 01. 14:44
  „http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php
  ezt írjátok alá”
 • 102. Gjani 2009. november 01. 08:07
  „nasi12 2009.10.31. 20:09
  "Vannak olyan becsületes emberek, akiket magyaros mentéjük miatt szinte kiüldöznek az országból, pedig soha senkit nem bántottak, "

  Fotózd le ezeket az embereket és hasonlítsd össze a tegnapi fradi meccs szurkolóival .Meglepő eggyezéseket fogsz találni.Az hogy 3,5 millió ember ezt halgatja az meg azért van mert a többiből csak a politika szól és azzal teli van a zemberek t@ke.”
 • 101. Jandex 2009. november 01. 06:24
  „HAHÓ EMBEREK!
  Ti ezen a két kupac kakin vitatkoztok,ÉBRESZTŐ! :)))))))))))”
 • 100. thaibox 2009. november 01. 06:07
  „Mielött vki ir valamit nézzen utána dolgoknak!
  A Sláger 670 milliot ajánlott, tizen pár százaléka az idei bevételének, kb az idei bevétele mindennel együtt 6 milliárd forint.
  A másik a nyertesnek kikiáltott cég a bevétele 55%-át ajánlotta meg, ami kb 370 millio forint!

  Akkor most ki is ajánlott többet és ki nyert?
  Ezek az éves árbevátelek százalékát nézték,hogy ki mennyit ajánl belőle!

  %-ban a nyertes cég ajánlott többet, ha forintositom akkor a vesztes rádió ajánlott többet!
  Jogi uton megtámadható a döntést, még a szerzödések aláirását sem kell megvárni, a jogászok már dolgoznak mindkét rádiónál az ügyön!
  És vannak kecsegtetö remények a gyözelmekre, ugyanis rengeteg formai, tartalmi szabálytalanság történt, és információ elhallgatás stb, ami a jog szerint azonnali kizárással járna!
  Ha megnyerik a pert, vissza kapják a frekvenciákat, és új pályázatot irnak ki utána!
  Hogy ez mennyi idő? Ezt nem tudom megmondani!
  Egy dolog azonban nagyon figyelemre méltó! Az ORTT az egy független szervezet, mindentől, mindenkitől független önálló szervezet,akinek a KÖZ ÉRDEKEIT KELL képviselnie! Miért vannak benne olyan emberek akik vmilyen pártnak a delegáltjai? És hiányoznak belőle a gazdasági, és média szakemberiei,ez helyett különbözö pártok delegáltjaival van tele! Ez igy elégéé sántit!
  Jövöre a regionális frekvenciák pályazata következik!!!! Elég aggasztóak a kilátások!”
 • 99. nasi12 2009. november 01. 02:17
  „T. fan!
  Bocsi, nem kötözködni akarok, de már hetedik éve azzal riogatnak bennünket, hogy nem szabad megengedni, hogy a Fidesz hatalomra kerüljön, mert lopni, csalni, rabolni fognak, és közben ellopnak mindent, elcsalnak mindent, lerabolnak mindent. Én nem értek a pénzügypolitikához, de ha a buxa teljesen kiürítve, és az elkövetkezendő évek bevételei is hitelekkel eltapsolva, akkor nehezen tudom felfogni, hogy a negatív pénzt, hogyan fogják lenyúlni majd a jobbik (talán becsületesebb) oldalon állók.
  - - - - -
  A médiához magasan értő (oktató) szakemberek, (nem libsik) mondták, hogy ebben a században még nem fordult elő sehol a világon, hogy két ember, áldásos tevékenységével, akkora kárt okozzon a nemzete kultúrának, akkora csapást mérjen a magyar kultúra szolgálatára, művelődésére, mint ezek a celeb hőseink.
  Olyanok voltak, mint a kábítószer, elég volt csupán néhányszor hallani őket, és sokan már nem tudtak tőlük szabadulni, észrevétlenül lehúztak mindenkit a saját falusi kocsmai szintjükre.
  Na ennek lesz most vége nov.18-án.”
 • 98. fan 2009. október 31. 23:16
  „Azért a móunikát meg a józsibarmot ne tegyük egy helyre a két rádióval. Amit a két rádión adnak az kevesebbet árt (jó kedvre derít néhány embert, akit érdekel zenét hallgat) mint egy móúnika vagy józsibarom (bunyó, káromkodás, megkurták a cigány picsát stb.). Aki móúnikázik meg józsizik sokkal rosszabb mint aki rádiót hallgat. Nem tudom akik ellenzik a két rádió megmentését mit csinálnak szabadidejükben de meg szeretném nézni amikor egyszer azt fogják csinálni hogy beszüntetik azt is mert nem pártérdek. Teljesen mind1 hogy FIDESZ, MSZP, MDF, SZDSZ, Jobbik, cigánypárt. Egyik kutya másik eb. Azt adják a nagyokosoknak a népben hogy ezt csináljátok mert akkor ezt meg ezt megbuktatjuk és jobb lesz közben egy nagy ..... Ezek dörzsölik a kezüket hogy nyúlhatják le a pénzt ha hatalomra kerülhetnek és közben jót szórakoznak azon hogy marja a nép egymást mert egyik ennek hisz másik annak. ... Akik ilyen meg olyan pártnak a hívői. Azok .... itt is. Nagy ünnep? Inkább időutazás. Utazunk vissza a 19. századba. <moderálva>”
 • 97. pogácsa 2009. október 31. 23:10
  „kötöködhetnék
  helyesen: kötekedhetnék Tudom, elég nehéz nyelv a magyar! :)”
 • 96. mauz 2009. október 31. 22:48
  „Sebestyén Balázs nyilatkozata (velevet.hu):

  "A műsorvezető addig fog küzdeni a Danubiusért, amíg van remény arra, hogy ne szűnjön meg a rádió. Ha nem jön össze, kilépnek a piacra."

  Szóval akkor eddig nem a piacon voltak, a hérom és fél millió az nem a valós piac. Szerintem sem. Ez olyan, mint a Mónika, Klaudia, Józsibarát piaca, szart kínáltak, a szart ette a nép...

  Ideje kilépni a valós piacra...”
 • 95. mauz 2009. október 31. 22:45
  „pogácsa, kötöködhetnék, de a magyar nemzetet nem csak magyarok alkotják... Sajnos, és ennek az utóbbi években számos tanúbizonyságát láthattuk.

  Az meg, hogy egyedül az SZDSZ kapálózik a döntés ellen, az mindent megmagyaráz.”
 • 94. RickCartman 2009. október 31. 22:16
  „három és fél millió ember..ezt honnan vették vajon?
  mondjanak rögtön három és fél milliárd embert, az is ugyanolyan hülyeség, de jobban hangzik”
 • 93. pogácsa 2009. október 31. 22:08
  „"Az új nemzeti (illetve magyar) ünnep!"
  a mi nemzetünk=magyar, nem illetve! Ezt tudtad? Sötétség...”
 • 92. mauz 2009. október 31. 22:06
  „Mozgalommá terebélyesedik....

  Szili János közgazdász-nak lehetne egy kicsit több esze is,

  bár végül is a "magyar" közgazdászok miatt tartunk ott, ahol tartunk....

  Még több ilyen közgazdászt :((((”
 • 91. mauz 2009. október 31. 21:59
  „Éljen november 18!

  Az új nemzeti (illetve magyar) ünnep!

  Vesszen a liberális szemét!”
 • 90. igazmondó 2009. október 31. 21:35
  „moderálva”
 • 89. Patriot 2009. október 31. 20:13
  „November 18! :)))”
 • 88. nasi12 2009. október 31. 20:09
  „Sajnos a balliberális gondolkodásvilág, és kultúra terjesztése, úgy tűnik ezzel most hatalmas csapást szenved, és a ,,Győzikesós Maunikásos Jóskabarátos" kulturális egyesület talán legnagyobb ászait veszíti most el.
  A Bocskoros Gagyikirályék szórakoztatva butítalak jelszóval, tevékenységüket már olyan magas szinten művelték, hogy a ,,légy buta, mert jogod van hozzá" mozgalmuk, mára már országossá dagadt. Az önmagukat istenségnek tekintőket, nem érdekelte a művelődés, a kultúra, a jóindulatú nevelési szándék, vagy akár a különböző zenei irányzatok arányos bemutatása, őket csupán a vitatható statisztikai adatok, és a milliós fizetésük érdekelte.
  -Hol a szakmai elhivatottság? -A küldetéstudat? -tette fel a szakma nekik sokszor a kérdést!
  Na ne viccelj!- hangzott a válasz minden esetben.
  Állóképesség kell csak ide, nem tudás!
  Sokan felháborítónak tartják, hogy a kereskedelmi alapon működő rádiófrekvenciákat miért a legtöbbet ajánlók kapják meg, mért nem a Nagybudapesten eddig szokásos mutyizás útján osztották el a csatornákat ismét.
  Vannak olyan becsületes emberek, akiket magyaros mentéjük miatt szinte kiüldöznek az országból, pedig soha senkit nem bántottak, és vannak olyan istenként bálványozott médiasztárok, akik, ha fellázítják a fél országot média szabadságra hivatkozva, akkor sem történt velük semmi.
  Eddig!!!
  A 10 év alatt elkövetett nemzeti kultúra elleni bűneikért, remélem egyszer még felelni fognak.”
 • 87. pancser 2009. október 31. 19:46
  „Ugyan már, sokat ígérni a szélhámosok szoktak. Mint a nyertesek, akik már a formai követelményeknek sem feleltek meg. Bochkor és Vona Gábor között igen jelentős intelligencia különbség van a nyilasstráfos, a normális szint alsó határát sem éri el míg Bochkor messze átlag fölötti! A hülyék mindig ellenszenvvel viseltetnek az okosabbak irányába.”
 • 86. Shaki 2009. október 31. 19:40
  „<moderálva> Veszekedjetek egymással, nekünk, akik mások vagyunk nem kell, de tuti ellesztek egymással is!”
 • 85. Dwatson 2009. október 31. 19:00
  „Két dolog miatt utálom a Slágrrádiót,az egyikről nem ő tehet,a másik a Bochkor.”
 • 84. t-a-ibi 2009. október 31. 18:34
  „Elkel ezt a két csatornát örökre felejteni, a magukat "legnépszerübb" senkiket meg elzavarni.
  Jövőre a választások után, ezt az élőlényt, aki a Szentkorona szellemét megbecstelenítette, szigorú felelősségre vonás mellett, börtönre kell ítélni!”
103 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így táncol a kis magyar Jacko - videóval!

A Sokorópátka klubon látható a vicces videó: egy kisbaba már-már profin táncol egy klipre. Tovább olvasom