Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Folytatódik a Brutális történelem a Spektrumon

Az új szezonban nem csak történelmi, de filmes legendákról is lehull a lepel.
December 3-tól négy héten át minden szombaton délután 17 órakor érkeznek a csatorna saját gyártású műsorának vadonatúj epizódjai. A sorozat a többi közt nagy történelmi és filmes mítoszokról is lerántja a leplet. Romantikus-e a történelem vagy sokkal inkább kegyetlen? Most kiderül. Robbantásokból, kardsuhintásokból, pisztolydörrenésekből ezúttal sem lesz hiány.

A Spektrum Brutális sorozata a történelemmel folytatódik. Az újkori hadtörténelemért rajongó, mindig lelkes Vályi István és a belevaló történelemtanár, Kathy Zsolt kastélyokban, parkokban, vadnyugati kocsmában, tóparton és a tó vizében, játssza újra történelemórák "kimaradt jeleneteit". Nem riadnak vissza a legaggasztóbb feladatoktól sem, időnként biztonsági felszerelésben, máskor anélkül járnak utána a kérdéseknek.

Az új szezonban nem csak történelmi, de filmes legendákról is lehull a lepel. Az irodalmi túlzás eszközével élt-e vajon Gárdonyi Géza, amikor az Egri csillagok várostrom-jeleneteiről írt? És Zorro valóban olyan könnyedén át tudott lendülni egy kastély csillárján? Egyáltalán le lehet ereszkedni olyan elegánsan egy hosszú bársonyfüggönyön, ahogy azt a fekete álarcos harcos tette a filmvásznon? Igaz-e Búvár Kund vagy Vak Bottyán legendája? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatunk a Brutális történelem 2. évadából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önbizalomhiányosak és félnek az elköteleződéstől a magyar fiatalok

Önbizalomhiányosak és félnek az elköteleződéstől a magyar fiatalok
A fiatalok a létbizonytalanságtól és a munkanélküliségtől félnek leginkább. Tovább olvasom