Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Fenyő Iván visszatér a képernyőre

A népszerű színész a Lakástalkshow-ban őszintén mesél az elmúlt időszak tapasztalatairól.
Fenyő Iván közel 7 évnyi elzárkózás után ismét visszatér a képernyőre és a Lakástalkshow-ban őszintén mesél az elmúlt időszak tapasztalatairól. A VIASAT3 kedd esti műsorából kiderül, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban él, és habár nem könnyű az ismert színésszel, barátnője teljes mértékben elfogadja és támogatja.

Az elmúlt 5-7 évnyi visszavonulás, buddhista elmélyülés Fenyő Iván szerint egy belső-külső kényszer hatására jött, az élet terelte rá erre az útra.

- Nekem nem az a dolgom, hogy egy aszkéta életet élő spirituális valami legyek. Érzem, hogy elég. Nem a spiritualitásból. Nem ennek van vége. Valaki kérdezte is, hogy "Iván, ez valami divat?". Ez nem tud divat lenni. Nekem a filmszínészkedés a lételemem. De ettől elvonultam egy 5-7 évre. Ami nem direkt volt, csak valahogy mintha rákényszerített volna az élet, hogy nekem ez most nem kell. Mint amikor nem akarsz elválni a feleségedtől, de ő elhagy; amikor nem akarod elengedni az anyádat, de ő meghal; amikor nem akarsz magadba nézni, hogy miket rontottál el, de egyszer csak rákos leszel és el kell gondolkoznod az életeden. Ilyen az, amikor az élet belelök egy ilyen szituációba, ha beszarsz, akkor sem tudsz mit csinálni, csak azzal tudsz foglalkozni - magyarázta a színész.
Fotó
Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Fenyő Iván most visszatért és úgy érzi, az elmúlt időszak spirituális gondolatairól már nem szükséges beszélnie. Az elkövetkezendő időszakban célja az önkifejezés, hogy meg tudjon nyilvánulni olyan platformokon, amik örömet is okoznak neki.

- Nem érzem, hogy nekem erről kellene beszélnem, hogy elmondom, megszólított egy búzafű, mire mindenki azt mondta, hogy ez bolond. Nekem most a színészet a dolgom, az okoz örömet.

- Attól nem kell elszállni, mert sokan ismernek. Sztár vagy? Jaj, oké, tök jó. Attól sem kell elszállni, hogy sok a pénzed. Sok a pénzed? Oké. Sokan szeretnek és sok lány le akar veled feküdni... Ezektől már nem tudnék elszállni - fejtette ki Fenyő Iván.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cuki videó: kutya neveli az elhagyott tigriskölyköket

Cuki videó: kutya neveli az elhagyott tigriskölyköket
Ismét nagymacskakölykök pótanyjává vált Leon, a hatéves vizslakeverék egy észak-németországi szafariparkban. Tovább olvasom