Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Ellopták Schumacher orvosi kartonját

Ellopták Michael Schumacher orvosi kartonját - erősítette meg a visszavonult autóversenyző menedzsere.
Sabine Kehm hétfőn közölte, hogy a média több képviselőjének is felkínálták Michael Schumacher orvosi papírjait, de nem tudni, hogy ezek valódi dokumentumok-e vagy hamisítványok. A csaknem félévi kórházi ápolás után Svájcban lábadozó hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta menedzsere szerint mindössze annyi biztos, hogy Schumacher kartonját ellopták.

A rendőrség már nyomoz az ügyben. A Bild című német tömeglap internetes kiadása szerint az eladók legalább 60 ezer svájci frankot akarnak a papírokért.

Sabine Kehm hangsúlyozta, hogy érzékeny és a legteljesebb mértékben privát információkról van szó, amelyek közzététele vagy az azokkal való kereskedés tiltott. "Az orvosi kartonokon szereplő adatok bizalmasak, és nem szabad, hogy nyilvánosságra kerüljenek" - nyomatékosította.

A 45 éves pilóta - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től - december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, majd január végén kezdték el fokozatos felébresztését.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelfiekkel gyűjt pénzt futballklubjának Louis Tomlinson

Az One Direction együttes sztárja magas díjért kínálja rajongóinak a vele készített önarckép… Tovább olvasom