Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 21°C Még több cikk.

Éden Linda szebb mosolya

- Miért szánta rá magát az ajkai szépítésére?
- Hatalmas változás egy nő életében, ha elégedettebb a külsejével. Ha magamat elfogadom, akkor másokat is könnyebben tudok elfogadni. - mondta Éden Linda a trópusi valóságshow nyertese, akinek nyári mellnagyobbító műtéte gyógyír volt nemcsak önbizalmára, hanem a szegényeket ingyen gyógyító bangladesi misszió számára is.
Linda plasztikai sebészével, dr. Pataki Gergellyel úgy döntött, hogy a műtét összegét jótékony célra ajánlják fel.- Linda testéről dédelgetett álma az ajakplasztikával beteljesült.

-„Természetes szép ajkakra vágytam, sebészem jóvoltából ’kerekebb’ lett a mosolyom. Minden nőt csak bátorítani tudok, javult az önképem és a közérzetem!" – mondta Linda. Julia Roberts az egyik szépségideálja, mégsem úgy kereste fel plasztikai sebészét, hogy rá szeretne hasonlítani. Pataki doktor a páciensek igényét felmérve törekszik javaslatot tenni, hogy a természetes hatást érjék el az esztétikai változtatások. Linda most elégedett, mosolya nemcsak szó szerint lett szebb és felszabadultabb.

Fotók: Brémer Miklós
Fotók: Brémer Miklós


Éden Linda, a Kolumbiában játszódó valóságshow egyik nyertese, egészen szokatlan módját választotta a jótékonyságnak. Linda a valóság showban nyert összegből, anyukájának és két testvérének szeretett volna segíteni, illetve az összeg másik részét plasztikai sebészre tervezte költeni. „A mellplasztika volt régi vágyam…"- mesélte.Linda nem járt ki magának sok más celebhez hasonlóan ingyenes vagy féláras műtétet. Linda és az őt operáló Pataki doktor a műtét kapcsán született ötlete eredetiségében minden eddigit felülmúl. Úgy döntöttek, hogy a mellnagyobbító plasztikai beavatkozás teljes összegét felajánlják sérült és fejlődési rendellenességgel született gyermekek műtéteire, hogy ne betegségükkel, vagy sérülésük következményeivel kelljen felnőniük. Dr. Pataki Gergely több karitatív szervezet munkájában vesz részt. 2010-ben életre hívta a Bangladesi missziót, ahol rászoruló gyermekeken és nőkön segítenek, helyreállító plasztikai sebészeti műtétekkel. Ebbe a projektbe kapcsolódott be most Linda is a felajánlással.Linda szerint: „A segítségnyújtás példamutatásként is felfogható mindazok számára, akik megtehetik vagy megtehetnék, hogy náluk jóval szegényebb embereken segítsenek." Az akció nemcsak szimbolikus jelentőségű, sokaknak tudnak segíteni vele.

„A sérült, torz gyerekek különösen megindítják az ember szívét" - mondta el Linda és plasztikai sebésze, dr. Pataki Gergely.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Naponta cserélik: a németek és a britek a zoknibajnokok

A zoknijukra a németek és a britek a legkényesebbek: egy svájci felmérés szerint minden nap… Tovább olvasom