Kisalföld logö

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 30°C Még több cikk.

Dívát faragtak Susanból

Az amerikai divatbiblia, a Harper’s Bazaar felkérésére Susan Boyle-ról fotósorozat készült.

A brit tehetségkutató műsorban még busa szemöldökkel, ápolatlan, fodrászt nem látott, őszülő frizurával, némi bajuszkával a színpadra álló Susan Boyle fantasztikus átváltozáson ment keresztül: kiszedték a szemöldökét, arcát hozzá illő, divatos frizura keretezi, kirúzsozták a száját: egyszóval most úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár.

Sokan meglepődtek, hogy a Harper’s Bazaar Susan Boyle-t mutatja be, az amerikai divatdiktátor lap ugyanis nem áll szóba akárkivel: csakis és kizárólag A listás sztárok fotóit jelenteti meg, mint például Kate Winslet, Jennifer Aniston és Halle Berry. Meglepő, hogy a felsorolásban most ott lehet a skót aggszűz neve, illetve fotója is.


Címlapra ugyan nem kerül, de az amerikai kiadás szeptemberi számában több oldalon keresztül láthatók majd Susan Boyle fotói.

– Valóban úgy éreztem magam a fotózáson, mint egy hollywoodi színésznő – mondta Boyle –, még a frizurámat is állandóan igazgatták.

Már áprilisban is felmerült, hogy Susan Boyle-t át kellene adni a stylistoknak, de menedzsere nagyon tiltakozott ez ellen.


– Nem akarom, hogy fogorvoshoz vigyék, és aztán fodrász nyúljon a hajához – mondta.– Pontosan olyannak kell maradnia, amilyennek az emberek megismerték, ahogyan belopta magát az emberek szívébe. Olyannak kell kinéznie, mint bárki másnak az utcán.

Susan azonban most mégis másképp döntött. Nyilvánvaló, hogy új kinézetével sokakat meghódít és a Harper’s Bazaar után vélhetően több újságban láthatjuk majd fotóit.

Olvasóink írták

 • 5. Stewe 2009. augusztus 16. 18:32
  „Ha megadatik neki hogy hercegnő legyen ha csak egy fotósorozatig is, az élet elég rövid ahhoz, hogy ezt kihagyja, szerintem”
 • 4. Orfeusz 2009. augusztus 16. 11:48
  „És az "impesszáriók" szépen elszedik tőle a pénzét és kifacsarjákbelöle,amit lehet....”
 • 3. G.D 2009. augusztus 15. 18:05
  „A Susan egy nagy tehetség! Hála neki, hogy vette a bátorságot és kiállt a közönség elé. Miért kell mindenkinek, aki tehetséges, úgy kinézni mint egy filmsztárnak, akiket többnyire retusálnak a fotókon. Ez az ÉLET, ő úgy néz ki mint ahogy kinéz, nekem szimpatikus és egy nagy tehetséggel áldotta meg az élet. Örüljünk neki.”
 • 2. körte 2009. augusztus 15. 07:08
  „Remélem majd deréktől lefelé is gyantázzák, hogy a Playboy-ban majd jól nézzen ki! :)”
 • 1. dominiim 2009. augusztus 14. 13:41
  „Kár volt átalakitani ! A natur szépségnek senki nem veheti párját !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Traccs válaszol: Átkozott bizsu?

Ahhoz, hogy valaki trend-követő legyen 2009-ben, bizony hozzá tartozik, hogy öltözetét… Tovább olvasom