Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Bárdos András: „Ha valaki nem játssza meg magát, nem lehet nagy baj"

Bárdos Andrást eddig ritkán láthattuk a bulvármédiában, most azonban mégis igent mondott a szereplésre.

  
Sokakban felmerült a kérdés, miért vállalhatta el Bárdos András több évtizedes híradós múlttal a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban való szereplést. Bárdost eddig ritkán láthattuk a bulvármédiában, most azonban mégis igent mondott a szereplésre.

-A tanulmányait és a foglalkozását illetően, leginkább ön emelkedik ki a húsz szereplő közül. Nem tartja kicsit cikinek, hogy olyan celebek mellett említik a nevét, mint például Győzike felsége, Bea asszony, vagy a VV győztes, Aurélió? Különösen azután, hogy nem rég élesen kritizálta az RTL-t is, a csatorna által futatott celebeket celofánembernek nevezted. Tényleg! Hogy értette ezt a kifejezést?

Cikinek? Nem jó szó. A valóságban arról beszéltem, hogy a tabloid média igényli a főszereplőt, és, hogy még a legjobbak is hibásak abban, hogy Magyarországon kevés igazi híres ember van. Sztár, celeb, ha úgy tetszik. Amúgy ebben a műsorban vannak komoly emberek is, komoly teljesítménnyel a hátuk mögött. De egyáltalán nem bánom, hogy extrém figurákkal is találkozom. Annál élvezetesebb lesz!

A pénz, a kalandvágy, vagy mi az, ami motiválta, amikor igent mondtott az RTL felkérésre?

-Sokak szerint a pénz, és az lenne a legegyszerűbb, ha ezt helyben hagynám. De nem a pénz. Amit kockáztatok, nincs arányban azzal, amit a műsorért kapok. A kalandvágy mindenképpen, de nem Afrika a nagy kaland, hanem mindaz, ami velem azóta történik. A reakciók, a cikkek, az emberi viszonyok módosulásai, nagyon élvezem, bevallom. 

Kolosi Péter programigazgató meghívását azzal a feltétellel vállalta el, hogy mindent leírhat, amit tapasztal a dzsungelben.

- Igen, blogot vezetek, mindent megírok, amit látok.

-A szereplők összetétele igazán színes, azonban néhány celeb közülük csupán a bulvár sajtónak köszönheti ismertségét, hisz azon kívül, hogy egyéb szórakoztató műsorokban szerepeltek, nem sok mindent tudnak felmutatni. A tizenkilenc szereplőtársa közül tudna olyan neveket mondani, akiket igazi sztárnak nevezhetünk ma Magyarországon?

Nem. Beleértve engem. Ma nincsenek igazi sztárok. Sem a sportban, sem a zenében, sem a tévézésben. Még színész sztárjaink sincsenek. Van erre egy próbám: tudsz-e Magyarországon olyan embert mondani, akit nem látsz nevetségesnek, ha kiszáll egy limuzinból? Ugye nem? Hát ezért.

Bárdos András: Magyarországon kevés igazi híres ember van.
Bárdos András: Magyarországon kevés igazi híres ember van.-Mitől tart leginkább a dzsungelben?

Én csak zuhanni nem szeretek, például a hullámvasutat nem bírom. Azt mondták, ne aggódjak, nem lesz hullámvasút.

Milyen a civil életben? Komoly, vagy szereti a vicces helyzeteket is?

Ilyen is, olyan is. Szeretek vicceskedni is.

Mi fog a leginkább hiányozni itthonról?

- A Családom. Mi más?

-Van valamilyen nehezen elviselhető jellemvonása, vagy idegesítő szokása?

-Nem szeretem az ad hoc döntéseket. Nehezen viselem az úgynevezett “fatalistákat". Ezektől ideges leszek.

-A dzsungel után visszatér a HÍR24-hez?

- Igen. 

-1998-99-ben az RTL hírműsorában dolgozott. Elfogadná, ha  a valóságshowt követően az RTL az ön számára megfelelő munkalehetőséget kínálna?

-Miért kínálna? Az RTL híradó tökéletesen működik, semmi szükség ott rám.

-Mit gondol, a valóságshow-s szereplése, hogyan érinti majd a  televíziónézők, illetve a tanítványai által önről kialakított eddigi képet? 

-Ebben van némi kockázat. Inkább nagy kockázat. Ha méltatlan helyzetbe kerülök, ha nevetségessé válok, abból lehet baj. Számolok ezzel. De benne vagyok, végigcsinálom, nem panaszkodom. Azt remélem, ha valaki önmaga, és nem játssza meg magát, nem lehet nagy baj. 

-A játék során előnyt, vagy hátrány jelent majd önnek a 30 éves - főként hírműsorokban eltöltött - tévés múltja? 

-Előny. Persze. Tudom, hogy kamerák vannak mindenütt és ezt nyilván nem felejtem majd el. De ettől nem viselkedem másként, hiszen az egész életem kamerák előtt zajlik.

-Hogy érzi, van esélye a győzelemre?

-Nem hiszem, hogy ebben a játékban fontos volna a győzelem. Nem is gondoltam még soha arra, hogy ki fog győzni. Nagy tapasztalat lesz, nagy élmény. Már most is az!   

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszületett Robbie Williams második gyermeke

Az angol popsztár keddre virradó éjjel osztotta meg örömét a világgal a Twitteren keresztül. Tovább olvasom