Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Balázs Pali befejezte

A néhány hete Zámbó Jimmy Díjjal kitüntetett népszerű énekes pályafutása egy fontos állomáshoz érkezett.

Balázs Pali 1996 tavaszán jelentette meg első nagylemezét "Slágerek Házibulihoz" címmel. Pályafutása 15 éves évfordulója tiszteletére a napokban fejezte be új nagylemezének stúdiómunkálatait.

- Amikor a kilencvenes évek közepén elhatároztam, hogy készítek egy úgymond "demó" kazettát kedvenc dalaimból, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy még 15 év múlva is stúdióba vonulhatok, s lemezt készíthetek a közönségemnek.Nagy boldogság számomra, hogy sorrendben már a 12. stúdió albumom elkészítésén dolgozhattam. Három éve jelent meg utoljára lemezem, így volt időm a munkálatokra bőven. A hétköznapokban tapasztalt érzéseimből, gondolataimból született az a 15 dal, amely felkerül majd az albumra.

A stúdiómunkálatok közben Pali a tengerparton is járt.

- A stúdiómunkák során nagyon sok időt fordítottam a dalok hangszerelésére és keverésére. Az utolsó néhány hét kicsit "embert próbálóra" sikeredett, mivel volt, hogy napi 14-16 órát dolgoztunk a keverőpult felett.

Az egyik ilyen alkalommal hajnalban arra riadtam fel, hogy egy tengerparton ülők és jön felém a hullám, gyorsan menekülni kell! De az igazság hál 'istennek csak az volt, hogy elbóbiskoltam a fáradságtól. Egy forró kapuccino aztán gyorsan csodát tett, és minden ment tovább, igaz nem a tengerparton, hanem a stúdióban.

Pali különös izgalommal várja a márciusi lemezmegjelenést.

- Egy héttel ezelőtt mutattam be az első "Mindenhol csak téged látlak" című új szerzeményemet a "Zenés Randevú" című rádióműsoromban. Örömteli volt tapasztalni a rengeteg pozitív visszajelzést, amint elhangzott a dal.

Az első visszajelzések miatt is várom talán olyan nagy izgalommal az új album márciusi megjelenését, valamint a közönségem további véleményeit pályafutásom egyik legfontosabb lemezét illetően.

Olvasóink írták

  • 2. tosa2 2011. február 15. 09:08
    „Öregem , ha nem tettszik ne foglalkozz vele. Ezek szerint, te hallgattad, nézted, ha van véleményed
    róla. Küldj már egy fényképet magadról, aztán eldöntjük, te milyen idiótán nézel ki. Egyébként gratu
    neked, hogy végre van megint munkád.”
  • 1. Mankapunka 2011. február 14. 14:47
    „Szívesen megyek helyette,ha kell. Csinálunk nekem is idióta frizurát,a hangom nekem is gyenge,és buta tudok lenni,mint a raklap,ha szeszhez jutok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schwarzenegger náci katonaként tér vissza

Az egykori Terminátor 63 évesen újabb szerepekre vágyik. Tovább olvasom