Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Az Everdance búcsúzott a Csillag Születik szombati döntőjéből - fotó

Az ötödik élő show-val folytatódott szombaton a Csillag Születik. A legjobb nyolcból már csak hatan voltak versenyben a fődíjért, végül a zsűri és a nézők közös döntése alapján a jövő héten az Everdance már nem folytathatja a tehetségkutatót.


A Csillag Születik május 21-ei, ötödik élő show-ja rendhagyó módon kezdődött. A kiscsillagok először közös produkciókkal álltak színpadra: László Attila az Everdance-szel, Krizbai Teca Gomes-zel, Szabó Ádám pedig az Appril Project-tel szórakoztatta a nézőket. A zsűri ezeket az előadásokat még nem, az egyénieket azonban már pontozással is értékelte.

A közös produkciókat követően László Attila állhatott először színpadra, aki Tabáni István, a 2009-es Csillag Születik nyertesének Gyönyörű szép című számával bűvölte el a zsűrit. Majd az Everdance táncosai, visszatérve a megszokott folk-step stílusukban táncoltak Michael Jackson They don’t care about us című számára. Őket követte Krizbai Teca, aki a Balkan Fanatik DJ-jének, Lepés Gábornak a közreműködésével az ABBA The winner takes it all című slágerét énekelte. Gomes-Martins Klaudia Rihanna és Caramel egy-egy dalrészletére adta elő érzelmes táncát. Ötödikként Szabó Ádám lépett fel, aki Vivaldi Négy évszakjából a Telet mutatta be hat fős vonós kísérettel. A szombati döntő során egyébként Ádám kapott először a zsűri tagjaitól szinte maximális pontszámot: Fáy Miklóson kívül Oroszlán Szonja, Hernádi Judit és Szirtes Tamás is 10 ponttal díjazta az ifjú tehetség előadását. A döntő utolsó fellépője az Appril Project volt, látványos és mozgalmas előadásuk végén egy rajongó felrohant a színpadra, üdvözölte a táncosokat, majd a zsűri tagjaitól kérte, hogy 10 pontot adjanak a tánccsoportnak. A rendbontót egy biztonsági ember azonnal kivezette a stúdióból. „Az RTL Klub a leghatározotabban elutasítja, hogy a csatorna élő műsorait megzavarják, ezért a Csillag Születik május 21-ei adásán a színpadra berohanó fiatal férfit kitiltottuk székházunkból" – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az incidens után. A zsűri a kezdeti meglepetés után egyébként a maximális 40 ponttal ismerte el a táncosok produkcióját.A kiscsillagok után a korábbi Csillag Születik műsoraiban felfedezetteké volt a főszerep. Vásáry André a Bad Boyz-zal - VV Gigivel és VV Bécivel kiegészülve - adta elő legújabb slágerét. Utána pedig Ádok Zoltán lépett színpadra a világhírnévre szert tett 4 For Dance-szel és Farkas Annamarival.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján az Everdance-nek kellett búcsúznia, így jövő héten már csak öt produkció küzdhet a műsor fődíjáért.

Olvasóink írták

 • 5. Madarász 2011. május 22. 19:43
  „Szerintem az Everdance volt a leggyengébb tegnap, én nem értek a tánchoz, de mint néző azt láttam, ami a rövidnadrágban és a világos harisnyában nagyon feltűnő volt, hogy a lányok egyáltalán nem voltak szinkronban egymással.

  Én mindegyiket sajnálom, bármelyik esik kis legközelebb.”
 • 4. tricse 2011. május 22. 18:21
  „Én a harmonikás csávót már kiejtettem volna és hogy megbántam volna,mert a tegnapi produkciója csodálatos volt!:)
  Tecának is búcsúzni kellett volna már rég,néha nagyon hamisan énekel!Bár a Gomez jó hatással volt rá,mert akkor ment neki az éneklés is,amikor ott ugrabugrált körülötte!:)Gomezt nem tudom értékelni,számomra ez a műfaj nagyon idegen,ha a szakember azt mondja jó,ám legyen! Az Appril tetszett,de nem ért meg nekem 40 pontot!Attilával szemben meg elfogult vagyok,az a hang ami ebből a srácból előjön,na az elvarázsol! Nálam ő a nyerő,bár majd a média meg a "sztájlisztok" elintézik,hogy ne szeressem!:(”
 • 3. buggyant 2011. május 22. 17:59
  „nem nekik kellett volna. Legalábbis nem most még.”
 • 2. ecetera 2011. május 22. 12:58
  „muse uprising”
 • 1. barbicsek 2011. május 22. 10:27
  „Meg tudná mondani valaki mi annak a számnak a címe, amire az Appril Project táncolt egyénileg?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bob Dylan 70 éves

Bob Dylan május 24-én ünnepli hetvenedik születésnapját. Tovább olvasom