Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Aranytömböt kapott keresztelőjére Berki kislánya

A kis Natasa Zselyke nem kaphatott valami ripsz-ropsz kacatot, így a választás egy 27 millió értékű aranytömbre esett.
– Nem akartam valami ripsz-ropsz kacatot adni neki, amit általában ilyenkor szoktak a szülők. Inkább valami olyat, aminek haszna is van, értékes, tartja az árát és esetleg befektetésnek is megfelel – vezette fel elképesztő ötletét a Borsnak a testépítő.

– Arra gondoltam, hogy veszek neki öt kiló aranyat egykilós tömbökben. Szeretem az egykilósokat, mert azok olyan szépek és látványosak – mondta Berki, mintha csak egy pár cipőről beszélne.


– Nagyon jó áron van most az arany. Kilencmillió fölött valamivel meg lehet venni kilóját, ezért ellátogattam Klap­ka úrhoz. Elmondtam neki, hogy mit szeretnék, de sajnos kifogyott a tömbökből, mert sokan viszik. De mutatott nekem egy nagyon szép háromkilósat – mesélte izgatottan Berki.

– Először harmincmillió forintot mondott rá, de azt válaszoltam neki, hogy „Klapka úr, azért nem most jöttem le a falvédőről" – részletezte az üzletkötés mozzanatait. Berki végül megegyezett, és huszonhétmillió forintért hozta el a háromkilós tömböt, aminek az árát készpénzben csengette ki.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliókért műtették magukat egyformára

26 millió forintnak megfelelő összeget költött arra egy brit testvérpár, hogy tökéletesen egyformára… Tovább olvasom