Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Aleska Diamond végleg felhagyott a pornóval

A felnőttfilmezésből jól élt, ám most, hogy ezzel végleg felhagy, új lehetőségek után kell néznie, és reméli, 27 éves szerelme támogatja őt.
Aleska Diamond elmondta, a Celeb vagyok ments ki innen óta számos helyre hívták fellépni, sőt, Évával is haknizott már.

- Pornósztárként csináltam már ezt külföldön, az egy kicsit elitebb volt, de biztosan élvezni fogom itthon is. Nem a pénz a lényeg, tudom, hogy nem ez tesz majd gazdaggá, inkább azért csinálom, hogy felépítsem magam. Sose lehet tudni, milyen lehetőségekhez vezet majd - mondta el a Borsnak.

A felnőttfilmezésből jól élt, ám most, hogy ezzel végleg felhagy, új lehetőségek után kell néznie.

- Nekem csak egy számít, hogy vegyen a kamera! Ha kamera előtt vagyok, még az sem érdekel, hogy milyen jelzőket aggatnak rám. Amikor felnőttfilmeztem, nagyon jól éltem, tisztában voltam azzal, ha feladom, akkor nehezebb idők jönnek majd - tette hozzá.

Párjával próbálnak összecsiszolódni, azonban elmondása szerint a fiú nagyon féltékeny.

- Ő egy 27 éves személyi edző. Szinte betegesen féltékeny mindenkire, ami nem tesz jót a kapcsolatunknak.. Nem szereti azt sem, ha haknizni megyek, és pózolgatok férfirajongókkal. Próbálom megértetni vele, hogy én hűséges típus vagyok.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Svájci órákat gyártanak Napóleon DNS-ével

Napóleon DNS-ét építi be órákba egy svájci gyártó: a császár hajszálaiból származó mikrorészecskéket használják fel. Tovább olvasom