Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

A legtöbb feleség inkább alszik, tévézik vagy olvas, mint szexel

Ha valaha is előfordult, hogy azt mondta a férjének: "Ma este ne, drágám" - nem kell félni.


Nők milliói mondják ezt estéről estére. A legtöbb feleség ugyani inkább alszik, filmet néz, könyvet olvas, mint szexel.

A megkérdezett nők 63 százaléka azt mondta, hogy a szeretkezés helyett inkább a könyvet vagy a tévét választja. 37 százalékuk viszont azt
válaszolta: jobb híján feküdt le a férjével.A lelkesedés hiányát a szakértők azzal magyarázzák: a házasságban már a férfi és a nő is lusta, és a mostani világban annyi a zavaró tényező, hogy nem alakul ki igazán meghitt kapcsolat.

Ian Kerner párkapcsolat terapeuta szerint az emberek zöme azt állítja, hogy elégedett a szexuális életével és minden rendben van, de ha valaki estéről estére inkább olvas, tévét néz, esetleg a Facebook-hoz menekül, vagyis mindent megtesz, hogy azt ne kelljen megtennie, akkor igenis szembe kell nézni azzal, hogy nincs minden rendben. Ez a viselkedés minden kapcsolatot próbára tesz, a szexuális életet nem élő házastársa sebezhető válik és bizalmatlanná is egyben. Ezért fontos hogy a szexuális kapcsolat ugyan olyan fontos maradjon, minta házasságot megelőzően. A felmérésben 2000 nőt kérdeztek meg, 80 százalékuk úgy jellemezte a szexuális életet: siralmas.

Körülbelül 67 százalékuk mondta azt, hogy azért unja a szexet, mert nincs benne semmi változatosság, a férje mindig ugyan azt csinálja, 56 százalékuk pedig azért nem akar szerelmeskedni, mert az együttlétre a férje a nap mindig ugyan azon szakában kerítene sort, hiányzik a változatosság.

Riasztó, hogy a megkérdezettek csupán 45 százaléka mondta azt, hogy a szexuális élete jó, míg 62 százalékuk bevallotta, hogy szexuális fantáziáiban nem a férje szerepel.

Olvasóink írták

  • 2. tosa2 2010. június 12. 07:09
    „Már akinél !!”
  • 1. Truder 2010. június 09. 21:10
    „Valóban ilyen szar a helyzet?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legélhetőbb város: Bécs

Ismét nyilvánosságra hozták a legélhetőbb városok listáját. Tovább olvasom