Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A Hallmark Channel a trendi fiatal nőkre hajt

A csatorna a Clara Sheller illetve az Erica világa című filmsorozattal elsősorban a fiatal női nézőket szeretné a tévéképernyők elé ültetni.


A Hallmark Channel imidzsváltással készül az őszi műsorszezonra. A már korábban bevezetett népszerű és izgalmas sorozatok folytatódni fognak, úgymint Esküdt ellenségek, Bűnügyi helyszínelők; A médium, Kisvárosi gyilkosságok, ám szeptember 27-től két új sorozatot is bemutat a csatorna.

A Clara Sheller illetve az Erica világa című filmsorozatok elsősorban a fiatal női nézőket szeretnék a tévéképernyők elé ültetni, vasárnap esténként 20 illetve 21 órától.

A nemzetközi trendekhez igazodva a Hallmark Channel az idei ősztől Magyarországon is bevezeti a tematikus estéket. Ezek közül igazi újdonságnak a kedd esténként 20 órától kezdődő „Csajos este!" elnevezésű, kifejezetten a fiatalabb női korosztálynak szánt tematikus este ígérkezik.

A magát női csatornaként pozicionáló Hallmark Channel igyekszik fiatalos, trendi és szexi sorozatok bemutatásával még vonzóbbá tenni műsorát a fiatal női célcsoport számára is.

A Hallmark Channelen induló „Csajos este!" blokkon túlmenőleg még 2 vadonatúj szórakoztató, humoros filmsorozat is indul (premier szeptember 27-én este 20, illetve 21 órától), melyek bepillantást engednek két 30 év körüli szingli nő életébe. Mindkét sorozat főszereplőjének ugyanaz a vágya – rátalálni a lelki társra, a Nagy Ő-re. Ki ne szeretné ellesni a Párizsban élő Clara, illetve a kanadai Erica trükkjeit?A Hallmark Channel a két új filmsorozat közelgő premiere kapcsán média estet rendezett „Szingli vagyok, gyere közelebb!" címmel a Symbol Budapest Étteremben. Kánya Kata, az est házigazdája és szerelmi tanácsadója Rúzsa Magdival, Gallusz Nikivel, illetve Bartha Beatrix-szal beszélgetett párkeresésről, boldogságról, a szingli lét nehézségeiről, illetve a férfi és nő közötti barátságról.

A három meghívott vendég egymástól teljesen eltérő női karaktert képviselt, hiszen Rúzsa Magdiról köztudott, hogy nem szívesen tárja fel magánéleti titkait; Gallusz Niki közvetlensége a témáról már-már őszinte kitárulkozásnak is tűnhetett, míg Bartha Beatrix, a Kamu kérő könyv szerzője saját szerelmi drámájának egy szerencsétlen kimenetelű történetébe avatta be a megjelenteket.

Az este során megtudhattuk, hogy Gallusz Nikit kifejezetten vonzzák a homoszexuális férfiak, és számára a szingli lét nem egy tudatosan választott életforma, egyszerűen így alakult eddigi élete. Magdi beszélt egy korábbi kapcsolatáról, mely kezdetben barátságként indult, ám később a kapcsolat mégis szerelemmé alakult, mely aztán szakítással végződött. Magdi azt is elárulta, hogy eddig csupán egyetlen udvarlóját mutatta be édesanyjának.

Az est második felében az est résztvevői egy rögtönzött „Rapid Randi" játékban vettek részt, melynek főnyereménye egy romantikusnak ígérkező, kétszemélyes vacsorameghívás volt.

A média est az első lépés volt a Hallmark Channel életében egy új imidzs kialakításában, melyben a fiatal, trendi nőknek kiemelt figyelmet szán a csatorna. Azonban egyben hagyománykövető alkalom is volt, hiszen a csatorna már 2007 óta tudatosan kíván tartalmas, értékközvetítő, a mai nőkhöz közel álló témákon és közéleti személyiségeken keresztül szólni nézőihez.

A csatorna nagy reményeket fűz a sorozatok magyarországi bemutatásához. Azok a hölgyek, akik közel 2 órás önfeledt kikapcsolódásra vágynak, mindenképp kapcsoljanak a Hallmark Channelre szeptember 27-én 20 órakor, hogy végigkövethessék Clara Sheller illetve azt követően Erica Strange kalandos életének történetét.

Clara Sheller - Szeptember 27-től minden vasárnap este 20 órától a Hallmark Channelen

Clara Sheller egy 30-as éveiben járó nő, aki a L'Hebdo című női magazin újságírójaként dolgozik Párizsban. Csakúgy, mint minden kislány, aki túl sok mesét hallott a „Szőke Hercegről", Clara is meg van győződve arról, hogy képes modern, eseménydús életét tündérmesévé változtatni.

Legjobb barátjával JP-vel nemcsak az otthonukat osztják meg egymással, hanem örömüket, bánatukat, illetve közös az elhatározásuk abban is, hogy ráleljenek lelki társukra. Mint két kötéltáncos az élet magasra kifeszített kötelén, úgy egyensúlyozzák romantikus életük mindennapjait: egyszer Clara lesz szerelmes, egyszer JP, olykor mindketten egyszerre, és olykor... ugyanabba a személybe! Aktív szerelmi életük érzelmileg felkavarja őket, és gyakran őrült helyzetekbe sodródnak emiatt. De mindezek ellenére JP-t és Clarát az örök vágy hajtja: megtalálni életük nagy szerelmét!

Erica világa - Szeptember 27-től minden vasárnap este 21 órától a Hallmark Channelen

Erica Strange 32 éves, okos és csinos nő. Azonban élete egy helyben topog, és a kialakult szerencsétlen helyzetért a saját múltját okolja. Mi lenne, ha meg tudná változtatni a múltját? Ebben tud neki Dr. Tom segíteni.

A főiskolán Erica még úgy gondolta, hogy ha majd felnő, találkozik a „Férfival", lesz egy jó állása, karrierje, születik néhány szép, tehetséges gyermeke, majd ellovagol a naplementébe. De valahogy ez sosem történt meg. Most itt van élete nagy lehetősége.

Egy sor szerencsétlenség után Erica egy kórházban találja magát, ahol találkozik a titokzatos orvossal - Dr. Tom-mal -, aki úgy tűnik, sokat tud Ericaról. Dr. Tom komoly feladat elé állítja Ericát; ha szeretné jobbá tenné az életét, ő segít neki, ám ha egyszer beleegyezett, akkor már nincs visszaút! Erica elkeseredésében elfogadja az ajánlatot, és egy szempillantás alatt saját múltjában találja magát.

Erica életének nagy lehetősége, hogy fiatalon felnőtt fejjel gondolkodhat. Quantum Leap találkozik Ally Mc Beal-lel, amint Erica minden epizódban más eseményhez tér vissza a múltjában, találkozik régi barátaival és ellenfeleivel, nehéz döntéseken töpreng, és olykor a szívét is összetörik. Vajon ha más döntéseket hoz a múltban, azzal meg tudja változtatni a jelenét? Egy vicces, tragikus és felemelő dráma arról, hogy hogyan akadályozzuk saját álmaink megvalósulását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszökött egy elítélt az állampusztai börtönből

Az elítélt 10 társával külső mezőgazdasági munkát végzett, amikor eltűnt az őket felügyelő börtönőr elől. Tovább olvasom