Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

A Class FM munkatársa a műsorvezetők legjobbja címre pályázik

A Glamour Women of the Year jelöltjei közé szavazták az olvasók Kiss Orsit, így a műsorvezetők kategóriájának egyedüli rádiósaként gyűjtheti a közönség voksait. A Class FM falain belül igazi otthonára talált és rendkívüli megtiszteltetésként élte meg a jelölést.

A műsorvezetők mezőnyében Kiss Orsi tévés kolléganőivel versenghet a győzelemért az idei Women of the Year választáson.

A komoly jégkorcsolyás és táncos múlttal rendelkező Orsi már több mint 10 éve a médiában tevékenykedik. A Class FM zenei műsorainak munkatársát azonban a tv képernyőn is viszontláthatjuk a Szerencseszombat című műsor háziasszonyaként.

"Közhelynek hangozhat, de nem tudok mást mondani, mint azt, hogy nagyon megtisztelő. Több mint 10 éve dolgozom a médiában, de még nem kaptam ehhez hasonló jelölést" – nyilatkozza örömmel Kiss Orsi. - "Ugyanakkor reális vagyok, azt gondolom, nekem még sokat kell tanulnom és sokat le kell tennem az asztalra" – teszi hozzá kritikusan a műsorvezető, aki szabadidejében jógával, mozival, vagy éppen sütögetéssel ereszti ki a mindennapi gőzt.


"Szerencsére nagyon elfoglalt vagyok, ha belefutok egy-egy műsorba, ami tetszik, leköt, azt megnézem.

Alinda műsora kifejezetten ilyen. Azért azonban, hogy kritizáljak másokat, nem figyelek senkit. Vannak mentoraim, kiváló kollégáim, akikben megbízom, az ő véleményükre, tanácsaikra hallgatok, így próbálok fejlődni." – vélekedik Orsi kollégáiról, karrierjéről.

Vajon maga mögé utasítja az általa említett Veiszer Alindát, vagy éppen D. Tóth Krisztát? Márciusban fény derül rá, hogy Orsi lesz-e a Glamour legClassabbja. A jelöltekre március 12-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belehalt, hogy részegnek hitte az orvos

Azzal vádolnak egy orvost a slatinai sürgősségi kórházban, hogy hagyta betegét meghalni, mert… Tovább olvasom