Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A Barátok közt beelőzte a VV-t, erősített A 40 milliós játszma

Nézettségi toplistán az RTL Klub és a TV2 saját gyártású műsorai mellett csak a TV2 kora délutáni sorozata, az Árva Angyal rúghatott labdába.

A 10. heti összesített nézettségi toplistán az RTL Klub és a TV2 saját gyártású műsorai mellett csak a TV2 kora délutáni sorozata, az Árva Angyal rúghatott labdába. A 18-49 évesek körében beférkőztek az amerikai sorozatok is a tízes toplistába.

A teljes lakosság nézettségi toplistájának első tíz helyén hat TV2-es és négy RTL-es műsor szerepel. A három legnépszerűbb műsor a Barátok közt, Való Világ és Fókusz lett. Ezt három TV2-es műsor követi: a Tények, Jóban Rosszban és az Árva Angyal, amelyek mind javítottak előző heti helyezésükön. A hetedik helyre becsúszott az RTL Híradója, majd újabb TV2-es műsorok következnek: A 40 milliós játszma hét helyet javítva, a nyolcadik helyre került, amit a szintén erősödő Irigy Hónaljmirigy show, az Aktív és a Napló követ. A 30-es listán a két országos kereskedelmi csatorna műsorai közé csak egy másik adó tudott beférkőzni: az m1 Önök kérték című kívánságműsora a 28. helyre került.A 18-49 évesek nézettségi toplistáján már nem annyira kiélezett a verseny: az első hat helyen RTL-es műsor szerepel, aztán az Irigy Hónaljmirigy és a Doktor House következik. Kilencedik a Híradó, a tizedik pedig a Jóban Rosszban lett. A 40 milliós játszma a 21. helyről a 14-re került majdnem 10%-os nézettségével és 23,2%-os közönségarányával.

A 18-49 évesek múlt heti TV2-es közönségaránya 2,3 százalékponttal emelkedett teljes napon és 5,7 százalékponttal főműsoridőben, míg a másik országos kereskedelmi csatornáé mindkét célcsoportban csökkent az előző négy hét átlagához képest.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hálózat csapdájában - Élet a Facebookon, Iwiwen

Nem titok, hol vagy, hány éves vagy, kivel vagy, mit csinálsz. Egyetlen percre sem. Ráadásul ezt Te… Tovább olvasom