Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Vincze Ottó a tűz közelében

Lothar Matthäus szerint nincs nagy jelentősége a szlovákok el leni vereségnek a Király-kupán.

A kapitány szerint biztató, hogy többen is jó teljesítményt nyúj tottak. Kiemelte az ETO labdarú góját, Vincze Ottót, akire az ész tek ellen is odafigyel majd. Lothar Matthäus szövetségi kapitány szerint nem szabad túl zott jelentőséget tulajdonítani annak, hogy a magyar labdarú gó-válogatott vereséget szenve dett Szlovákiától a thaiföldi Ki rály-kupán. „Egy ilyen barátságos összecsa páson az eredménynél fontosabb az, hogy új játékosokat tesztelhetek.

Az utazás, az időeltolódás és a nagy meleg egyaránt negatívan be folyásolta labdarúgóim teljesítmé nyét. A kapu előtti bizonytalanko dás ennek a fizikai és pszichés fá radtságnak tudható be" – mondta a kapitány.

A kétségtelen hibák ellenére a szakvezető pozitívumokat is lá tott a több újonccal felálló együttes produkciójában:

„A fel tételes módban megfogalmazott mondatoknak semmi értelmük, de aki látta a mérkőzést, tanúsíthat ja, ha mi rúgjuk az első gólt, könnyedén hozzuk a meccset. Nem így történt, ám fölösleges ma gyarázkodni. A játékvezetővel sem voltam elégedett, de ez most való ban részletkérdés. Amondó va gyok, egy-két újonc biztatóan ját szott, s kíváncsi leszek rájuk az észtek elleni találkozón is."

A német tréner újra hangsú lyozta, hogy számít az újoncokra, ám az, hogy hosszú távon is együtt kíván-e dolgozni ezekkel a játékosokkal, csak rajtuk múlik: „Biztos, hogy még több új játékos nak lehetőséget adok, hogy éles hely zetben láthassam, mire képesek. A tavaszi vb-selejtezők tükrében Vin- cze Ottó produkciójára különösen kíváncsi vagyok, hiszen az eltiltott Gera Zoltán, a sérüléséből lassan felépülő Lisztes Krisztián és Böőr Zoltán posztján ő az egyik legkép zettebb hadra fogható játékos. Arra persze még korai válaszolni, hogy a Bangkokban velünk lévő játékosok közül kire számítok majd 2005- ben a bővebb vagy a szűkebb keret ben, azt azonban szeretném, ha tu datosítanák magukban, hogy a le hetőség az ő kezükben van."

A harmadik helyért kiírt, ma gyar idő szerint 11 órakor kez dődő találkozót a Sport2 élőben közvetíti. Matthäus észtek elle ni várható kezdőcsapata: Posza – Nikolov, Éger, Komlósi, Pollák – Rósa H., Rajczi, Vanczák, Kop lárovics – Waltner, Kerekes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépülhetnek a csarnokok

Jövő nyáron Sopron rendezi meg az U18-as női kosárlabda… Tovább olvasom