Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Találkozó Musterrel és Davigyenkóval

Tenisz - Két Hamburg melletti teniszklub (Heist és Moorrege) meghívására Győrzámolyról tizenöten vettek részt egy egyhetes németországi tenisztornán, ahol a gyakorlás mellett a csodaszép Rothenbaum-arénában szurkolhattak a győztes Nyikolaj Davigyenkónak.

A tavalyi Federer–Nadal párviadal helyszínén a győrzámolyi gyerekek több mérkőzést is végignézhettek, s találkozhattak olyan híres teniszezőkkel, mint Mathieu, Söderling, Gonzales, Ferrer, illetve a teniszlegendák közül Bahramival és Musterrel.

A Hamburgi Teniszmagazin fényképes riportot készített a magyar delegációval. A tábor zárásaként természetesen versenyt is rendeztek a házigazdák, ahol a magyar gyermekek előkelő helyezéseket értek el.

Itt Koteczki Dániel két kategóriában is első lett az ifjúságiaknál. Egyéniben és párosban is megszerezte a győzelmet Varga Dániellel.
A lányoknál Karácsony Patrícia volt a legeredményesebb, míg a kisebbeknél vegyes páros kategóriában Karácsony Boglárka és a német Simon Reinecke szerezte meg a győzelmet.

A németországi tornát megelőzte a hazai kéthetes győrzámolyi tenisztábor, valamint a korosztályos gyermekversenyek.
A felnőtteknél is befejeződtek a páros versenyek. Férfi páros kategóriában a Ványi Tamás–Vaskovics László páros győzött, megelőzve a Horváth–Kuti duót. Vegyes párosban Karácsonyné Mayer Éva–Horváth Sándor szerezte meg a győzelmet a Nádori–Fehérvári párossal szemben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Névadó szponzort keresnek

Kosárlabda - Nem támogatja a jövőben a soproni sörgyár a férficsapatot, így a tavaly még sÖrdögök… Tovább olvasom