Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Rossz sorozat után jót remél Koltai

Koltai Tamás, a Győri ETO válogatott játékosa ebben az esztendőben joggal pályázhatna a legbalszerencsésebb labdarúgó címére. Bár szíve szerint lemondott volna erről a „lehetőségről".

„Március óta öt komoly sérülés ért – kezdi kissé bánatosan a csatár. – Kezdődött egy bokaszalag-húzódással, aztán következett egy combizomszakadás, majd megsérült a sarkam, miután belerúgtam a korlátba, aztán rosszul értem a labdába, meghúzódott a térdszalagom és jött a jelenlegi, a fáradásos talpcsonttörés. Nagyon peches vagyok, hogy az elmúlt bő félévben ennyi minden összejött. Igaz, a sérülés benne van a futballban – ráadásul majdnem mindegyik sérülésem külső hatásra történt –, de ez a sorozat egy kicsit már nekem is sok, engem is megvisel."

Azt mondja a játékos, úgy érzi, lelkileg túl van ugyan a nehezén, de még sok van hátra a teljes gyógyulásig.

Koltai Tamást nem kímélték a sérülések ebben az esztendőben. Jövőre sokkal jobb évet szeretne.
Koltai Tamást nem kímélték a sérülések ebben az esztendőben. Jövőre sokkal jobb évet szeretne.

„A legrosszabb a Puskás Akadémia elleni meccsen volt, amikor utoljára megsérültem – folytatja Koltai Tamás. – A műtét után beletörődtem a helyzetembe, azóta várom, hogy jobb legyen. Négy és fél hete gipszet viselek, úgy számolom, még két hét van hátra. A Haladás elleni meccsünk után veszik le a lábamról. A vádlim valószínű, a felére soványodott. Az elején még szoros volt a gipsz, most pedig már lötyög a lábamon."

Miközben a társak a pontokért küzdenek a zöld gyepen, Koltai Tamás egyelőre csak ábrándozik a visszatérésről.

„Remélem, jövőre sokkal jobbra fordul a sorsom – említi végül a játékos. – Januárban elkezdem a rehabilitációt és majd akkor dől el, hogy mikor csatlakozhatok az első csapathoz. Szeretnék minél hamarabb, hiszen jelenleg sok a lemaradásom, tavasszal viszont jó lenne minél többet játszani. Egy jó második fél évvel még bárhova odaérhetünk és ráadásként ott van a két kupa is."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO: a legjobban a védők jeleskedtek

A védők voltak a legjobbak a Győri ETO FC-nél, de közepesnél valamivel jobb teljesítményt gyakorlatilag csak az osztályelső Lipták Zoltán nyújtott. Tovább olvasom