Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Örül a győri lehetőségnek

Labdarúgás - Tesztelésre érkezett Győrbe és egy négy évre szóló szerződéssel lett gazdagabb a 23 éves horvát Marko Dinjar, aki a horvát és orosz élvonalban összesen 89-szer lépett pályára.
A szerződéskötés után így nyilatkozott az ETO hivatalos honlapján.

„Hétéves koromban szülővárosomban, az Osijek csapatánál kezdtem focizni, huszonegy éves koromig a válogatott összes korosztályában szerepelhettem. Ezt követően Oroszországban folytattam a pályafutásom, ott egy évig és három hónapig rúgtam a bőrt, aztán új edző érkezett a csapathoz és ő nem számított rám. Ilyen fiatalon nem akartam kispadozni, ezért visszatértem Horvátországba, az Osijek együtteséhez. Valentin Babicon keresztül kaptam meghívást Győrbe és nagyon örülök, hogy elnyertem a szakmai stáb tetszését és az ETO-ban folytathatom a pályafutásom. Remélem, a játékommal megszerettetem magam a szurkolókkal."

A ballábas játékos elsősorban a középpályán kaphat szerepet. Jól szerel és a labdával is „jóban van", távoli indításokkal is gyakorta véteti észre magát.

„Egyelőre egyedül érkeztem Győrbe és jelenleg Babiccsal együtt a Fehér Miklós Kollégiumban lakunk. Ha találok megfelelő lakást, akkor elköltözöm. Valószínűleg egyedül lakom majd, mert van ugyan barátnőm, de ő a munkája miatt Horvátországban maradt. A családom gyakori látogatására is számítok, hiszen szülőváro- som mindössze háromórányi autózásra van innen. A szüleim és a bátyám, aki egyébként plasztikai sebész, gyakran a helyszínen fogja majd megtekinteni az ETO-meccseket. Most is szerencsés helyzetben vagyok, hiszen annak ellenére, hogy teljesen új környezetbe kerültem, a legjobb cimborámat »hozhattam magammal«, Valentin Babic személyében..."

Olvasóink írták

  • 2. napsugár. 2010. július 23. 21:09
    „vigyázz miket beszélsz.
    addig örülj, amig ilyen embereket látsz focizni, mint ők.
    addig még boldog ember vagy : )))”
  • 1. Reális 2009. július 15. 13:46
    „Ezek a légiósok örülnek annak,hogy valahol a fűre engedik őket futtbalozni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás nyílik Kolonics György emlékére

Kolonics, a Sportlegenda címmel egyhónapos kiállítást szervez a Kolonics György Alapítvány az egy… Tovább olvasom