Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Lopták a stadion székeit

Néhány széket megpróbáltak ellopni a bontásban lévő ETO-stadionból, de elfogták a tetteseket.

illusztráció
A tervek szerint első ütemben a futballpálya keleti lelátóját, valamint a kiszolgáló épület egyes részeit építik újjá. A bontási munkálatoknak nagy lendülettel láttak neki, s mára a lelátó játékoskijáró felőli részét szinte teljesen eltüntették a szakemberek.

A felújítás projektvezetője, Kovács Péter korábban elmondta, a bontási munkálatok után – február végén – akár azonnal indulhat is az építkezés, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak több kivitelezővel, igaz, szerződést egyelőre nem kötöttek egyetlen vállakozóval sem.

A rekonstrukció irányítójától tegnap szerettük volna megtudni, hol tartanak a munkálatok és sikerült-e megegyezni egy kivitelezővel és mikorra várható az első ütem befejezése. Kovács Péter érdeklődésünkre csupán annyit mondott, egyelőre nem nyilatkozhat a győri létesítménnyel kapcsolatban.

Úgy tudjuk, nem a megkezdett munka ütemével van gond, hanem a felújítást irányító cégnél történt személyi változás – egyeztetni kell az új vezetővel – az oka, hogy nem adott tájékoztatást a szakember.
Klement Tibor klubigazgatótól viszont megtudtuk, meg kellett erősíteni a stadion portaszolgálatát, mert a parkolóban felhalmozott székek közül néhányat megpróbáltak eltulajdonítani. Ez egyébként nem is csoda, hiszen a székek jó minőségűek, sajnos az utóbbi tíz évben nem is érte túl nagy terhelés őket. Az ülőalkalmatosságokat egyébként különleges időtálló anyaggal festik majd le, felújítják és visszaszerelik az újonnan elkészült lelátóra.

– Meglepően jó állapotban vannak a székek rögzítésére szolgáló csavarok is, éppen ezért gondoltuk, hogy egy renoválás után a régi üléseket szereltetjük vissza az új stadionba – említette Klement Tibor. – Sajnos néhányan úgy gondolták, nekünk már nincs szükségünk ezekre a székekre, ezért megpróbálták őket ellopni. Szerencsére tetten értük őket és feljelentést tettünk a rendőrségen.

A klubigazgató még elmondta, több alacsonyabb osztályú csapat is érdeklődött az ülések iránt, amelyekből csak akkor tudnak átadni valamennyit, ha nem használják fel az új tribün kialakításánál.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amatőrből ezüstérmes

Jól szerepeltek a Datacon Győri DC dobói a nemrég rendezett szombathelyi országos viadalon. Tovább olvasom