Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Ikrényben 24 gól esett - bajnok a Kajárpéc és a Hédervár

A II. osztályban a bajnoki cím az utolsó fordulóban dől el. Az Ikrény nagyon kitömte a Bőnyt. Két gólon múlt a bronz a III. osztály csornai csoportjában.

Eredmények - folyamatos frissítéssel - a gymsfoci.hu oldalán >>


Megyei I. osztály
A dobogó mögötti helyezésekért zajló harc az utolsó két fordulóban a legizgamasabb a megyei I. osztályban, mivel az érmek sorsa már eldőlt. A Nyúl most 45 ponttal a negyedik, de mivel az ötödik Öttevénynek 43 pontja van, a 9. Fertőszentmiklósnak pedig 40, nagy csata várható még a további helyezésekért. Ahogy nagy csata vár még a harmadik kiesőhely elkerüléséért is, jelenleg a Koroncót fenyegeti leginkább a veszély, miközben az utolsó fordulóban Jánossomorján kellene nyerniük.
Eredmények: Kapuvár-Petőháza 1-2, Pannonhalma-Rajka 1-1, Fertőszentmiklós-Öttevény 4-1, Nagyszentjános-Jánossomorja 0-8,  Abda-Szany 0-3, Nyúl-Lébény 1-4, Győrszemere-Győrladamér 6-2, Koroncó-Ménfőcsanak 2-2. 
A bajnokság állása >>
Részletek, nyilatkozatok itt >>
U19-es eredmények >>


Megyei II. osztály - eredmények, góllövők >>
Győri csoport
A Kajárpécnek sikerült nyernie a Győrújfalu ellen, így a bajnoki cím is a kajárpécieké. A Töltéstava 9-0-ra ütötte ki a Mezőörsöt, így most ők a másodikak, az eddig a második helyen álló Tét ugyanis 3-1-re kikapott Bácsán, és visszaesett a harmadik helyre.
Eredménye: Győrújbarát-Felpéc 6-0, Vámosszabadi-Gönyű 0-3 játék nélkül, Mindszentpuszta-Táp 2-7, Kajárpéc-Győrújfalu 1-0, Bajcs-Kóny 4-1, Győrszentiván-Pér 5-2, Bácsa-Tét 3-1, Töltéstava-Mezőörs 9-0. A Gönyű-Győrújbarát mérkőzést hétfőn pótolják.
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>

Mosonmagyaróvári csoport
A Hédervár nyert a sereghajtó ellen, így megnyerte a bajnokságot. A Bezenye kikapott Bősárkányban, de az ezüstérmük már nincs veszélyben. Harmadik a Dunakiliti, de győzniük kell jövő héten Dunaszegen, ha nem akarják kiengedni az érmet a kezükből. A Börcs döntetlent játszott a Hegyeshalom ellen, a Károlyháza pedig kikapott Mosonszentmiklóson, így a jövő héten derül csak ki, hogy a Dunasziget mellett a Börcs vagy a Károlyháza lesz a csoport másik kiesője.
Eredmények: Győrzámoly-Győrsövényház 2-2, Dunasziget-Hédervár 0-2, Mosonszentmiklós-Károlyháza 7-1, Börcs-Hegyeshalom 3-3, Mosonszolnok-Dunaszeg 2-1, Bősárkány-Bezenye 2-0, Enese-Máriakálnok 4-0, Dunakiliti-Püski 4-1.
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>

Soproni csoport
Nyert a Répcementi Ágfalván, és nyert a Lövő is Vitnyéden, így az utolsó fordulóra marad a bajnoki elsőség eldöntése. Ha a Répcementi megveri a Vitnyédet, akkor ők a bajnokok, a lövőieknak ugyanis eggyel kevesebb győzelme van. Ha a Répcementi nem nyer, a Lövő viszont legyőzi a Beledet, akkor a lövőiek a bajnokok.
Eredmények: Beled-Osli 4-0, Sopronkövesd-Rábapordány 0-3, Fertőendréd-Mihályi 0-5, Fertőrákos-Egyházasfalu 0-3 játék nélkül, Hegykő-Fertőd 1-8, Ágfalva-Répcementi SE 1-3, Vitnyéd-Lövő 0-3, Rábakecöl-Veszkény 2-0.
A bajnokság állása >>
U21-es eredmények, tabella >>


Megyei III. osztály - eredmények, góllövők >>
Győri csoport
A dobogós helyek közül már csak a harmadik hely kérdése volt nyitott a forduló előtt: végül mindkét esélyes csapat nagyarányú győzelmet aratott, így a pontelőnyben lévő Győrságé lett a bajnoki bronz.
Eredmények: Csikvánd-Pázmándfalu 7-0, 17.00: Écs-Szerecseny 0-2,  Gyömöre-Veszprémvarsány 5-0, Győrasszonyfa-Gyarmat 7-1, Győrság-Tényő 9-0, Bakonyszentlászló-Nyalka 3-2.
A bajnokság végeredménye >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Győri-csornai csoport
A legtöbb kérdés már eldőlt korábban. A már bajnok Ikrény Bőny elleni győzelme felett azonban nem lehet szó nélkül elsiklani: az ikrényiek 21-3-ra győzték le a bajnokságot tizedikként záró bőnyieket az utolsó fordulóban.
Eredmények: Győri Dózsa-Rábapatona 3-1, Ikrény-Bőny 21-3, Bezi-DAC 1912 0-1, Markotabödöge-Abda II 1-4, Rábaszentmihály-Bodonhely 3-1, Nádorváros-Acsalag 6-1.  Szabadnapos: Rábacsécsény.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Csornai csoport
A bronzérem sorsa végül elképesztően izgalmasan alakult. A Babót három pontos előnye végül nullára olvadt, miután kikaptak 2-1-re a bajnok Rábaszentandrástól. Az Egyed 7-1-re verte a Szilsárkány-Pásztorit. A Babót és az Egyed egyaránt 47-47 pontot szerzett, a két csapat között végül a gólarány döntött: a Babóté +21, az Egyedé +19  vagyis a babótiaké lett a bronz. Ha az Egyed még kettőt tud lőni a Szilsárkány-Pásztorinak, akkor több lőtt góljuk miatt az egyedieké lett volna a bronz... De a fociban nincs "ha".
Eredmények: Rábatamási-Jobaháza 7-3, Vág-Farád 3-3, Szil-Barbacs 3-5, Szárföld-Rábacsanak 6-2, Egyed-Szilsárkány-Pásztori 7-1, Babót-Rábaszentandrás 1-2, Bágyogszovát-Magyarkeresztúr 7-1.   
A bajnokság végeredménye >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Mosonmagyaróvári csoport
Óriási csatában a Halászi hódította el a bajnoki bronzérmet, miután 2-1-re győzni tudtak Kunszigeten. A bajnokságból egy elmardt mérkőzés van még hátra: az Ásványráró június 12-én fogadja a Mosonszentmiklós II. csapatát. Tétje inkább a mosonszentmiklósiak számára van a meccsnek, mert ha nyernek, előreléphetnek a 10. helyre.
Eredmények: Levél-Ásványráró 1-3,  Lébény II-Kimle 0-3 játék nélkül, Mosonudvar-Újrónafő-Mosonszentmiklós II 0-1, Kunsziget-Halászi 1-2, Várbalog-Mecsér 7-2, MITE-Darnózseli 3-2.
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Kapuvári csoport
Rengeteg pontazonosság lett az utolsó forduló után, tehát sok esetben az utolsó forduló döntötte. Például a bajnoki bronz esetén is, hiszen a Balf és a Sopronhorpács is nyert, a balfiak gólkülönbsége azonbansokkal jobb, így övék lett a harmadik hely.
Eredmények: Répcevis-Zsira 2-2, Csapod-Agyagosszergény 3-1, Himod-Kópháza 3-3, Nagylózs-Pereszteg 2-0, Balf-Iván 1-0, Sopronhorpács-Újkér 1-0. Szabadnapos: Nagycenk. 
A bajnokság állása >>
Tartalék eredmények, tabella >>

Soproni csoport
Meglepetések a végére: a bajnok SFAC ünnepét a Szany II. vette el azzal, hogy 2-2-es döntetlent játszottak Sopronban; a Sarród megverte a második helyezett Kisfaludot, a Harka pedig a Fertőszéplakot.
Eredmények: Kisfalud-Sarród 1-2, Goldschmidt-Und 0-3 játék nélkül, Harka-Fertőszéplak 2-0, SFAC-Szany II 2-2.  
A bajnokság állása >>

Olvasóink írták

 • 7. newlee 2011. június 14. 21:32
  „Nagyon durva belemenés volt, jobbulást a nyúli srácnak, de olvastam ki volt a játékvezető így nem lepődöm meg, hogy elmaradt az amúgy jogos büntető. Ő egy olyan majd én megmutatom ki ha én nem ember akinek a kezébe nem való ekkora hatalom mert még ezzel is csak vissza élni tud. Csak az a baj túl nagy a hátszele....”
 • 6. nyul_sc 2011. június 14. 20:52
  „Egy kis magyarázat az edzői nyilatkozat mellé. Felraktunk egy részletet a mérkőzésünkből.
  A szituáció az első félidő közepén volt 0-0-ás állásnál.

  http://www.youtube.com/watch?v=JSfUe72W64Q

  Nyúl SC”
 • 5. pamutzokni 2011. június 13. 18:02
  „mint írtam teke.
  Asszem ők nb II. az uccsó meg a végén, bukott volna III.ba. Amúgy a tökömet se érdekli se a teke, se a foci. Csak leírtam egy esetet, ami a tudomásomra jutott anno. Amúgy a sztártekés kollegám még a kisalföldben is meg lett dícsérve.
  Ja és ez vagy 10 éve történt, feljelentést tenni felesleges :)”
 • 4. balintos66 2011. június 13. 17:32
  „pamutzokni!,?

  MELYIK OSZTÁLYBAN?Gondolod a kiesők fejében ez nem fordult meg?!És a bíró!?
  Mese habbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 3. Tibi1 2011. június 13. 15:40
  „Hát azért nem tekjesen úgy van. Elméletileg nézők/szurkolók is vannak - és egy ilyen meccset még (gondolom) az ikrényi sportbarátok sem élvezhettek nagyon...
  Kár érte.”
 • 2. pamutzokni 2011. június 13. 08:24
  „1ik volt melótársam tekézett. Már bajnokok voltak (tehát tökmind1, hogy nyernek vagy vesztenek), amikor egy kiesésre álló csapattal kerültek össze. Az ellenfél el sem ment, csak az edző. Mindenkinek adott 10 ropit, cserébe -papíron- kifújták a bajnok orrát. Ők jól berúgtak, a másik csapat meg fent maradt az osztályában :)

  Itt meg gondolom sz@rtak bele a bőnyiek.”
 • 1. b05co 2011. június 13. 02:52
  „21-3? Az mi? Kb egy Magyarország - Kanada vízilabda meccs eredménye lehetne :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minczér Albert szintet futott Strasbourgban

Egyéni csúcsát jelentősen megjavítva 8:27.49 perccel világbajnoki és olimpiai B szintet futott 3000… Tovább olvasom