Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Győri Evezősök Generációs találkozója

1877-ben alapították az első győri evezős egyletet. A sportág azóta sok dicsőséget hozott a városnak. Június 28-án 17 órától generációs evezős találkozót tartanak.
A Gyöngyvér nevű hajóval történt vízre szállással, 1877-ben alapították meg Zechmeister Károly vezetésével az első győri evezős egyletet. A sportág azóta sok dicsőséget hozott a városnak. Június 28-án 17 órától generációs evezős találkozót tartanak.

A Győri csónakázó Egylet megalapítása óta eltelt csaknem száznegyven évben olyan sokan fordultak meg a győri evezős csónakházakban versenyzőként, hobbi evezősként, hogy számba venni is alig lehet. Az ETO, a Vízügy, a Spartacus, legendás egyesületek voltak a maguk idejében. A hagyományokra épült fel az ország egyik legeredményesebb evezős klubja, a Győri Vízügy Spartacus. Régi evezősök, új evezősök, barátok és szurkolók számára 2014. június 28-án 17 órától a klub révfalui csónakházában evezős találkozót tartanak. Mindenkit várnak a szervezők, aki valaha is megfordult a csónakház környékén.

Szívesen veszik, ha régi evezős fotókat hoznak az érdeklődők, ezeket a helyszínen rögtön archiválják is, hogy elkészülhessen belőlük a Győri Evezés Nagy Képes Könyve

!


Az Evezősök Generációs Találkozójára június 28-án 17 órára mindenkit várnak
Az Evezősök Generációs Találkozójára június 28-án 17 órára mindenkit várnak

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetségkutató válogatás a Győri Audi ETO-nál - fotók

Hagyományteremtő utánpótlás válogatót indított a kétszeres BL-győztes győri kézilabdaklub. Tovább olvasom