Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Győri ETO: egy nagyon jó csatár még jöhetne tavaszig - videó

Pogacsics Krisztián kapust szerződtették, többen távoztak a keretből.

A Győri ETO első csapata csütörtökön tíznapos törökországi edzőtáborba utazik Belekbe. A győriek négy mérkőzést játszanak, az ellenfelek közül egyelőre három ismert (Kragujevac, Greentown és Myjava).

Szasa Sztevanovic sportigazgató a klub tegnap tartott sajtótájékoztatóján ismertette a játékoskeretben télen eddig bekövetkezett változásokat.


Videó: Oxygen"Lubos Kamenár mellé kerestünk kapust, végül Pogacsics Krisztiánt szerződtettük fél évre, a nyáron pedig opciónk van a szerződéshosszabbításra" – mondta a sportigazgató. – Dudás Ádámmal másfél évet írtunk alá egy év opcióval. A jövőben jobban szeretnénk támaszkodni a saját utánpótlásunkra, ezért hét fiatallal kötöttünk megállapodást.

Mervó Bence 1,5, míg Csató Martin, Illés Dávid, Pongrácz Viktor, Nagy Ádám, Nagy Bálint és Lenzsér Bence 2,5 éves szerződést kapott az ETO-tól.Közös megegyezéssel távozott a zöld-fehér klubtól a litván Linas Pilibaitis. Kiss Máté további fél évre visszakerül kölcsönbe Mezőkövesdre, Onisor Nicorec kölcsönadásáról még tárgyalnak a Pápával. Nagy Gergely kapusra az ismert okok miatt nem számítanak a továbbiakban.

– Valószínű, a jelenlegi keret véglegesnek tekinthető, de ha tudunk, egy gólerős csatárt még igazolunk a bajnoki rajtig – mondta végül a sportigazgató.

Az ETO felkészüléséről Horváth Ferenc vezetőedző beszélt.

– Elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával, profi csapattal van dolgom – mondta a szakember. – Persze amíg nincsenek meccsek, addig minden kerek, de bízunk benne, hogy nálunk akkor sem lesznek gondok – tette hozzá mosolyogva.

– A hat válogatott játékosunkat mostanában nélkülöztük a munkában, de a törökországi edzőtáborban már ők is csatlakozhatnak hozzánk. Hiányérzetem csupán a mérkőzéseink számát tekintve van, hiszen egy találkozónk itthon elmaradt. Belekben négy meccset játszunk. Erős csapatokat kértem ellenfélnek, egyelőre egy szerb, egy kínai és egy szlovák együttes ismert, bízom benne, hogy jó partnerek lesznek. A felkészülésnek abba a részébe értünk, amikor a játék és a csapatrészek összecsiszolása lesz a feladat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos soproni vereség

A záró negyedben még rátett egy lapáttal a Wisla, amely ismét tetszés szerint érte el pontjait. Tovább olvasom