Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Görbicz Anita meglepetésedzése Angyalföldön

Görbicz Anita "meglepetésedzést" tartott csütörtökön az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület U13-as leány csapatának.

A látogatás apropója a női BL budapesti négyes döntőjének névadó szponzora, az MVM, valamint Magyar és az Európai Kézilabda Szövetség által indított jótékonysági program, amelynek a világ legjobbjává is megválasztott klasszis az arca.

"A program célja, hogy egy U13 leány kézilabdacsapatnak egy életre szóló élményt szerezzünk azzal, hogy részt vehetnek az MVM EHF FINAL4 hétvégén. Reméljük, hogy az ilyen lehetőségek tovább növelik a gyermekek sport iránti szeretetét, elhivatottságát, és hogy közülük fog kikerülni a jövő Görbicz Anitája" - idézte Nagy Csillát, az MVM megbízott kommunikációs igazgatóját a cég közleménye.

A várandós válogatott játékos a Budapest XIII. kerületi Katona József Szakközépiskolába látogatott el, s ugyan nem tudott minden gyakorlatot ő maga bemutatni, remek hangulatú tréninget vezényelt a fiataloknak. "Nagyon meglepődtek, amikor megláttak, és nekem is jól esett a szeretet, amellyel fogadtak a lányok" - mondta Görbicz Anita.

A programra jelentkezőnek egy űrlapot kell kitölteni, a csapatoknak pedig be kell mutatni lelkesedésüket, elkötelezettségüket a kézilabda iránt, és bebizonyítani, hogy meg szeretnék nyerni a fődíjat. A jelentkezési határidő április 20., a győztes csapat - a Final Fourra szóló jegyek mellett - egy komplett felszereléssel is gazdagodik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MLSZ: Csányi Sándor maradt az elnök

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója 2010 óta irányítja az MLSZ-t, megbízatása öt évre szól. Tovább olvasom