Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Erősítés a balszélen

Jovo Aranitovic jó teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A labdarúgó gyorsan az ETO egyik erőssége lett. Tetszenek neki a győri lányok.

Jovo Aranitovic
Jovo Aranitovic személyében az ETO-ban egy olyan ballábas játékos szerepel, aki Kiprich József érkezésével kapott először bizalmat. A szerb légiós azóta a csapat erőssége bátor és robbanékony játékával.

– Eddig csak Szerbiában futballoztam és volt bennem egy kis kíváncsiság és kalandvágy, amikor elfogadtam a győri csapat ajánlatát – mondja a légiós. – Mindenképpen ki akartam próbálni magamat egy számomra új közegben, új bajnokságban és nagyon remélem, lendületet is ad számomra a környezetváltozás.

Állandó játékosa szeretnék lenni az ETO kezdőcsapatának és bízom benne, hogy a segítségemmel eredményesen, sikeresen fogunk szerepelni a kiegyensúlyozott magyar bajnokságban.

– Szerbiában is a gyors játékosok közé tartozott?
– Így ismertek, de úgy gondolom, hiba lenne elhallgatni, hogy Magyarországon valóban könnyebben boldogulok, mint az előző csapataimban. Szerbiában gyorsabb és erőszakosabb a játék, mégis nagyobb önbizalommal és bátrabban futballoznak a játékosok. A futóversenyek megnyeréseivel viszont itt egyelőre nem sokra megyek, mert mielőtt lövéssel vagy beadással fejezhetnék be egy akciót, rendre felborítanak a védők.

– Milyen csapatokban szerepelt a szerb bajnokságban?
– Az Obilic csapatában kezdtem a pályafutásomat, innen a gondolom, Magyarországon is jól ismert, Red Star, vagyis Crvena zvezda Beograd gárdájához igazoltam, az utolsó hazai csapatom pedig egy másik belgrádi csapat, a Zeleznik Beograd volt. A hazámban több mint kétszázötven első osztályú mérkőzésen játszottam és ezeken tíz gólt sikerült szereznem. Voltam ifjúsági és utánpótlás-válogatott és úgy érzem, mindig megbízható játékosa voltam a csapataimnak. Örülök, hogy most itt Győrben is rendre játéklehetőséget kapok és ígérem, megmutatom, hogy a jelenleginél is sokkal többre vagyok képes.

– Az ETO-nak úgy tűnik, szerencsét hozott, hiszen önnel a soraiban jobban szerepel, mint korábban.

– Ennek természetesen nagyon örülök, de ez a csapat sikere és ebben én csak egy játékos vagyok. Fegyelmezetten és nagy akarattal játszottunk az elmúlt fordulókban és szerencsére a Zalaegerszeg ellen akkor sem vesztettük el a hitünket, amikor az ellenfelünk felállt a padlóról. Sajnálom, hogy Pécsett megszakadt a jó sorozat, de a Ferencváros ellen igyekszünk javítani. A közönségünk támogatását szeretném ezúton is megköszönni, mert az még számomra is nagy segítség volt, pedig én még csak ismerkedem a magyar nyelvvel és ezzel a nagyon szép várossal.

– Sikerült beilleszkedni a győri csapatba?
– Szerencsére semmilyen problémám nem volt ezzel, a régebben itt futballozó horvát játékosok a nyelvi nehézségek áthidalásában is segítettek. Én magam pedig szorgalmasan tanulok magyarul és egyelőre elég jól boldogulok ezzel. Ebben egészen biztosan az is motivál, hogy egyelőre nincs családom, egyedül élek és Győrben bizony nagyon szép hölgyeket láttam.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változik a Forma-1-es versenyhétvégék progremja

A tíz csapatfőnök megállapodott, hogy jövőre változtat a versenyhétvégék menetrendjén: pénteken csak… Tovább olvasom