Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

DAC: mégis csak Győr?

Labdarúgás - A DAC NB II-es jogával rendelkező tulajdonosi csoport közleményt jelentetett meg a klub honlapján. Ebben az áll, hogy az Integrál-DAC működésének veszélyeztetése miatt kívánta áthelyezni Sopronba a felnőttcsapat indulási jogát.

„Tekintettel arra, hogy az utánpótlás terén is sikerült előrehaladást elérni, a Sasfészek FC-vel körvonalazódó megállapodás alapján a kft. tulajdonosai úgy döntöttek, hogy az indulási jog ne vesszen el. A DAC 1912 Kft. korábbi határozatait megsemmisíti és visszahozza a székhelyet Győrbe és DAC FC néven szerepelne a bajnokságban. Természetesen tudják, hogy az Integrál-DAC SE hozzájárulása és a Sasfészek Egyesület végleges nyilatkozata birtokában lehet eredményesen fellebbezni az MLSZ Fellebbviteli Bizottságánál." Immár a végleges indulási jog nem a kft. tulajdonosainak kezében, hanem a felsorolt egyesületek és az MLSZ illetékes bizottságának kezében van.

Olvasóink írták

  • 1. ACSA 2009. július 05. 20:29
    „Jó lenne,ha nyugodtan járhatnánk ki nádorvárosban a Dac mérkőzéseire ezután ,és méltóképpen ünnepelhetnénk a 100 éves klubot!-Ez minden vágyam!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ganugrava sorsa a FIFA kezében van

Labdarúgás - A grúz Giorgi Ganugrava győri szerződtetése késik. A játékos… Tovább olvasom