Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Csődvédelmet kér az ETO FC

A Questor Financial Hrurira Kft. csődje miatt továbbra is kérdéses az ETO focicsapatának sorsa. A hétfői meccs nem marad el.


A klubnál nem nyilatkoztak érdeklődésünkre, közleményt ígértek a fejleményekről. A Kisalföld más forrásokból úgy tudja, hogy az ETO FC. Kft. még ma beadja a csődvédelem iránti kérelmét. Információink szerint ezt a Questor csoport másik győri érdekeltsége, az ETO Park Kft. már megtette.

A klub vezetői folyamatosan egyeztetnek  partnereikkel, a megoldást keresve. Az ETO beadja továbbá a következő NB I-es induláshoz szükséges licenc iránti kérelmet is. Az is bizonyos, hogy megtartják a hétfői, Pápa elleni meccset.

Korábban írtuk:

Quaestor öncsőd - Nem marad el az ETO meccse


A labdarúgócsapat honlapján közölte a hírt
:

"A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit, szimpatizánsait, hogy a klub labdarúgó csapatai - az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes - pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így a klub többek között megrendezi a március 16-i, hétfői Győri ETO FC - Lombard Pápa OTP Bank Liga mérkőzést is. A héten a szakmai munka a megfelelő módon folyt, Miriuta László és az első csapat minden nap a tervezett edzéseket megtartotta, akárcsak az utánpótlás együttesek edzői is. Fontosnak tartjuk, hogy a kialakult helyzet áttekintését követően már a lehetséges megoldásokat előkészítve tegyünk bejelentéseket akkor, amikor azok vállalhatóak és hitelesek.

Köszönjük sokaknak azt az aggódó érdeklődést, ami a 111 éves klubunk jövőjével kapcsolatban eljutott hozzánk, és köszönjük a türelmet és a megértést is, hogy elfogadták: a jelenlegi körülmények között az elmúlt napokban nem tudtunk a nyilvánosság elé állni - és most sem tudunk még ennél több információval szolgálni. Arra kérünk mindenkit, akinek valaha fontos volt az ETO, a hétfői mérkőzésen jelenlétével támogassa klubunkat, hogy idővel újra olyan sportélményeket élhessünk át együtt, mint amiket közösen már átéltünk" - olvasható a közleményebn.

Az ETO hétfőn a Pápa ellen játszik, a mérkőzésről online tudósítunk >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasile Miriuta megszólalt a Questor-ügyben

A győriek vezetője a villáminterjú során elmondta: téma volt az öltözőben a csapatot fenyegető… Tovább olvasom