Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Családi Foci-program: hagyomány a támogatás

A harmadik éve működő Családi Foci-pályázat immár hagyománnyá vált: a mostani díjazottakkal már 41 településen várják a családokat a Családi Foci-program lehetőségei.
Az ország minden részéből beérkezett, összesen közel száz pályázat ismét bizonyította, hogy sokan gondolják úgy: a sportág családokat lelkesítő és összekovácsoló ereje valóság lehet.

Az ország mind a 19 megyéjéből és Budapestről is érkeztek pályázatok, ami külön öröm, hiszen eddig voltak olyan régiók, amelyekbe még nem jutott el a program híre. Idén 70 egyesület és 28 önkormányzat pályázott jobbnál jobb ötletekkel.

Sok szerencsés település sportegyesületének képviselője örülhetett.
Sok szerencsés település sportegyesületének képviselője örülhetett.

„Két éve látogatjuk már a programot megvalósító településeket, és meg kell mondanom, nagyon jó érzés részese lenni ennek a folyamatnak. Ez már egy folyamatos, fenntartható jó üggyé vált, hiszen tapasztaljuk, hogy sokan azok közül, akik nyertek az első vagy második pályázaton, a pályázati források után, önerőből is folytatják a Családi Foci-programokat. Azt gondolom, hogy az E.ON-nak érdemes volt elindítania a programot, mert mind a gyerekek, mind a felnőttek remekül érzik magukat rajta. Minden településen jól éltek a lehetőséggel, és a körülményekhez, időjáráshoz igazodva a maximumot hozták ki a szervezők a rendezvényekből. Mondhatom, nagyon jó ott lenni velük együtt" – nyilatkozta Vincze Ottó volt válogatott labdarúgó, a Családi Foci-program nagykövete, aki szakértőként is segítette a pályázatot.
Megyénkből a Győrszentiván SE és a Győr-Ménfőcsanak kapott díjat.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gévay Gyirmótra tart

Mégsem Pécsre, hanem Gyirmótra szerződhet a Paks lejáró szerződésű védője, Gévay Zsolt.
Tovább olvasom