Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Balaskó tagadja a nemi erőszak vádját

Balaskó Iván tagadja, hogy kísérletet tett volna erőszakos nemi közösülésre. Balaskó nyilatkozott lapunknak.
Ügyvédje azt szeretné, ha a rendőrség vádemelési javaslat nélkül zárná le az ügyet. A Kisalföld kedden délután telefonon elérte Balaskó Ivánt, aki ügyvédje jelenlétében nyilatkozott lapunknak az ellene folyó eljárással kapcsolatban, miután az elmúlt hét végén erőszakos nemi közösülés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vették. „Teljesen valótlant állít a hölgy, éppen fordítva történt az egész, mint ahogy ő előadta. Esküvőre készülök a barátnőmmel, s nem tudom, miért jó, hogy tönkre akarnak tenni. Döbbenten állok a történtek előtt."

Balaskó Iván
A futballista vasárnap délelőttől hétfőn kora estig volt rendőrségi őrizetben. Az ott eltöltött órákról azonban nem akart beszélni.
A rendőrségnek tehát két, egymással ellentétes állításból kell kiderítenie, mi is történt vasárnap délelőtt abban a videotékában.

– Ügyfelem ártatlan – jelentette ki dr. Papp Gábor ügyvéd. – Pontosan az ellenkezője játszódott le annak, amit a videotéka alkalmazottja állít. Azt szeretném, ha a rendőrség minél előbb lezárná az ügyet. Remélem ugyanis, hogy nem lesz vádemelési javaslat, mert Balaskó Iván nem követte el azt, amivel gyanúsítják. Ebben a helyzetben ügyfelemnek nem kell tennie semmit, a rendőrségnek kell bebizonyítania a feljelentő hölgy állítását, amely – hangsúlyozom – álláspontunk szerint nem felel meg a valóságnak.

Az ügyvéd nem részletezte, hogy szerintük, illetve Balaskó szerint hogyan történt az eset, arra a kérdésre azonban, hogy ittas volt-e azon a délelőttön védence, azt mondta, hogy nem.
A Soproni Rendőrkapitányságon folytatódik az eljárás, és a Kisalföld információi szerint várhatóan néhány héten belül lezárulhat a nyomozás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki viheti a fáklyát?

Keresik azokat a vállalkozó szellemű jelentkezőket, akik képviselnék hazánkat a fáklyás futásban. Tovább olvasom