Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

A jövő bajnokai úsztak Győrben

A jövő bajnokai utánpótlásprogram felmérőjén kiemelkedő javulást mutattak a Győri Úszó SE versenyzői.

A hétvégén Győrbe érkezett a Magyar Úszó Szövetség „A jövő bajnokai" elnevezésű utánpótlásprogramjának felmérője, melynek a Magyar Vilmos Uszoda 25 méteres medencéje adott otthont.

A 2002-ben és 2003-ban született versenyzők 200 méteres vegyes úszásban és 50 méteres gyorsúszásban mutathatták meg tudásukat. Jöttek tehetségek Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyéből.

Több tehetség is részt vett a felmérőn. Fotó: Bertleff András
Több tehetség is részt vett a felmérőn. Fotó: Bertleff András


Kiemelkedő javulást mutattak a Győri Úszó SE versenyzői, a felkészítésüket végző edzők – Maschler Edit, Varjú Katalin, Deák Gyöngyi, Rózsa Bence, Petrov Iván – elégedetten mustrálhatták az eredménylistát.

Petrov Iván régióvezető: „Győr tökéletes házigazdának bizonyult. A Győri ÚSE versenyzői egy hosszú út első lépéseit teszik meg, fiatal egyesületünk igazolt versenyzőinek száma a hónap végére százhúsz fölé emelkedhet, ez nagyon nagy dolog. A hétvégén szerepelt korosztályban többen már a reggeli edzéseket is elkezdték, az új, minden igényt kielégítő, világszínvonalú győri uszoda átadásával egy újabb szintre léphet a felkészítésük. Ez a létesítmény nemcsak Győr és a nyugat-dunántúli régió, de az egész ország sportjának ékköve lesz."

Kiugróan szerepelt Győrből Rajos Kira, Rozsos Emőke, Markos György, Somogyi Richárd, Bilecz Máté, Nagy Bálint Kristóf, Lukács Ádám.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győriek is a csapatban: világcsúccsal győztek

Két győri sportlövővel a soraiban fantasztikus sikert ért el a magyar férfi futócéllövő-csapat a… Tovább olvasom